искам 525 tds

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: ре

Мнение от klintan66 » 18 Сеп 2008, 11:55

slavianko написа:
klintan66 написа:Колега Славянко , това "сране " много грубо . То като ти гледам колата ,и в нея май бая са с...и
Нещо не ти схванах поста ??? Аз съм втори собственик на тази кола дето е на снимките ми. Първият е мъжът на сестрами. С чиста съвест мога да се похваля че колата ми е уникално запазена и едва ли има по читава Е34-ка.
Точно това чаках да кажеш :mhihi: Много ясно ,че една кола като е пазена няма да има проблеми , но това важи и за тдс и за всякакви други . За "срането" какво да кажа - обиждаш 10 човека верни на е34 тдс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 18 Сеп 2008, 15:35

klintan66 написа:
slavianko написа:
klintan66 написа:Колега Славянко , това "сране " много грубо . То като ти гледам колата ,и в нея май бая са с...и
Нещо не ти схванах поста ??? Аз съм втори собственик на тази кола дето е на снимките ми. Първият е мъжът на сестрами. С чиста съвест мога да се похваля че колата ми е уникално запазена и едва ли има по читава Е34-ка.
Точно това чаках да кажеш :mhihi: Много ясно ,че една кола като е пазена няма да има проблеми , но това важи и за тдс и за всякакви други . За "срането" какво да кажа - обиждаш 10 човека верни на е34 тдс
Ако схващаше смисъла на една поговорка не би се обидил :winky:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Мнение от Azereus » 24 Сеп 2008, 22:43

Колеги за добро или за зло днеска се сдобих с 525tds. Нов внос от австрия, ABS, Airbag, климатик, даже печка и секви шукарии там. Карах го, доста върви и грам не пуши. На диагностиката казаха, че всичко е чук, само 2 подгряващи свещи има за смяна. Странното е, че пали само с як акумулатор иначе не му стигал ток за електронните дюзи, нещо от тоя род ми обясниха. Водната помпа е сменена с испанска (алуминиева турбина). Утре ще сменям масло, ремък на хидравлика и алтернатор, също филтри. Интересува ме има ли начин да си нулирам индикатора за маслото или трябва да я закарам някъде ?
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 24 Сеп 2008, 22:50

Azereus написа:Колеги за добро или за зло днеска се сдобих с 525tds. Нов внос от австрия, ABS, Airbag, климатик, даже печка и секви шукарии там. Карах го, доста върви и грам не пуши. На диагностиката казаха, че всичко е чук, само 2 подгряващи свещи има за смяна. Странното е, че пали само с як акумулатор иначе не му стигал ток за електронните дюзи, нещо от тоя род ми обясниха. Водната помпа е сменена с испанска (алуминиева турбина). Утре ще сменям масло, ремък на хидравлика и алтернатор, също филтри. Интересува ме има ли начин да си нулирам индикатора за маслото или трябва да я закарам някъде ?
Нека ти е честита.
Там където ще ти сменят маслото ще ти нулират и индикарота ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azereus » 24 Сеп 2008, 22:51

ето снимчици: Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 24 Сеп 2008, 23:03

хубава е колата...карай си я леко и умната :!: :!:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 24 Сеп 2008, 23:22

Azereus написа:Колеги за добро или за зло днеска се сдобих с 525tds. Нов внос от австрия, ABS, Airbag, климатик, даже печка и секви шукарии там. Карах го, доста върви и грам не пуши. На диагностиката казаха, че всичко е чук, само 2 подгряващи свещи има за смяна. Странното е, че пали само с як акумулатор иначе не му стигал ток за електронните дюзи, нещо от тоя род ми обясниха. Водната помпа е сменена с испанска (алуминиева турбина). Утре ще сменям масло, ремък на хидравлика и алтернатор, също филтри. Интересува ме има ли начин да си нулирам индикатора за маслото или трябва да я закарам някъде ?

Добре дошъл при балъците! Със здраве да си я караш и глави да не сменяш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 24 Сеп 2008, 23:36

Честито , колега за белия лебед. Ще останеш доволен - сигурен съм . А ще ни свериш ли часовника за цена ?- горе- долу :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 25 Сеп 2008, 9:11

Честито колега.За нулиране на маслото отваряш буксата за диагностика, даваш пин №7 на маса с един кабел ,след което даваш на контакт и чакаш 15сек. ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Сеп 2008, 11:41

Колега ,честито със здраве да си я караш колата :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azereus » 25 Сеп 2008, 13:52

спазарих я за 3750 :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 25 Сеп 2008, 14:21

Azereus написа:спазарих я за 3750 :P

Щом е на тая цена , дай на някой ,който разбира да я огледа много внимателно. :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 25 Сеп 2008, 14:24

Да ти е честита колега :D
Цената е супер дано и качеството да е такова.
Да си я караш със здраве и много километри да й навъртиш.
Сега ще ти е дерт да я настъпваш - въртящият момент направо ще те кара да изтръпваш, но бъди умен 2ра е мн. къса и преди температурата да мине чертата преди 12ч. гледай да я галиш и да не правиш повече от 2500 оборота/мин.
Направи си необходимите профилактики - смени всички масла и ремъци, провери антифряза (количество и темп. на замръзване) и приятно шофиране ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azereus » 25 Сеп 2008, 14:44

а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 25 Сеп 2008, 15:41

Честито , със здраве да си я караш!!! :D

ПредишнаСледваща

Назад към E34