Меркантилни ли са мъжете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Сеп 2008, 21:06

Sharo написа:е мойта ходи пеш .. няма книжка :mhihi:

И мойта няма книжка и по добре така, че като я знам каква е :mhihi:
няколко пъти съм й давал да кара и немога да й обясня, че не е нужно газта да се натиска до долу.Пследния път дигна 140, това й беше ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 03 Сеп 2008, 21:07

сигурно е умряла от глад,милата :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 03 Сеп 2008, 21:07

TouchAndGo написа:
А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш :winky:,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване :mhihi: .В такива ситуации се старая да шофирам :!:

Toчно защото съм от няколко месеца с новата кола и мога да видя разликата. Преди това бях с BMW и беше горе-долу нормално. Сега определено състезателите са повече, но аз си давам газ и не се занимавам.

Не се заглеждам по други мъже. Виж, по коли се заглеждам. Даже единствената катастрофа, която имам от преди няколко години е защото се загледах по един джип.

А ти от кой град си :)
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Сеп 2008, 21:11

Nikito_nn написа:
TouchAndGo написа: се загледах по един джип.

А ти от кой град си :)

:gives:
А асл плс ша може ли
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: Меркантилни ли са мъжете?

Мнение от t060 » 03 Сеп 2008, 21:12

TouchAndGo написа:...Вие кога за последно забихте маце в лада?

Последната я забих, като ми искаше 1 лев, че нямаше кинти да си хване автобуса, пък после се оказа че чакаме един и същ автобус... :mhihi:

П.С. Една друга с фиат пининфарина кабрио (червен) щеше да се блъсне в мантинемала дето разделя движението, само и само да ме гледа нагло и мръснишки, щото бях пеш :winky:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Сеп 2008, 21:13

TouchAndGo написа:С лада не са ме забивали (като изключим разни мазни катаджии но пък съм имала )гаджета пешеходци. Като се влюбиш, изобщо не те интересува с колко коня е. И на тротинетка да е, все тая.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Никой да не мърда :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

леле майко, припаднах от раз :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да не се приема като заяждане, ама то това изказване си е за номинация. Това да имаш гадже-пешоходец си е ехееее..... все едно музеен експонат водиш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако не друго то поне се похилихме малко :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: (Или не толкова..) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Сеп 2008, 21:16

TouchAndGo написа:
А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш :winky:,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване :mhihi: .В такива ситуации се старая да шофирам :!:

Toчно защото съм от няколко месеца с новата кола и мога да видя разликата. Преди това бях с BMW и беше горе-долу нормално. Сега определено състезателите са повече, но аз си давам газ и не се занимавам.

Не се заглеждам по други мъже. Виж, по коли се заглеждам. Даже единствената катастрофа, която имам от преди няколко години е защото се загледах по един джип.

Ами тогава защо си мислиш,че някой пич с Мерц 190 или 124 се заглежда в теб ,а не в колата ти.
А друг е въпроса ако си някоя "насъскана точилка" и слк-то избледнява :mhihi: :mhihi: .Ебаси ти се заглеждаш по джипове и си целомъдрена ,а ние мъжете не можем да зяпаме?!
Сещаш ли се накъде бия :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 03 Сеп 2008, 21:17

По-скоро е тъжно, а не смешно. Това е жена с огромна душа. Да имаш гадже-пешеходец явно е едно голямо добро дело. Все едно да имаш гадже-инвалид или олигофрен. Направо отиваш в рая. Ама според мен пешеходеца е бил в детските години, съдейки по автомобила, който кара сега.

Потребител
Аватар

Мнение от TouchAndGo » 03 Сеп 2008, 21:17

А SLK-то си го купи с пари от закуски, нали :help:

SLK-то е на мъжа ми. Аз още не правя достатъчно пари, за да мога да си купя сама такова. Сега сигурно ще искаш финансови отчети, краткосрочни и дългосрочни прогнози и план за бизнес развитие, за да прецениш дали след 5 години ще мога да ти подаря едно такова?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 03 Сеп 2008, 21:23

Ех, как се надявах да не съм прав, ама...
Мислех, че ще ни кажеш, че си в този 1% жени, които са си купили сами луксозните возила, че гаджето-пешеходец не ти е бил такъв в 8-ми клас, а миналата година, но илюзиите свършиха :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 03 Сеп 2008, 21:25

TouchAndGo написа:

SLK-то е на мъжа ми. Аз още не правя достатъчно пари, за да мога да си купя сама такова. Сега сигурно ще искаш финансови отчети, краткосрочни и дългосрочни прогнози и план за бизнес развитие, за да прецениш дали след 5 години ще мога да ти подаря едно такова?

Благодаря, но предпочитам да се осланям на собствената си дееспособност за придобивката на движимо имущество, пък било то и по-скромно като настоящата Е46-ца. А и не може да се каже, че съм точно фен на Мергел.
А това с гаджето-пешеходец е върха на сладоледа. Замисляйки се от нейната гледна точка сигурно е нещо ужасно и недопустимо :shock:
Но пък от моята гледна точка - не бих казал, че се въздържам от смях, когато видя някой гащник да го вози мацка, а той да седи като наакан до нея :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 03 Сеп 2008, 21:31

Archangel написа:
TouchAndGo написа:

Благодаря, но предпочитам да се осланям на собствената си дееспособност за придобивката на движимо имущество, пък било то и по-скромно като настоящата Е46-ца. А и не може да се каже, че съм точно фен на Мергел.
А това с гаджето-пешеходец е върха на сладоледа. Замисляйки се от нейната гледна точка сигурно е нещо ужасно и недопустимо :shock:
Но пък от моята гледна точка - не бих казал, че се въздържам от смях, когато видя някой гащник да го вози мацка, а той да седи като наакан до нея :mhihi:
Ми то като те вози мацка как да седиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Меркантилни ли са мъжете?

Мнение от Мишел » 03 Сеп 2008, 21:32

CONAN написа: :shock: и защо не я пусна тая тема в мерцфорума а тук ,може би тайно се надяваш някой с БМВ да те забие? :mhihi:

:clap: :clap: :clap: :clap: Браво, един прозорлив мъж в този форум! Докато другите се надскачат кой е по-по-най, само CONAN ми се струва че разбра основната идея. Да посочим заедно още няколко (2-3) потребителки, които са се регистрирали с тази цел тук? Без проблем ще се справим :mhihi: :mhihi:
M2PR , уби ме! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Още не смея да мръдна!!! Почти благотворително прозвуча, наистина! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Да се чуди човек от къде са се взели тези жени с такива добри сърца.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 03 Сеп 2008, 21:32

Лошото е, че младостта и красотата си отиват, а с тях си отиват и луксозните возила. Не съм виждал много 50+ годишни в Х5, SLK и т.н. Опичайте си ума, че иначе ще гледате луксът от трамвая на стари години. И гаджето-пешеходец ще бъде една носталгия, която ще насълзява очите. За съжаление и благодетелите не са идиоти. Като им омръзне куклата, просто я сменят. Нищо лично.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 03 Сеп 2008, 21:38

[url=http://vbox7.com/play:81eb0b0d
Спенс добре го каза.. Поздрав[/url]
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата