Още една замина ;(

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Още една замина ;(

Мнение от vicho » 22 Сеп 2008, 17:16

Ами какво да кажа, продадох си колата, който ме познава, знае какво и как съм похарчил за нея. Продадох я на смешни пари, дано момчето поне го оцени и да и се радва дълго време. Кофти ми е, не знам какво да кажа. 20к км минах с тая кола и всички те са били приятни, всички изминати километри са скъп спомен. Дори, като ида до магазина с нея ми е приятно. Сутрин, като стана нямам търпение да седна в нея да завъртя ключа и да я подкарам към задръстванията, които дори не ме изнервяха с тая кола, седя си, пуснал съм си топличко/студеничко и музиката и си кибича и ми е кеф.

Кофти ми беше, като продадох е30-ската, няколко месеца след това тъжах за нея, още повече, като разбрах, че онзи на когото я дадох я е разбил. Кофти ми е и сега, като продадох е36-цата. Плаче ми се, защото това не е просто купчина ламарина, човек се привързва към тези неудошевени предмети и все пак се замислям над думите на СКИСА, че има далеч по-важни неща от това и някак болката не е толкова голяма.

Ще си взема друга, по-хубава, по-добра, по-сигурна с повече есктри, но няма как да залича спомена, който остави в мен тази кола, защото тя беше ИСТИНСКА, беше "мечтата". Мечтаех да карам е36 купе. Осъществих си мечтата и съм супер доволен, но човек гледа напред. Не може да живеем вечно в миналото. Има и по-важни неща, жена, деца, къща и т.н., и те трябва да са на първо място, макар, че понякога ги пренебрегваме за "купчината желязо", а не бива. И все пак трябва да ни разберат. Трява...

Може би следващата ме чака някъде там, не знам голяма или малка ще е, с покрив или без, здрава или счупена, знам, че е някъде там и ме чака. Ще я взема и ще вложа средства, време, пари и любов и ще я направя така, както аз искам.

Защото ТЯ ще е от СЪЩАТА МАРКА, защото съм такъв, защото съм ФАНАТИК, защото човек трябва да бъде ТАКЪВ, КАКЪВТО Е и да си вземе БМВ-е.

АМИН!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

...

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 17:26

Дано я зяместиш с още по-добър представител на синъо балата перка! ;) успех :D
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 22 Сеп 2008, 17:28

Колега знам че ти е кофти и напълно те разбирам.Пожелавам ти по скоро да си вземеш кола(BMW) и нека да е такава каквато ти е на сърцето.Успех.
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Сеп 2008, 18:28

Като видях темата и автора,реших в първия момент,че си я тоталнал...честну! :lol:
Поне кажи за какви пари се отърва от нея да знам да те мисля ли или да ти се радвам ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Re: Още една замина ;(

Мнение от Smoocki » 22 Сеп 2008, 18:51

vicho написа: човек трябва да бъде ТАКЪВ, КАКЪВТО Е и да си вземе БМВ-е.

Та даже и в рима си го измислил .... :D колата ти беше супер ...ще вземеш друга няма кво да се коркаш....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Още една замина ;(

Мнение от bojanov-is » 22 Сеп 2008, 18:54

:confused: :confused: Kолега дано даси намериш по хубава кола и тя да те радва по саштия начин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 22 Сеп 2008, 18:55

спи спокойно братче е30-ката ти пак е в движение
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Сеп 2008, 20:20

dobo-is написа:спи спокойно братче е30-ката ти пак е в движение

Чух се със собственика ;) и се радвам за което, е30ската заслужава да живее още! Преживяла е много и все пак има още да преживява.Надявам се, че и е36-цата ще радва новия собственик дълго.

Към другите: Благодаря ви приятели! Стана ми по-добре, като споделих. Радвам се, че ме подкрепяте.
:bchug: :bowdown:

Сумата е под това, което бях обявил. Дадох я за 5600лв., момчето дойде с парите и каза "това е моята кола, вземам я!", как да му убия ентусиазъма? Дадох му ключовете и му пожелах да си я кара със здраве (през сълзи :( )

Общо взето е това.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 22 Сеп 2008, 20:30

Абре, колега, колата ти е била великолепна(видях я на снимките ти), но случайно видях и приятелката/жена ти. Ами ще ме извиняваш, ама имаш такова красиво(поне от това, което виждам) момиче и се вайкаш за една кола. Аз, ако трябваше да правя избор между кола и жена, която истински обичам, щях да совна БМВ-то в някоя пропаст ако трябва, но момичето не го давам :) . Е, може би мисля така, защото съм си нямал приятелка(да, има и такива индивиди като мен :mhihi: ), но ако приемаш съвет иди при момичето си и кажи, че я обичаш, защото ако цял ден си мислиш за колата, а не за приятелката - тя какво ще си помисли ;) ? Малко е лигаво, знам, но повярвай ми - има хора, които никоя кола не може да замени :) .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Сеп 2008, 20:38

Бате,ако искаш ми вярвай но от половин година карам мечтаната от мен Е36 купе,но до ден днешен се заглеждам с умиление по Фиести 92-94г.Предишната ми кола беше такава и смея да твърдя,че беше една от малкото,които съм виждал с ткава оригинална висия и стойка(доколкото тея кочини ги имат тези качества :mhihi: ).

Толкова нерви,труд,любов и пари бях вложил за 3 години и като я продадох за 2000лв. направо ми се ревеше.Всичко идва от това ,че се привързваме към колите си и после ни е тежко,но идва СЛЕДВАЩАТА,която отново започва да осмисля ежедневието ти и за която се грижиш с още по-голям ентусиазъм!!!

Сега си мисля,че купето няма да го сменя никога докато не го направя така както аз искам,но времето минава и знам че ще дойде момент в който ще се заглеждам по Е46 или дай боже Е92 и тогава пак ще рева,този път за Е36-цата.

Нема да се плУашиш бате,ще се появи следващата ти автомобилна любов :yes: :yes: :yes:

п.п. Ебаси в какъв филм ме вкара с тая тема и се разчувствах :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Сеп 2008, 20:42

Кво ти пука нали ще скачаш пак на бима само няма да те има в тоя раздел ама ще те преживееме някак :uups:
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Сеп 2008, 20:45

DirtySouth написа:ама ще те преживееме някак :uups:

:mhihi: :mhihi:
седи не бързай бе,утре ще приреве фенката,че купето и било тясно и ще търсят туринг за бебешката количка :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Сеп 2008, 20:48

Аз не мога да разбера защо си правите колите, наливате пари и после ги продавате на загуба :roll:
Преди 2- 3 седмици един ми вика от един сервиз- колко искаш за колата .. :shock: ми колко, николко аз да не я правя една година вече че да и се кефи някой друг...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 22 Сеп 2008, 20:53

Хубава колица беше. :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Сеп 2008, 20:53

Прав си правиш си колата караш я с кеф докато има душа и после я връщаш в продава на части ;)
I'm slowly drifting
Изображение

Следваща

Назад към E36