Проблем при рязко подаване на газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем при рязко подаване на газ
Става въпрос за БМВ Е36 316i автоматик!Прави ми го от скоро някои знае ли от какво може да е това!При рязко подаване на газ припуква все едно ще угасне от 1000 до 1500 оборота и после се оправя на място го прави същото!Някакъв савет!Благодаря предварително!
Като изключим гасненето, аз също имам подобен проблем. Понеделник ако реша проблема ще ти пиша.
Лош бензин, доста съмнително.. аз мислех да сложа на моята, добавка в бензина, ама ще изчакам първо да видя какво ще каже диагностиката. Че и резервоара пълен.. не мога да пробвам с друг бензин.
Ти може да пробваш спокойно, ако не е пълен - поне няма да навреди. 
Лош бензин, доста съмнително.. аз мислех да сложа на моята, добавка в бензина, ама ще изчакам първо да видя какво ще каже диагностиката. Че и резервоара пълен.. не мога да пробвам с друг бензин.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Смени бензина,и после ако не се оправи търси проблема.Иначе най-вероятно е от бензина.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
KIM написа:абе ся кат се замисля що не заделиш 20-тина лева и да идеш на диагностика,там най-точно ще разбереш,мани не ни слушай
отиди на диагностика и 6те ти кажът какъв ти е проблема може и да е грешка натрупяна от времето и да ти я изчистят.
На мен ми се беше случило следното: подавам рязко газ при ниски обороти на втора или на трета и колата все едно се дави, трябваше да варна педала за да ускори както трябва.Мислех че е от дюзите на инжекцията и че ще давам около стотина лева за прамиване на всичките,но имах друг проблем и отидох на диагностика и момчето в сервиза ми обясни следното, ако ти обравим грешката с аербега ще платиш 25 лева ако не нищо няма да плащаш нищо, защото имало вероятност да немогат да се сваржат с компа на колата но успяха изчистиха грешката на аербега запалиььа колата да проверат джигателя и ланда сондата която се указа пербектна (тихо да не чуе дявола),видяха две срешки в двигатела натрупани с времето и ги изчистиха и тях и колата се га си ускорява нормално като подам рязко газ на втора или трета
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
...
bobibvb написа:Благодеря за съветите но чистих компа и пак си фо прави затова остава да е бензина, или освен ако има грешка която не сме видяли и така но двигателя дава че няма нито една гре6ка имах на ламда сондата ама я изчистихме преди6ния ден преди да започне да го прави това
тогава сори ама не се сешам какво може друга да е
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колеги моята има същия проблем: подавам газ тя като че ли се замисля, препуква и тогава ускорява. кат пусна педала стрелката на оборотите почва да се клати кат понякога слиза до долу и почти да загасне !!! Ходих по диагностики нищо. Ще ходя пак ако някой стригне до некав извод да пише, клапата на празния ход я чистих - пак не помага. На газ обаче не го прави, а само на бензинец !!!
powerpz написа:Колеги моята има същия проблем: подавам газ тя като че ли се замисля, препуква и тогава ускорява. кат пусна педала стрелката на оборотите почва да се клати кат понякога слиза до долу и почти да загасне !!! Ходих по диагностики нищо. Ще ходя пак ако някой стригне до некав извод да пише, клапата на празния ход я чистих - пак не помага. На газ обаче не го прави, а само на бензинец !!!
аз моя го опражих като смених кабели на свещите на 1 и на 4 свеш!Това бе моя проблем при теб не знам какво може да е
- agent smit
- младши ентусиаст
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2