Малко помощ за свързване на CD player
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ за свързване на CD player
Здравейте колеги.От скоро карам БМВ и не съм наясно с ел.инсталацията като цяло на самата кола.Има един не толкова сложен въпрос към по разбиращите.След като си купих колата взех едно ЦД сони гт20 ,но като го сложих в колата и го пуснах в употреба забелязах, че като изключа от контакт цд-то забравя всички правени настройки и след това трябва всичко отначало ,а това е доста досадно.Днес следобяда с мултицеда си направих някой измервания на кабелите зад цд-то да видя от къде може да се вземе постояннен плюс ,за да помни гадината.Случайно намерих един кабел по ,който има постоянен плюс с куплунг ,който става ето тук
но идва големият проблем.Когато поставя това кабелче с постоянния плюс в легълцето при жълтия кабел ,дисплея на таблото започва да свети постоянно и не гасне дори ,когато извадя ключа от таблото ,но за сметка на това цд-то си помни настройките.Когато извадя кабелчето с плюса дисплея изгасва ,но пък цд-то забравя всичко.Ако някой знае как да оправя този проблем нека напише няколко реда ще съм му много благодарен.
но идва големият проблем.Когато поставя това кабелче с постоянния плюс в легълцето при жълтия кабел ,дисплея на таблото започва да свети постоянно и не гасне дори ,когато извадя ключа от таблото ,но за сметка на това цд-то си помни настройките.Когато извадя кабелчето с плюса дисплея изгасва ,но пък цд-то забравя всичко.Ако някой знае как да оправя този проблем нека напише няколко реда ще съм му много благодарен.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега,ако мислиш че всичко е вързано както трябва според мен нещата опират до настроики на ЦД-то
За да си сигурен,вържи двата +са от сд-то(червен/жълт)към постоянно захранване и виж дали има разлика.Ако е същата работа разцъкай по сд-то и оправи настройката.Успех

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Кабелчето за паметта е жълтото от cd-то даже трябва да е надписано на евробуксата и го връзваш с червения + дето ти е 

I'm slowly drifting

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Попринцип по-добър варянт от това няма директен + даже и - ! от акумулатора до CD-то 

I'm slowly drifting

И аз така си мисля ,но днес късно се сетих да си играя и се стана привечер и го отложих за утре.Аз мисля само плюс да прекарам ,защото масата си я има на буксата.А някакви идей от къде мога да вкарам кабела от акумулатора до СД-то?DirtySouth написа:Попринцип по-добър варянт от това няма директен + даже и - ! от акумулатора до CD-то
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
KUM4o написа:И аз така си мисля ,но днес късно се сетих да си играя и се стана привечер и го отложих за утре.Аз мисля само плюс да прекарам ,защото масата си я има на буксата.А някакви идей от къде мога да вкарам кабела от акумулатора до СД-то?DirtySouth написа:Попринцип по-добър варянт от това няма директен + даже и - ! от акумулатора до CD-то
за по-лесно си дръпни + от запалката и готово
7 мнения
• Страница 1 от 1