Поредния селянин с баварец
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Добре аз не мога да разбера и да ги пишете тия неща ще промените ли нещо или някой?
Не...шаро-тата лаят,кервана си върви...и аз карам понякога не както трябва,но не се знае какви проблеми си е имал човека на главата и закъде е бързал...знам,че сега пак някой ще скочи срещу мен,ма да не ви идва до главата да бързате и да цепите секундата...
За мен това е поредната безмислена тема на такава тематика
Не...шаро-тата лаят,кервана си върви...и аз карам понякога не както трябва,но не се знае какви проблеми си е имал човека на главата и закъде е бързал...знам,че сега пак някой ще скочи срещу мен,ма да не ви идва до главата да бързате и да цепите секундата...

///MapTo написа:Добре аз не мога да разбера и да ги пишете тия неща ще промените ли нещо или някой?
Ами съгласен съм на 100% с теб, наистина се случва да бързаш на умиране, ама в такива случаи съм виждал хората да си пуснат аварийките и късите и така. Тоз гъзар специално не бързаше за никъде - видях го още на "Воденицата" в Долна Градешница - беше си седнал най-спокойно. Между другото това е мнооооооого добра кръчма - намира се точно на пътя и отпред винаги има наспрели сякви мерджани и баварци. Там е редовна спирка като се пътува към Гърция

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2