искам 525 tds
Модератор: Технически модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: ре
Точно това чаках да кажешslavianko написа:Нещо не ти схванах поста ??? Аз съм втори собственик на тази кола дето е на снимките ми. Първият е мъжът на сестрами. С чиста съвест мога да се похваля че колата ми е уникално запазена и едва ли има по читава Е34-ка.klintan66 написа:Колега Славянко , това "сране " много грубо . То като ти гледам колата ,и в нея май бая са с...и

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Ако схващаше смисъла на една поговорка не би се обидилklintan66 написа:Точно това чаках да кажешslavianko написа:Нещо не ти схванах поста ??? Аз съм втори собственик на тази кола дето е на снимките ми. Първият е мъжът на сестрами. С чиста съвест мога да се похваля че колата ми е уникално запазена и едва ли има по читава Е34-ка.klintan66 написа:Колега Славянко , това "сране " много грубо . То като ти гледам колата ,и в нея май бая са с...иМного ясно ,че една кола като е пазена няма да има проблеми , но това важи и за тдс и за всякакви други . За "срането" какво да кажа - обиждаш 10 човека верни на е34 тдс

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
Колеги за добро или за зло днеска се сдобих с 525tds. Нов внос от австрия, ABS, Airbag, климатик, даже печка и секви шукарии там. Карах го, доста върви и грам не пуши. На диагностиката казаха, че всичко е чук, само 2 подгряващи свещи има за смяна. Странното е, че пали само с як акумулатор иначе не му стигал ток за електронните дюзи, нещо от тоя род ми обясниха. Водната помпа е сменена с испанска (алуминиева турбина). Утре ще сменям масло, ремък на хидравлика и алтернатор, също филтри. Интересува ме има ли начин да си нулирам индикатора за маслото или трябва да я закарам някъде ?
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Нека ти е честита.Azereus написа:Колеги за добро или за зло днеска се сдобих с 525tds. Нов внос от австрия, ABS, Airbag, климатик, даже печка и секви шукарии там. Карах го, доста върви и грам не пуши. На диагностиката казаха, че всичко е чук, само 2 подгряващи свещи има за смяна. Странното е, че пали само с як акумулатор иначе не му стигал ток за електронните дюзи, нещо от тоя род ми обясниха. Водната помпа е сменена с испанска (алуминиева турбина). Утре ще сменям масло, ремък на хидравлика и алтернатор, също филтри. Интересува ме има ли начин да си нулирам индикатора за маслото или трябва да я закарам някъде ?
Там където ще ти сменят маслото ще ти нулират и индикарота

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Azereus написа:Колеги за добро или за зло днеска се сдобих с 525tds. Нов внос от австрия, ABS, Airbag, климатик, даже печка и секви шукарии там. Карах го, доста върви и грам не пуши. На диагностиката казаха, че всичко е чук, само 2 подгряващи свещи има за смяна. Странното е, че пали само с як акумулатор иначе не му стигал ток за електронните дюзи, нещо от тоя род ми обясниха. Водната помпа е сменена с испанска (алуминиева турбина). Утре ще сменям масло, ремък на хидравлика и алтернатор, също филтри. Интересува ме има ли начин да си нулирам индикатора за маслото или трябва да я закарам някъде ?
Добре дошъл при балъците! Със здраве да си я караш и глави да не сменяш

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Честито , колега за белия лебед. Ще останеш доволен - сигурен съм . А ще ни свериш ли часовника за цена ?- горе- долу
.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Честито колега.За нулиране на маслото отваряш буксата за диагностика, даваш пин №7 на маса с един кабел ,след което даваш на контакт и чакаш 15сек. 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Azereus написа:спазарих я за 3750
Щом е на тая цена , дай на някой ,който разбира да я огледа много внимателно.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Да ти е честита колега
Цената е супер дано и качеството да е такова.
Да си я караш със здраве и много километри да й навъртиш.
Сега ще ти е дерт да я настъпваш - въртящият момент направо ще те кара да изтръпваш, но бъди умен 2ра е мн. къса и преди температурата да мине чертата преди 12ч. гледай да я галиш и да не правиш повече от 2500 оборота/мин.
Направи си необходимите профилактики - смени всички масла и ремъци, провери антифряза (количество и темп. на замръзване) и приятно шофиране

Цената е супер дано и качеството да е такова.
Да си я караш със здраве и много километри да й навъртиш.
Сега ще ти е дерт да я настъпваш - въртящият момент направо ще те кара да изтръпваш, но бъди умен 2ра е мн. къса и преди температурата да мине чертата преди 12ч. гледай да я галиш и да не правиш повече от 2500 оборота/мин.
Направи си необходимите профилактики - смени всички масла и ремъци, провери антифряза (количество и темп. на замръзване) и приятно шофиране

- Azereus
- младши ентусиаст
-
а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия!