скъсан ремак
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- traqn_savov
- Потребител
-
Chapai написа:Извинявай, някакви коментари защо се скъса ?
да ти кажа ли защо се скъса....
Защото всички се правят на мангали, и не искат да сменят елементарни консумативи, ремъка е към 30 лева смяната му е някъде към 40 лева...като сложиш и ролките който са по 80 лева едната става скъпичко, ама бмв не е за скрънзи...

- Кара: каручки
traqn_savov написа:Chapai написа:Извинявай, някакви коментари защо се скъса ?
Защото всички се правят на мангали, и не искат да сменят елементарни консумативи, ремъка е към 30 лева смяната му е някъде към 40 лева...като сложиш и ролките който са по 80 лева едната става скъпичко, ама бмв не е за скрънзи...![]()
![]()
Абе пич човека пита за едно ти за друго му говориш. Не си е сменил ремъка това си е негов проблем са ще прави двигател да не му даваш ти парите, че ще казваш кой скръндза кой беден-богат.
bobidogg А ти като се съмняваш в майстора кво въобще дириш при него
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Колега станалото станало сега сметни колко ще ти струва ремонта на мотора и ако излиза на парите на м43 по добре си вземи такъв
Не всичко което лети се яде
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
traqn_savov написа:да ти кажа ли защо се скъса....
Защото всички се правят на мангали, и не искат да сменят елементарни консумативи, ремъка е към 30 лева смяната му е някъде към 40 лева...като сложиш и ролките който са по 80 лева едната става скъпичко, ама бмв не е за скрънзи...![]()
![]()
ейййй като почнете с тва че БМВ не било за скръндзи , край няма !!!
кво да говориме всеки си кара колата както си е сметнал за добре.......
айде не обиждай и не квалифицирай толкова бързо.....
- traqn_savov
- Потребител
-
horhef написа:traqn_savov написа:Chapai написа:Извинявай, някакви коментари защо се скъса ?
![]()
Абе пич човека пита за едно ти за друго му говориш. Не си е сменил ремъка това си е негов проблем са ще прави двигател да не му даваш ти парите, че ще казваш кой скръндза кой беден-богат.
bobidogg А ти като се съмняваш в майстора кво въобще дириш при него
Добре ще обясня по подробно..
ремък се къса, защото пройзводителите на автомобили го дават задължителна смяна на 70-80 хиляди, на две смяни на ремъка, задължително обтяжни ролки..
Ако този ремък гумения го караш много, гумата стаее бързо и се къса...
Във нашият сервиз, вече даже тъпите жени, дето не разбират нищо, съм ги научил вземат ли кола, първото нещо което да направят, е да дойдат в сервиза да им сменя ремъка и ролки, особенно ако колата е взета от автоморга-оп къща имах предвид

така че пак ви казвам, ще го напиша и с големи букви, защото явно на някой не му се чете..
вземеш ли автомобил, особенно от автокъща, първото нещо което трябва да направиш е да отидеш в сервиз да ти я прегледат, да ти сменят консумативите, да си знаеш на колко километра са ти и да си караш спокойно не на тръни че всеки момент нещо ще гръмне.
чудя се защо си играя да пиша, като никой не чете, всеки месец в сервиза идва кола със скъсан ремък и при въпроса ми, защо човек я кара до да стигне до тук, слушай обеснения....
от типа на те в автокъщата ми казаха че всички консумативи са сменяни... това е лъжа, в автокъщите крадът даже запалките по колите оригиналните тегличи и ги продават после, смяташ ли ще ще сменят ремъци на 200 автомобила..
другото обяснение е ама той изглеждаше перфектно...
ремък на око не се сменя, ако някой майстор ви каже че ремъка изглежда добре и може да кара още, направо му оставяй колата и си хващай автобуса...
Прав си че парите са си негови, но аз съм автомеханик и това ми е работата да се занимавам по цял ден с това...
а и да не си ги смените, за мен това означава работа такаче...........
приятел ти си некав луд аз питам дали може да е ударило нещо друго ти вадиш тука некви аргументи що така па що иначе,ако доида при теб примерно и ми кажеш че ремака е чисто нов и аз си тръгна и на 50 километра след тфа го скъсам кажи после кво да те правя а, случва се тва е, а вапроса беше коренно друг но понеже ти си маистора и глеи кво става, просто е караи по спокоино маисторе 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2