Проблем при рязко подаване на газ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем при рязко подаване на газ

Мнение от bobibvb » 06 Сеп 2008, 21:24

Става въпрос за БМВ Е36 316i автоматик!Прави ми го от скоро някои знае ли от какво може да е това!При рязко подаване на газ припуква все едно ще угасне от 1000 до 1500 оборота и после се оправя на място го прави същото!Някакъв савет!Благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 06 Сеп 2008, 21:35

Газ има ли :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от bobibvb » 06 Сеп 2008, 21:43

принципно има ама не карам на нея!ама сам я пускал 2-3 по макс около 10 км ама на паркинг като е гасне ако не и подържам газта!Ама това ми го праи на бензин!Може ли да е от ло6о гориво

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 06 Сеп 2008, 22:38

Като изключим гасненето, аз също имам подобен проблем. Понеделник ако реша проблема ще ти пиша.
Лош бензин, доста съмнително.. аз мислех да сложа на моята, добавка в бензина, ама ще изчакам първо да видя какво ще каже диагностиката. Че и резервоара пълен.. не мога да пробвам с друг бензин. :confused: Ти може да пробваш спокойно, ако не е пълен - поне няма да навреди. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 06 Сеп 2008, 23:35

Смени бензина,и после ако не се оправи търси проблема.Иначе най-вероятно е от бензина.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 07 Сеп 2008, 1:29

абе къде го пратихте с бенза момчетооо.. :lol:
кабели свещи провери ли,палец :roll:
Изображение

моторспорт
Аватар

Мнение от KIM » 07 Сеп 2008, 1:32

абе ся кат се замисля що не заделиш 20-тина лева и да идеш на диагностика,там най-точно ще разбереш,мани не ни слушай :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

Мнение от bavaretca_tns » 07 Сеп 2008, 8:35

KIM написа:абе ся кат се замисля що не заделиш 20-тина лева и да идеш на диагностика,там най-точно ще разбереш,мани не ни слушай :mhihi:

отиди на диагностика и 6те ти кажът какъв ти е проблема може и да е грешка натрупяна от времето и да ти я изчистят.

На мен ми се беше случило следното: подавам рязко газ при ниски обороти на втора или на трета и колата все едно се дави, трябваше да варна педала за да ускори както трябва.Мислех че е от дюзите на инжекцията и че ще давам около стотина лева за прамиване на всичките,но имах друг проблем и отидох на диагностика и момчето в сервиза ми обясни следното, ако ти обравим грешката с аербега ще платиш 25 лева ако не нищо няма да плащаш нищо, защото имало вероятност да немогат да се сваржат с компа на колата но успяха изчистиха грешката на аербега запалиььа колата да проверат джигателя и ланда сондата която се указа пербектна (тихо да не чуе дявола),видяха две срешки в двигатела натрупани с времето и ги изчистиха и тях и колата се га си ускорява нормално като подам рязко газ на втора или трета

Потребител
Аватар

Мнение от bobibvb » 07 Сеп 2008, 13:01

Благодеря за съветите но чистих компа и пак си фо прави затова остава да е бензина, или освен ако има грешка която не сме видяли и така но двигателя дава че няма нито една гре6ка имах на ламда сондата ама я изчистихме преди6ния ден преди да започне да го прави това

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

...

Мнение от bavaretca_tns » 09 Сеп 2008, 21:08

bobibvb написа:Благодеря за съветите но чистих компа и пак си фо прави затова остава да е бензина, или освен ако има грешка която не сме видяли и така но двигателя дава че няма нито една гре6ка имах на ламда сондата ама я изчистихме преди6ния ден преди да започне да го прави това

тогава сори ама не се сешам какво може друга да е

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 09 Сеп 2008, 23:58

Пичове да не отварям нова тема ... я кажете къде да си направя диагностика за 20-тина лева ;)
Мерси
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от powerpz » 10 Сеп 2008, 16:03

Колеги моята има същия проблем: подавам газ тя като че ли се замисля, препуква и тогава ускорява. кат пусна педала стрелката на оборотите почва да се клати кат понякога слиза до долу и почти да загасне !!! Ходих по диагностики нищо. Ще ходя пак ако някой стригне до некав извод да пише, клапата на празния ход я чистих - пак не помага. На газ обаче не го прави, а само на бензинец !!!

моторспорт
Аватар

Мнение от KIM » 10 Сеп 2008, 17:07

Garribaldi написа:Пичове да не отварям нова тема ... я кажете къде да си направя диагностика за 20-тина лева ;)
Мерси

на ломско шосе
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bobibvb » 13 Сеп 2008, 18:11

powerpz написа:Колеги моята има същия проблем: подавам газ тя като че ли се замисля, препуква и тогава ускорява. кат пусна педала стрелката на оборотите почва да се клати кат понякога слиза до долу и почти да загасне !!! Ходих по диагностики нищо. Ще ходя пак ако някой стригне до некав извод да пише, клапата на празния ход я чистих - пак не помага. На газ обаче не го прави, а само на бензинец !!!

аз моя го опражих като смених кабели на свещите на 1 и на 4 свеш!Това бе моя проблем при теб не знам какво може да е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 14 Сеп 2008, 15:03

Има вероятност проблемите ви да са от полузапушен горивен филтър.

Следваща

Назад към E36