Къде отидоха онези времена....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Къде отидоха онези времена....
не знам дали е точно за тук ако не е извинявам се!
Преди,бяхме малки,ходихме на училище харесвахме някоя съученичка.Отивахме с мисълта че пак ще може да я гледаме тайно докато госпожата по литература диктува поредния план
Бяхме големи мъже правихме се на големите батки и биячи а всъщност не правихме нищо,беше ни страх от най-големите батковци в даскалото.След това взехме да правим простотиики преспахме с 2-3-4 съученички и взехме да не можем да ги поглеждаме когато сме в една стая
После взехме да се разделяме на групички и от един голям и задружен клас през първите 2 години,на 3-тата 70% от хората станаха надъхани и не можеше да говори спокойно с тях.Когато се видехме по улиците ти им казваш "Здрасти" а те се правят че не е виждат !
И ето вече сме 12-ти клас,вече никой не идва на даскало.Всеки живее собствен живот приятелите станаха предатели,тези на който преди си споделял сега ти обръщат гръб.Тия който учеха 3 години сега са играчи и те не идват на даскало.А ние "тежкарчетата" който 3 години не ходихме сега сме прилежните ученици!Ходим на частни уроци!ходим и учим с надеждата че като те приемат ще завършеш и ще осигуриш спокойни странини на хората който са те отгледали от парче месо ! След нема и няколко месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш.Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...От малките деца които мислеийки че като се закачаме с някое момиче то ще ни хареса,младежите който си правихме списък с момичетата който сме спали...Мъжете който взехме книжки и возихме мацките с 1-2 години по малки който ги возихме с E30-ките.Личностите който изградихме благодарение на училището и проблемите с който се сблъсквахме вътре в него...Всичко това вече ще е минало....
а сега съм този с дънките и кецовете който стои на стълбите и се присмива на по-малките който ги бягат и скачат защото учителя им го играе строг...
Преди,бяхме малки,ходихме на училище харесвахме някоя съученичка.Отивахме с мисълта че пак ще може да я гледаме тайно докато госпожата по литература диктува поредния план

И ето вече сме 12-ти клас,вече никой не идва на даскало.Всеки живее собствен живот приятелите станаха предатели,тези на който преди си споделял сега ти обръщат гръб.Тия който учеха 3 години сега са играчи и те не идват на даскало.А ние "тежкарчетата" който 3 години не ходихме сега сме прилежните ученици!Ходим на частни уроци!ходим и учим с надеждата че като те приемат ще завършеш и ще осигуриш спокойни странини на хората който са те отгледали от парче месо ! След нема и няколко месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш.Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...От малките деца които мислеийки че като се закачаме с някое момиче то ще ни хареса,младежите който си правихме списък с момичетата който сме спали...Мъжете който взехме книжки и возихме мацките с 1-2 години по малки който ги возихме с E30-ките.Личностите който изградихме благодарение на училището и проблемите с който се сблъсквахме вътре в него...Всичко това вече ще е минало....
а сега съм този с дънките и кецовете който стои на стълбите и се присмива на по-малките който ги бягат и скачат защото учителя им го играе строг...
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Ба, само на нашия клас ли не му беше мъчно един за друг(бяхме предимно момчета)
.
Ако имаше поне 1 верен приятел - ич няма да ти пука за класа
.

Ако имаше поне 1 верен приятел - ич няма да ти пука за класа

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Ами при нас освен момчета имаше и 4-5 момичета и всичките бяха ебаси к***ците. Докато учехме няколко човека ги бяхме минали а на бала всичко под ножа
. Хубави времена бяха безгрижни.

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
На мен у-ще не ми липсва, хората с който си общувах вътре и до ден днешен се виждам!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Моя клас пък беше сбирщина идиоти (само момчета бяхме) и честно казано никой от там не ми липсва - по-скоро нямах търпение да се отърва от тия отрепки 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
И аз бях в клас с 23 момчета и 3 момичета,ма чесно казано ми липсва даскалото...
в 12 клас знаех,че като се събудя има къде да отида да си изпия кафето и да полафя с приятели в кафето до даскало,да обменя някъв опит за коли с приятели...да отидем я на боулинг,я на картинг...а сега кфо...живота ни пое,студенти станахме,бачкам на 2 места специално аз и се мъча да направя нещо сам за себеси...не съм виждал класа си след завършването и то защото не ми остава никфо време..на сбирки на форума не съм ходил от незнам кога...надявам се това да приключи до няколко месеца,макс година...липсват ми ония безгрижни години

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Нали...да станеш понеделник сутрин с мисълта каде ще пиеш кафе...и каква поредна простития ще ти роди главата и изведнъш всичко това приключва...и бал понеделник сутрин ставаш едва едва пиеш едно кафе скачаш на колата и бум на работа и това всеки божи ден ....
много добре написано Mecho
хубави си бяха онези безгрижни годинки
много ми липсват сега,но трябва да гледаме напред ........кофтито е че всеки го завъртя на някаде живота и нямаме време да се видим.......преди по цял ден се чудех какво да правя и как да измъкна на баща ми форда
а сега нямам 5 мин да се изпикая ебати 

В момента в който би последния звънец и си взех тескерето, излизайки от училище, от цялата тълпа випуск, единствен аз на стълбите се обърнах към сградата и казах, искам да съм ученик. Тогава всимки ми се смееха, но незнаеха, какво ги чака, сега 8 години по-късно съм убеден, че всеки един от тях искада е отново ученик, точно защото е безгрижно. Лично аз ходех на училище за да си почивам, отивам и лягам да спя, ама след тва яко бачкане до 3 сутринта, та знаех какво губя с последния звънец
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
///M3-E36 написа:Моя клас пък беше сбирщина идиоти (само момчета бяхме) и честно казано никой от там не ми липсва - по-скоро нямах търпение да се отърва от тия отрепки

И при мен е така има малко свестни.
Когато човек ходи само на даскало и не осъзнава колко е безгрижен вечно иска да порасне и да навлезе в живота.Малко от нас са го осъзнали когато е било време, а сега 10 години по късно 95% искат пак да бъдат там и пак да изживеят безгрижието на даскалото. Но за съжаление чудеса не стават и човек трябва да върви напред и да запази приятните спомени завинаги.
- gazi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
(-)
Всички говорим хубави неща за даскалото но след като сме завършили
"Дет викат с тоя акъл да ме върнат в 10 клас
малий ..... нема да има подбор целия обор под ножа ... 

Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E
http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4