Къде отидоха онези времена....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Къде отидоха онези времена....

Мнение от Mecho » 24 Сеп 2008, 23:07

не знам дали е точно за тук ако не е извинявам се!

Преди,бяхме малки,ходихме на училище харесвахме някоя съученичка.Отивахме с мисълта че пак ще може да я гледаме тайно докато госпожата по литература диктува поредния план :mhihi: Бяхме големи мъже правихме се на големите батки и биячи а всъщност не правихме нищо,беше ни страх от най-големите батковци в даскалото.След това взехме да правим простотиики преспахме с 2-3-4 съученички и взехме да не можем да ги поглеждаме когато сме в една стая :roll: После взехме да се разделяме на групички и от един голям и задружен клас през първите 2 години,на 3-тата 70% от хората станаха надъхани и не можеше да говори спокойно с тях.Когато се видехме по улиците ти им казваш "Здрасти" а те се правят че не е виждат !
И ето вече сме 12-ти клас,вече никой не идва на даскало.Всеки живее собствен живот приятелите станаха предатели,тези на който преди си споделял сега ти обръщат гръб.Тия който учеха 3 години сега са играчи и те не идват на даскало.А ние "тежкарчетата" който 3 години не ходихме сега сме прилежните ученици!Ходим на частни уроци!ходим и учим с надеждата че като те приемат ще завършеш и ще осигуриш спокойни странини на хората който са те отгледали от парче месо ! След нема и няколко месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш.Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...От малките деца които мислеийки че като се закачаме с някое момиче то ще ни хареса,младежите който си правихме списък с момичетата който сме спали...Мъжете който взехме книжки и возихме мацките с 1-2 години по малки който ги возихме с E30-ките.Личностите който изградихме благодарение на училището и проблемите с който се сблъсквахме вътре в него...Всичко това вече ще е минало....
а сега съм този с дънките и кецовете който стои на стълбите и се присмива на по-малките който ги бягат и скачат защото учителя им го играе строг...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 24 Сеп 2008, 23:22

Искаш да кажеш че ше ти липсва даскалото ли ?? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 6:44

Ба, само на нашия клас ли не му беше мъчно един за друг(бяхме предимно момчета) :mhihi: .

Ако имаше поне 1 верен приятел - ич няма да ти пука за класа 8) .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Сеп 2008, 8:57

Па то и при нас бяха само момчета :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 25 Сеп 2008, 9:32

Ами при нас освен момчета имаше и 4-5 момичета и всичките бяха ебаси к***ците. Докато учехме няколко човека ги бяхме минали а на бала всичко под ножа :lol: :lol: :lol: . Хубави времена бяха безгрижни.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 25 Сеп 2008, 9:42

На мен у-ще не ми липсва, хората с който си общувах вътре и до ден днешен се виждам!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 25 Сеп 2008, 9:51

Моя клас пък беше сбирщина идиоти (само момчета бяхме) и честно казано никой от там не ми липсва - по-скоро нямах търпение да се отърва от тия отрепки :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Сеп 2008, 9:57

И аз бях в клас с 23 момчета и 3 момичета,ма чесно казано ми липсва даскалото... :roll: в 12 клас знаех,че като се събудя има къде да отида да си изпия кафето и да полафя с приятели в кафето до даскало,да обменя някъв опит за коли с приятели...да отидем я на боулинг,я на картинг...а сега кфо...живота ни пое,студенти станахме,бачкам на 2 места специално аз и се мъча да направя нещо сам за себеси...не съм виждал класа си след завършването и то защото не ми остава никфо време..на сбирки на форума не съм ходил от незнам кога...надявам се това да приключи до няколко месеца,макс година...липсват ми ония безгрижни години :roll: :(
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 25 Сеп 2008, 10:10

Нали...да станеш понеделник сутрин с мисълта каде ще пиеш кафе...и каква поредна простития ще ти роди главата и изведнъш всичко това приключва...и бал понеделник сутрин ставаш едва едва пиеш едно кафе скачаш на колата и бум на работа и това всеки божи ден ....

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 25 Сеп 2008, 10:11

много добре написано Mecho ;) хубави си бяха онези безгрижни годинки :( много ми липсват сега,но трябва да гледаме напред ........кофтито е че всеки го завъртя на някаде живота и нямаме време да се видим.......преди по цял ден се чудех какво да правя и как да измъкна на баща ми форда :mhihi: а сега нямам 5 мин да се изпикая ебати :confused:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Сеп 2008, 10:13

В момента в който би последния звънец и си взех тескерето, излизайки от училище, от цялата тълпа випуск, единствен аз на стълбите се обърнах към сградата и казах, искам да съм ученик. Тогава всимки ми се смееха, но незнаеха, какво ги чака, сега 8 години по-късно съм убеден, че всеки един от тях искада е отново ученик, точно защото е безгрижно. Лично аз ходех на училище за да си почивам, отивам и лягам да спя, ама след тва яко бачкане до 3 сутринта, та знаех какво губя с последния звънец

Аватар

Мнение от TUZara` » 25 Сеп 2008, 10:14

За пръв път от месец назад сигурно чета нещо толкова вярно и каращо е да се замислиш...Евала брат :bowdown: Надявам се да нямаш нищо против да си го сваля на едно тхт...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Сеп 2008, 12:34

///M3-E36 написа:Моя клас пък беше сбирщина идиоти (само момчета бяхме) и честно казано никой от там не ми липсва - по-скоро нямах търпение да се отърва от тия отрепки :mhihi:
:mhihi: :mhihi:
И при мен е така има малко свестни.

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 25 Сеп 2008, 12:50

Когато човек ходи само на даскало и не осъзнава колко е безгрижен вечно иска да порасне и да навлезе в живота.Малко от нас са го осъзнали когато е било време, а сега 10 години по късно 95% искат пак да бъдат там и пак да изживеят безгрижието на даскалото. Но за съжаление чудеса не стават и човек трябва да върви напред и да запази приятните спомени завинаги.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

(-)

Мнение от gazi » 25 Сеп 2008, 13:05

Всички говорим хубави неща за даскалото но след като сме завършили :mhihi: "Дет викат с тоя акъл да ме върнат в 10 клас :mhihi: малий ..... нема да има подбор целия обор под ножа ... :mhihi:
Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

Изображение

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E

Следваща

Назад към Страхотни истории