Още една замина ;(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Още една замина ;(
Ами какво да кажа, продадох си колата, който ме познава, знае какво и как съм похарчил за нея. Продадох я на смешни пари, дано момчето поне го оцени и да и се радва дълго време. Кофти ми е, не знам какво да кажа. 20к км минах с тая кола и всички те са били приятни, всички изминати километри са скъп спомен. Дори, като ида до магазина с нея ми е приятно. Сутрин, като стана нямам търпение да седна в нея да завъртя ключа и да я подкарам към задръстванията, които дори не ме изнервяха с тая кола, седя си, пуснал съм си топличко/студеничко и музиката и си кибича и ми е кеф.
Кофти ми беше, като продадох е30-ската, няколко месеца след това тъжах за нея, още повече, като разбрах, че онзи на когото я дадох я е разбил. Кофти ми е и сега, като продадох е36-цата. Плаче ми се, защото това не е просто купчина ламарина, човек се привързва към тези неудошевени предмети и все пак се замислям над думите на СКИСА, че има далеч по-важни неща от това и някак болката не е толкова голяма.
Ще си взема друга, по-хубава, по-добра, по-сигурна с повече есктри, но няма как да залича спомена, който остави в мен тази кола, защото тя беше ИСТИНСКА, беше "мечтата". Мечтаех да карам е36 купе. Осъществих си мечтата и съм супер доволен, но човек гледа напред. Не може да живеем вечно в миналото. Има и по-важни неща, жена, деца, къща и т.н., и те трябва да са на първо място, макар, че понякога ги пренебрегваме за "купчината желязо", а не бива. И все пак трябва да ни разберат. Трява...
Може би следващата ме чака някъде там, не знам голяма или малка ще е, с покрив или без, здрава или счупена, знам, че е някъде там и ме чака. Ще я взема и ще вложа средства, време, пари и любов и ще я направя така, както аз искам.
Защото ТЯ ще е от СЪЩАТА МАРКА, защото съм такъв, защото съм ФАНАТИК, защото човек трябва да бъде ТАКЪВ, КАКЪВТО Е и да си вземе БМВ-е.
АМИН!
Кофти ми беше, като продадох е30-ската, няколко месеца след това тъжах за нея, още повече, като разбрах, че онзи на когото я дадох я е разбил. Кофти ми е и сега, като продадох е36-цата. Плаче ми се, защото това не е просто купчина ламарина, човек се привързва към тези неудошевени предмети и все пак се замислям над думите на СКИСА, че има далеч по-важни неща от това и някак болката не е толкова голяма.
Ще си взема друга, по-хубава, по-добра, по-сигурна с повече есктри, но няма как да залича спомена, който остави в мен тази кола, защото тя беше ИСТИНСКА, беше "мечтата". Мечтаех да карам е36 купе. Осъществих си мечтата и съм супер доволен, но човек гледа напред. Не може да живеем вечно в миналото. Има и по-важни неща, жена, деца, къща и т.н., и те трябва да са на първо място, макар, че понякога ги пренебрегваме за "купчината желязо", а не бива. И все пак трябва да ни разберат. Трява...
Може би следващата ме чака някъде там, не знам голяма или малка ще е, с покрив или без, здрава или счупена, знам, че е някъде там и ме чака. Ще я взема и ще вложа средства, време, пари и любов и ще я направя така, както аз искам.
Защото ТЯ ще е от СЪЩАТА МАРКА, защото съм такъв, защото съм ФАНАТИК, защото човек трябва да бъде ТАКЪВ, КАКЪВТО Е и да си вземе БМВ-е.
АМИН!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
...
Дано я зяместиш с още по-добър представител на синъо балата перка!
успех 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Колега знам че ти е кофти и напълно те разбирам.Пожелавам ти по скоро да си вземеш кола(BMW) и нека да е такава каквато ти е на сърцето.Успех.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като видях темата и автора,реших в първия момент,че си я тоталнал...честну!
Поне кажи за какви пари се отърва от нея да знам да те мисля ли или да ти се радвам

Поне кажи за какви пари се отърва от нея да знам да те мисля ли или да ти се радвам

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Още една замина ;(
vicho написа: човек трябва да бъде ТАКЪВ, КАКЪВТО Е и да си вземе БМВ-е.
Та даже и в рима си го измислил ....

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Re: Още една замина ;(

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dobo-is написа:спи спокойно братче е30-ката ти пак е в движение
Чух се със собственика

Към другите: Благодаря ви приятели! Стана ми по-добре, като споделих. Радвам се, че ме подкрепяте.

Сумата е под това, което бях обявил. Дадох я за 5600лв., момчето дойде с парите и каза "това е моята кола, вземам я!", как да му убия ентусиазъма? Дадох му ключовете и му пожелах да си я кара със здраве (през сълзи

Общо взето е това.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Абре, колега, колата ти е била великолепна(видях я на снимките ти), но случайно видях и приятелката/жена ти. Ами ще ме извиняваш, ама имаш такова красиво(поне от това, което виждам) момиче и се вайкаш за една кола. Аз, ако трябваше да правя избор между кола и жена, която истински обичам, щях да совна БМВ-то в някоя пропаст ако трябва, но момичето не го давам
. Е, може би мисля така, защото съм си нямал приятелка(да, има и такива индивиди като мен
), но ако приемаш съвет иди при момичето си и кажи, че я обичаш, защото ако цял ден си мислиш за колата, а не за приятелката - тя какво ще си помисли
? Малко е лигаво, знам, но повярвай ми - има хора, които никоя кола не може да замени
.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Бате,ако искаш ми вярвай но от половин година карам мечтаната от мен Е36 купе,но до ден днешен се заглеждам с умиление по Фиести 92-94г.Предишната ми кола беше такава и смея да твърдя,че беше една от малкото,които съм виждал с ткава оригинална висия и стойка(доколкото тея кочини ги имат тези качества
).
Толкова нерви,труд,любов и пари бях вложил за 3 години и като я продадох за 2000лв. направо ми се ревеше.Всичко идва от това ,че се привързваме към колите си и после ни е тежко,но идва СЛЕДВАЩАТА,която отново започва да осмисля ежедневието ти и за която се грижиш с още по-голям ентусиазъм!!!
Сега си мисля,че купето няма да го сменя никога докато не го направя така както аз искам,но времето минава и знам че ще дойде момент в който ще се заглеждам по Е46 или дай боже Е92 и тогава пак ще рева,този път за Е36-цата.
Нема да се плУашиш бате,ще се появи следващата ти автомобилна любов
п.п. Ебаси в какъв филм ме вкара с тая тема и се разчувствах

Толкова нерви,труд,любов и пари бях вложил за 3 години и като я продадох за 2000лв. направо ми се ревеше.Всичко идва от това ,че се привързваме към колите си и после ни е тежко,но идва СЛЕДВАЩАТА,която отново започва да осмисля ежедневието ти и за която се грижиш с още по-голям ентусиазъм!!!
Сега си мисля,че купето няма да го сменя никога докато не го направя така както аз искам,но времето минава и знам че ще дойде момент в който ще се заглеждам по Е46 или дай боже Е92 и тогава пак ще рева,този път за Е36-цата.
Нема да се плУашиш бате,ще се появи следващата ти автомобилна любов

п.п. Ебаси в какъв филм ме вкара с тая тема и се разчувствах

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Кво ти пука нали ще скачаш пак на бима само няма да те има в тоя раздел ама ще те преживееме някак 

I'm slowly drifting

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
DirtySouth написа:ама ще те преживееме някак

седи не бързай бе,утре ще приреве фенката,че купето и било тясно и ще търсят туринг за бебешката количка

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз не мога да разбера защо си правите колите, наливате пари и после ги продавате на загуба
Преди 2- 3 седмици един ми вика от един сервиз- колко искаш за колата ..
ми колко, николко аз да не я правя една година вече че да и се кефи някой друг...

Преди 2- 3 седмици един ми вика от един сервиз- колко искаш за колата ..

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Прав си правиш си колата караш я с кеф докато има душа и после я връщаш в продава на части 

I'm slowly drifting

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3