Усилвател Тъндър и още нещо
Модератор: Icco
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Ех вичо вичо докога ще те бутаме ;p Кажи поне тоя път къв говорител си взел ?
бате говорителя си е същият, като от миналия път

Колкото до това на какво свири и на какво не, ще ви подшушна, че половин година свиреше на 1 ом, т.е. бях вързал всяка намотка на 2 канала на усилвателя. И си работеше стабилно, без да грее, без да спира и вадеше перфектен звук. Явно толкова са му били силите.

В момента съм го вързал на бридж (говорителя) и на 1 канал от 4-те на усилвателя и свири, т.е. по сметки 4 ома на 1 канал на усилвателя.
Тъй като ще слагам елипси отзад ще преглътна, че баса не ми маха главата.

Благодаря на всички, за съветите.
Темата се изчерпа.
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Fenka85 написа:DirtySouth написа:Ех вичо вичо докога ще те бутаме ;p Кажи поне тоя път къв говорител си взел ?
бате говорителя си е същият, като от миналия пътпайнер 307д2
Колкото до това на какво свири и на какво не, ще ви подшушна, че половин година свиреше на 1 ом, т.е. бях вързал всяка намотка на 2 канала на усилвателя. И си работеше стабилно, без да грее, без да спира и вадеше перфектен звук. Явно толкова са му били силите.
![]()
В момента съм го вързал на бридж (говорителя) и на 1 канал от 4-те на усилвателя и свири, т.е. по сметки 4 ома на 1 канал на усилвателя.
Тъй като ще слагам елипси отзад ще преглътна, че баса не ми маха главата.![]()
Темата се изчерпа.
бате събери малко кинта и го махай тоя тъндър за пореден път ти казвам и повече нема да се повтарям

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
RSxRacer написа:Fenka85 написа:DirtySouth написа:Ех вичо вичо докога ще те бутаме ;p Кажи поне тоя път къв говорител си взел ?
бате говорителя си е същият, като от миналия пътпайнер 307д2
![]()
Тъй като ще слагам елипси отзад ще преглътна, че баса не ми маха главата.![]()
Темата се изчерпа.
бате събери малко кинта и го махай тоя тъндър за пореден път ти казвам и повече нема да се повтарям
по скоро ще разкарам говорителя

усилвател, който ще работи стабилно на 2 ома ще е сума пари, така, че мисля да сменям бас-касата с друга по-малка и да допълня задната линия с елипси

Продавам Пайнер 307д2 с каса = 130 лв.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Вичо кефиш ме бате ! Усилвателя ти неструва ти сменяш говорителя
Добре де немислиш ли че като направиш настройките на филтъра за басса от елипсите няма да изкараш нищо
239 лева е усилвател който ще ти разцепи Pioneer на пъздерки
и втора ръка нещо за 50-60 лева 2х50-60 вата за елипси и си ти не прави глупости ...

239 лева е усилвател който ще ти разцепи Pioneer на пъздерки

I'm slowly drifting

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
DirtySouth написа:Вичо кефиш ме бате ! Усилвателя ти неструва ти сменяш говорителяДобре де немислиш ли че като направиш настройките на филтъра за басса от елипсите няма да изкараш нищо
![]()
239 лева е усилвател който ще ти разцепи Pioneer на пъздеркии втора ръка нещо за 50-60 лева 2х50-60 вата за елипси и си ти не прави глупости ...
веднъж съм дал 170лв за усилвател, сега още 250 ли да давам?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
като не слишаш ще дадеш ... и тоя тъндър няма отделни филтри за каналите всички минават през един ..... тря правиш филтър на суба тогава
I'm slowly drifting

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4