Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- baramov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 320D Blue Efficiency
Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София
Здравейте приятели, в кв. Лозенец има крадци, които обичат да си "взимат" това което нямат по техните коли (техните 3ки)
Това се случва близо до 4то РПУ, които по друг случай (кражба на гориво от автомобили) казват, че в този район на кв. Лозенец гр.София се краде повече.
ВНИМАВАЙТЕ, КАК И КЪДЕ ПАРКИРАТЕ
АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ ЕДНА ЛАЙСНА НА ПРЕДЕН ДЕСЕН КАЛНИК
ДА СИ Я ЗАВРЕ В ******* ТОЗИ КОЙТО Я Е ВЗЕЛ МОЖЕ ДА МУ ХАРЕСА
Това се случва близо до 4то РПУ, които по друг случай (кражба на гориво от автомобили) казват, че в този район на кв. Лозенец гр.София се краде повече.
ВНИМАВАЙТЕ, КАК И КЪДЕ ПАРКИРАТЕ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
KIM написа:абе има тука едни циганета с каруци дето обикалят,и все ме питат за бавареца нещо,май и за друго обикалят
Не е истина, ще кажеш че си в село Трънчовица деба, ако си седя пред нас на ден поне 10 каруци ще минат

bum_bum написа:KIM написа:абе има тука едни циганета с каруци дето обикалят,и все ме питат за бавареца нещо,май и за друго обикалят
Не е истина, ще кажеш че си в село Трънчовица деба, ако си седя пред нас на ден поне 10 каруци ще минатМиналата година един 3 пъти му повторих да не минава толкоз близо до колата и накрая го свалих от пилотското място с един шамар
абе мани ама твоя както е паркиран може много лесно некой млад шофер да ти задигне лявото огледало

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Никакви циганета не са .. и това не е само в софия а на всякаде ...
не може 1 циганин да е толкожа умен да изключи аларми и да си взима на воля .. просто хората се научиха да крадат за по лесно место да съберат...

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- CCCP_Power
- Потребител
-
Съгласен съм колега. Никви циганета не са, а за съжаления са си българета, наши колеги, които се скръндзавят да си купят и крадат, че е по-лесно и евтино. Това е.
- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Re: Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София
baramov написа:
И аз отекох със същата но в кв.Толстой преди 2 седмици

Моите съболзнования за всички ощетени колеги,много е гадно да си видиш машината на времето с искормена емблема или лаисна
И според мен това са Българи които са си купили е36-ца за 2000лв в окаяно състояние и сега са се превърнали в цигани да спестят някои лев за бензинец...

И според мен това са Българи които са си купили е36-ца за 2000лв в окаяно състояние и сега са се превърнали в цигани да спестят някои лев за бензинец...

BMW-Шофирай в бъдещето сега 

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
А не мислите ли че това са скапаните наркоманчета дето за една доза са готови на всичко. И аз си изпатих, купих си колата скоро и я паркирах пред блока. Точно 3 нощи нощува. Гледам си телевизия и кам 12 чувам че ми писна алармата, гледам от терасата няма никои( тои ми откъртил лип споилера
). След 20 минути пак я чувам и като погледнах, копеленцето ми откартило едното огледало и се мачи мамицата му на второто. Викнах и тои се уплаши хварли огледалото и избяга. После се ядосвах че се обадих, трябваше да сляза и да му начупя ръцете да непипа близките месеци!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аз все си мисля че са колеги ... Докато ми изчезваха лайсни и халогени мислех че са наркоманчета но когато ми взеха М-добавката , Широките черни бъбреци и оригиналните огледала с подгрев 2 пъти огледалта ... После сложих същите ментаци без подгрев ... Не са ги пипали ми стана ясно че е някой дето си разбира
I'm slowly drifting

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Навсякъде са, момчета ! Решат ли да крадат няма спиране ...
"... но едва ли има нещо което може да го спре, когато той решил е медна жица да краде..."
И аз нямам предна лява лайсна на бронята ... и халогени нямам.
"... но едва ли има нещо което може да го спре, когато той решил е медна жица да краде..."
И аз нямам предна лява лайсна на бронята ... и халогени нямам.

M - The most powerful letter in the world
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
KIM написа:bum_bum написа:KIM написа:абе има тука едни циганета с каруци дето обикалят,и все ме питат за бавареца нещо,май и за друго обикалят
Не е истина, ще кажеш че си в село Трънчовица деба, ако си седя пред нас на ден поне 10 каруци ще минатМиналата година един 3 пъти му повторих да не минава толкоз близо до колата и накрая го свалих от пилотското място с един шамар
абе мани ама твоя както е паркиран може много лесно некой млад шофер да ти задигне лявото огледало
Да задига, на черната сграда има камери и лесно ще се намери злосторника

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2