кабели за свещи въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
кабели за свещи въпрос
взех си нови кабели на тесла ама забравих кой каде беше знам че имат определена подредба понеже всичките са с различна дължина , кабела на тия пише всичко друго само не и номера , значи на бубините номерата от 1 до 4 ги има на двигателя не забелязах , въпроса ми е най дългия кабел за кой цилиндър е и така нататък за другите кабели , и от към фаровете ли се пада 1-ви цилиндър или откъм купето 

BMW 318is
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Първия цилиндър е от към перката,намери какъв е реда на работа на мотора ти от някоя тема че и аз не знам точно,и си пускаш кабелите,като номер едно от разпределителната капачка отива към цилиндър които е даден за първи като работен.Дано си ме разбрал.Успех
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- phantomas
- младши ентусиаст
-
не съм с капачка а с комбинирани бубини 4в1
, мотора е м42 е36 , ако някой има инфо да сподели кой по дължина кабел в кой цилиндър отива , мерси предварително

BMW 318is
- pistata9889
- ентусиаст
-
Щом са ти номерирани бобините пак по същия начин като с капачката
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
Бобина 1към 1ви цилиндър
Бобина 2към 3ти цилиндър
Бобина 3към 4ти цилиндър
Бобина 4към 2ри цилиндър
Бобина 2към 3ти цилиндър
Бобина 3към 4ти цилиндър
Бобина 4към 2ри цилиндър
- phantomas
- младши ентусиаст
-
мерси това го сванах въпроса ми е за кабелите - най дългия към кой цилиндър е , после по късия към и кой и така нататък...
BMW 318is
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
по-горе ти казаха как са подредени..по-пътя на логиката най-дългия кабел ще е за цилиндъра от към предния джам..и така нататък,кое не загря?
- pistata9889
- ентусиаст
-
Колега това не ти е дизел да има значение от дължината на тръбите от помпата до дюзите.Вържи ги тези кабели да заработи,пък ако някои ти се вижда много дълъг,го отрежи с каръклъзите. 

- phantomas
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:по-горе ти казаха как са подредени..по-пътя на логиката най-дългия кабел ще е за цилиндъра от към предния джам..и така нататък,кое не загря?
кво се палиш ве , тъй като гледам моя майстор ги е сложил точно обратната затова питам
BMW 318is
- ///MapTo
-
-
phantomas написа:кво се палиш ве , тъй като гледам моя майстор ги е сложил точно обратната затова питам
Не се паля,разсъждавам логично...съжалявам,ако това не ти се отдава,но аз го казах с съвсем нормален тон...кво повече очакваш,да долетя до ямбол да ти ги подредя аз ли?Представям си ако караше кола със V12...сигурно щеше да пуснеш тема в основния

Hellrider написа:phantomas написа:мерси това го сванах въпроса ми е за кабелите - най дългия към кой цилиндър е , после по късия към и кой и така нататък...
за ДВА дена и с налучкване да си ги уцелил вече

- phantomas
- младши ентусиаст
-
ти да не си се родил помазан майстор , не всички са си чупили рацете с механика , сакън да не питаш и да някой разбирач да не ти счупи кефа аман
BMW 318is
- ///MapTo
-
-
Абе чупяч на кеф...аз съм на няма и 20 години...всичко,дето го знам или съм го пипнал с двете си ръчички или съм го чел по форума без да задавам много много въпроси...това,че е форум не означава,че за всеки найстина малоумен въпрос трябва да се пуска тема...неволята учи има една такава приказка...като пипаш без да знаеш кво и що недей да ревеш после
бе кво ли се занимавам,тоя форум верно стана общото нарицание за FUN,вицове,бисери,тъпотии и прочие...добре,че не съм модератор...АМИН

бе кво ли се занимавам,тоя форум верно стана общото нарицание за FUN,вицове,бисери,тъпотии и прочие...добре,че не съм модератор...АМИН

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2