Усилвател Тъндър и още нещо

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 13 Сеп 2008, 20:25

DirtySouth написа:Ех вичо вичо докога ще те бутаме ;p Кажи поне тоя път къв говорител си взел ?

бате говорителя си е същият, като от миналия път 8) пайнер 307д2

Колкото до това на какво свири и на какво не, ще ви подшушна, че половин година свиреше на 1 ом, т.е. бях вързал всяка намотка на 2 канала на усилвателя. И си работеше стабилно, без да грее, без да спира и вадеше перфектен звук. Явно толкова са му били силите.
:mhihi:

В момента съм го вързал на бридж (говорителя) и на 1 канал от 4-те на усилвателя и свири, т.е. по сметки 4 ома на 1 канал на усилвателя.
Тъй като ще слагам елипси отзад ще преглътна, че баса не ми маха главата. ;)

Благодаря на всички, за съветите.

Темата се изчерпа.
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 13 Сеп 2008, 21:54

Fenka85 написа:
DirtySouth написа:Ех вичо вичо докога ще те бутаме ;p Кажи поне тоя път къв говорител си взел ?

Колкото до това на какво свири и на какво не, ще ви подшушна, че половин година свиреше на 1 ом, т.е. бях вързал всяка намотка на 2 канала на усилвателя. И си работеше стабилно, без да грее, без да спира и вадеше перфектен звук. Явно толкова са му били силите.

В момента съм го вързал на бридж (говорителя) и на 1 канал от 4-те на усилвателя и свири, т.е. по сметки 4 ома на 1 канал на усилвателя.

Темата се изчерпа.

бате събери малко кинта и го махай тоя тъндър за пореден път ти казвам и повече нема да се повтарям :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Сеп 2008, 14:06

RSxRacer написа:
Fenka85 написа:

Темата се изчерпа.

бате събери малко кинта и го махай тоя тъндър за пореден път ти казвам и повече нема да се повтарям :)

по скоро ще разкарам говорителя :mhihi:
усилвател, който ще работи стабилно на 2 ома ще е сума пари, така, че мисля да сменям бас-касата с друга по-малка и да допълня задната линия с елипси ;)

Продавам Пайнер 307д2 с каса = 130 лв. :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 14 Сеп 2008, 17:43

Вичо кефиш ме бате ! Усилвателя ти неструва ти сменяш говорителя :mhihi: Добре де немислиш ли че като направиш настройките на филтъра за басса от елипсите няма да изкараш нищо :roll:

239 лева е усилвател който ще ти разцепи Pioneer на пъздерки :mhihi: и втора ръка нещо за 50-60 лева 2х50-60 вата за елипси и си ти не прави глупости ...
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Сеп 2008, 18:07

DirtySouth написа:Вичо кефиш ме бате ! Усилвателя ти неструва ти сменяш говорителя :mhihi: Добре де немислиш ли че като направиш настройките на филтъра за басса от елипсите няма да изкараш нищо :roll:

239 лева е усилвател който ще ти разцепи Pioneer на пъздерки :mhihi: и втора ръка нещо за 50-60 лева 2х50-60 вата за елипси и си ти не прави глупости ...

веднъж съм дал 170лв за усилвател, сега още 250 ли да давам? :roll: ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 14 Сеп 2008, 19:20

като не слишаш ще дадеш ... и тоя тъндър няма отделни филтри за каналите всички минават през един ..... тря правиш филтър на суба тогава
I'm slowly drifting
Изображение

Предишна

Назад към Car аудио и видео