Поредния селянин с баварец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 10 Сеп 2008, 21:42

Прав си.. за кой ли път се пишат такива теми :(

добре че не е станало по-лошото в случая обаче. Важното е да не се подаваш на тъмната страна :)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Сеп 2008, 22:03

Добре аз не мога да разбера и да ги пишете тия неща ще промените ли нещо или някой?
Не...шаро-тата лаят,кервана си върви...и аз карам понякога не както трябва,но не се знае какви проблеми си е имал човека на главата и закъде е бързал...знам,че сега пак някой ще скочи срещу мен,ма да не ви идва до главата да бързате и да цепите секундата...
За мен това е поредната безмислена тема на такава тематика :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 10 Сеп 2008, 23:00

///MapTo написа:Добре аз не мога да разбера и да ги пишете тия неща ще промените ли нещо или някой?
Не...шаро-тата лаят,кервана си върви...и аз карам понякога не както трябва,но не се знае какви проблеми си е имал човека на главата и закъде е бързал...знам,че сега пак някой ще скочи срещу мен,ма да не ви идва до главата да бързате и да цепите секундата...
За мен това е поредната безмислена тема на такава тематика :idea:

Ами съгласен съм на 100% с теб, наистина се случва да бързаш на умиране, ама в такива случаи съм виждал хората да си пуснат аварийките и късите и така. Тоз гъзар специално не бързаше за никъде - видях го още на "Воденицата" в Долна Градешница - беше си седнал най-спокойно. Между другото това е мнооооооого добра кръчма - намира се точно на пътя и отпред винаги има наспрели сякви мерджани и баварци. Там е редовна спирка като се пътува към Гърция :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата