Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 320D Blue Efficiency

Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София

Мнение от baramov » 11 Сеп 2008, 10:13

Здравейте приятели, в кв. Лозенец има крадци, които обичат да си "взимат" това което нямат по техните коли (техните 3ки)

Това се случва близо до 4то РПУ, които по друг случай (кражба на гориво от автомобили) казват, че в този район на кв. Лозенец гр.София се краде повече.

ВНИМАВАЙТЕ, КАК И КЪДЕ ПАРКИРАТЕ

АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ ЕДНА ЛАЙСНА НА ПРЕДЕН ДЕСЕН КАЛНИК
ДА СИ Я ЗАВРЕ В ******* ТОЗИ КОЙТО Я Е ВЗЕЛ МОЖЕ ДА МУ ХАРЕСА

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 11 Сеп 2008, 10:16

абе има тука едни циганета с каруци дето обикалят,и все ме питат за бавареца нещо,май и за друго обикалят :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 11 Сеп 2008, 10:26

Като питат нещо тактично им показваш я нож,я нещо с повечко муниции и вече не питат и не минават! :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 320D Blue Efficiency

??

Мнение от baramov » 11 Сеп 2008, 10:33

Дали са цигането? или БГ циганета, които има трябва за тяхното бмв лайсна? незнам вече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2008, 16:05

KIM написа:абе има тука едни циганета с каруци дето обикалят,и все ме питат за бавареца нещо,май и за друго обикалят :evil:

Не е истина, ще кажеш че си в село Трънчовица деба, ако си седя пред нас на ден поне 10 каруци ще минат :mhihi: Миналата година един 3 пъти му повторих да не минава толкоз близо до колата и накрая го свалих от пилотското място с един шамар :mhihi:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 11 Сеп 2008, 16:49

bum_bum написа:
KIM написа:абе има тука едни циганета с каруци дето обикалят,и все ме питат за бавареца нещо,май и за друго обикалят :evil:

Не е истина, ще кажеш че си в село Трънчовица деба, ако си седя пред нас на ден поне 10 каруци ще минат :mhihi: Миналата година един 3 пъти му повторих да не минава толкоз близо до колата и накрая го свалих от пилотското място с един шамар :mhihi:

абе мани ама твоя както е паркиран може много лесно некой млад шофер да ти задигне лявото огледало :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 11 Сеп 2008, 17:01

Никакви циганета не са .. и това не е само в софия а на всякаде ... :evil: не може 1 циганин да е толкожа умен да изключи аларми и да си взима на воля .. просто хората се научиха да крадат за по лесно место да съберат...
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Потребител
Аватар

Мнение от CCCP_Power » 11 Сеп 2008, 17:42

Съгласен съм колега. Никви циганета не са, а за съжаления са си българета, наши колеги, които се скръндзавят да си купят и крадат, че е по-лесно и евтино. Това е.

Потребител
Аватар
Кара: E 46 330D automat
Мечтае да кара: Нимбус 2012

Re: Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София

Мнение от naceti » 11 Сеп 2008, 18:25

baramov написа:
АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ ЕДНА ЛАЙСНА НА ПРЕДЕН ДЕСЕН КАЛНИК
ДА СИ Я ЗАВРЕ В ******* ТОЗИ КОЙТО Я Е ВЗЕЛ МОЖЕ ДА МУ ХАРЕСА

И аз отекох със същата но в кв.Толстой преди 2 седмици :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ton4 » 11 Сеп 2008, 18:36

Моите съболзнования за всички ощетени колеги,много е гадно да си видиш машината на времето с искормена емблема или лаисна
И според мен това са Българи които са си купили е36-ца за 2000лв в окаяно състояние и сега са се превърнали в цигани да спестят някои лев за бензинец... :evil: :bang:
BMW-Шофирай в бъдещето сега ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 11 Сеп 2008, 20:14

А не мислите ли че това са скапаните наркоманчета дето за една доза са готови на всичко. И аз си изпатих, купих си колата скоро и я паркирах пред блока. Точно 3 нощи нощува. Гледам си телевизия и кам 12 чувам че ми писна алармата, гледам от терасата няма никои( тои ми откъртил лип споилера :( ). След 20 минути пак я чувам и като погледнах, копеленцето ми откартило едното огледало и се мачи мамицата му на второто. Викнах и тои се уплаши хварли огледалото и избяга. После се ядосвах че се обадих, трябваше да сляза и да му начупя ръцете да непипа близките месеци!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 11 Сеп 2008, 20:18

Аз все си мисля че са колеги ... Докато ми изчезваха лайсни и халогени мислех че са наркоманчета но когато ми взеха М-добавката , Широките черни бъбреци и оригиналните огледала с подгрев 2 пъти огледалта ... После сложих същите ментаци без подгрев ... Не са ги пипали ми стана ясно че е някой дето си разбира
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 11 Сеп 2008, 20:47

Навсякъде са, момчета ! Решат ли да крадат няма спиране ...

"... но едва ли има нещо което може да го спре, когато той решил е медна жица да краде..."

И аз нямам предна лява лайсна на бронята ... и халогени нямам. :evil:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 11 Сеп 2008, 21:05

Колеги, за хиляден път ги говорим тия работи. И все не можем да се организираме...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2008, 22:06

KIM написа:
bum_bum написа:

абе мани ама твоя както е паркиран може много лесно некой млад шофер да ти задигне лявото огледало :mhihi:

Да задига, на черната сграда има камери и лесно ще се намери злосторника :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата