Меркантилни ли са мъжете?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Sharo написа:е мойта ходи пеш .. няма книжка
И мойта няма книжка и по добре така, че като я знам каква е

няколко пъти съм й давал да кара и немога да й обясня, че не е нужно газта да се натиска до долу.Пследния път дигна 140, това й беше ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
TouchAndGo написа:А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване
.В такива ситуации се старая да шофирам
Toчно защото съм от няколко месеца с новата кола и мога да видя разликата. Преди това бях с BMW и беше горе-долу нормално. Сега определено състезателите са повече, но аз си давам газ и не се занимавам.
Не се заглеждам по други мъже. Виж, по коли се заглеждам. Даже единствената катастрофа, която имам от преди няколко години е защото се загледах по един джип.
А ти от кой град си

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Nikito_nn написа:TouchAndGo написа: се загледах по един джип.
А ти от кой град си

А асл плс ша може ли
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: Меркантилни ли са мъжете?
TouchAndGo написа:...Вие кога за последно забихте маце в лада?
Последната я забих, като ми искаше 1 лев, че нямаше кинти да си хване автобуса, пък после се оказа че чакаме един и същ автобус...

П.С. Една друга с фиат пининфарина кабрио (червен) щеше да се блъсне в мантинемала дето разделя движението, само и само да ме гледа нагло и мръснишки, щото бях пеш

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
TouchAndGo написа:С лада не са ме забивали (като изключим разни мазни катаджии но пък съм имала )гаджета пешеходци. Като се влюбиш, изобщо не те интересува с колко коня е. И на тротинетка да е, все тая.

Никой да не мърда

леле майко, припаднах от раз

Да не се приема като заяждане, ама то това изказване си е за номинация. Това да имаш гадже-пешоходец си е ехееее..... все едно музеен експонат водиш

Ако не друго то поне се похилихме малко

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
TouchAndGo написа:А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване
.В такива ситуации се старая да шофирам
Toчно защото съм от няколко месеца с новата кола и мога да видя разликата. Преди това бях с BMW и беше горе-долу нормално. Сега определено състезателите са повече, но аз си давам газ и не се занимавам.
Не се заглеждам по други мъже. Виж, по коли се заглеждам. Даже единствената катастрофа, която имам от преди няколко години е защото се загледах по един джип.
Ами тогава защо си мислиш,че някой пич с Мерц 190 или 124 се заглежда в теб ,а не в колата ти.
А друг е въпроса ако си някоя "насъскана точилка" и слк-то избледнява

Сещаш ли се накъде бия

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
По-скоро е тъжно, а не смешно. Това е жена с огромна душа. Да имаш гадже-пешеходец явно е едно голямо добро дело. Все едно да имаш гадже-инвалид или олигофрен. Направо отиваш в рая. Ама според мен пешеходеца е бил в детските години, съдейки по автомобила, който кара сега.
- TouchAndGo
- Потребител
-
А SLK-то си го купи с пари от закуски, нали
SLK-то е на мъжа ми. Аз още не правя достатъчно пари, за да мога да си купя сама такова. Сега сигурно ще искаш финансови отчети, краткосрочни и дългосрочни прогнози и план за бизнес развитие, за да прецениш дали след 5 години ще мога да ти подаря едно такова?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ех, как се надявах да не съм прав, ама...
Мислех, че ще ни кажеш, че си в този 1% жени, които са си купили сами луксозните возила, че гаджето-пешеходец не ти е бил такъв в 8-ми клас, а миналата година, но илюзиите свършиха
Мислех, че ще ни кажеш, че си в този 1% жени, които са си купили сами луксозните возила, че гаджето-пешеходец не ти е бил такъв в 8-ми клас, а миналата година, но илюзиите свършиха

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
TouchAndGo написа:А SLK-то си го купи с пари от закуски, нали
SLK-то е на мъжа ми. Аз още не правя достатъчно пари, за да мога да си купя сама такова. Сега сигурно ще искаш финансови отчети, краткосрочни и дългосрочни прогнози и план за бизнес развитие, за да прецениш дали след 5 години ще мога да ти подаря едно такова?
Благодаря, но предпочитам да се осланям на собствената си дееспособност за придобивката на движимо имущество, пък било то и по-скромно като настоящата Е46-ца. А и не може да се каже, че съм точно фен на Мергел.
А това с гаджето-пешеходец е върха на сладоледа. Замисляйки се от нейната гледна точка сигурно е нещо ужасно и недопустимо

Но пък от моята гледна точка - не бих казал, че се въздържам от смях, когато видя някой гащник да го вози мацка, а той да седи като наакан до нея

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Ми то като те вози мацка как да седишArchangel написа:TouchAndGo написа:А SLK-то си го купи с пари от закуски, нали
Благодаря, но предпочитам да се осланям на собствената си дееспособност за придобивката на движимо имущество, пък било то и по-скромно като настоящата Е46-ца. А и не може да се каже, че съм точно фен на Мергел.
А това с гаджето-пешеходец е върха на сладоледа. Замисляйки се от нейната гледна точка сигурно е нещо ужасно и недопустимо![]()
Но пък от моята гледна точка - не бих казал, че се въздържам от смях, когато видя някой гащник да го вози мацка, а той да седи като наакан до нея

Re: Меркантилни ли са мъжете?
CONAN написа:и защо не я пусна тая тема в мерцфорума а тук ,може би тайно се надяваш някой с БМВ да те забие?

M2PR , уби ме!

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Лошото е, че младостта и красотата си отиват, а с тях си отиват и луксозните возила. Не съм виждал много 50+ годишни в Х5, SLK и т.н. Опичайте си ума, че иначе ще гледате луксът от трамвая на стари години. И гаджето-пешеходец ще бъде една носталгия, която ще насълзява очите. За съжаление и благодетелите не са идиоти. Като им омръзне куклата, просто я сменят. Нищо лично.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
[url=http://vbox7.com/play:81eb0b0d
Спенс добре го каза.. Поздрав[/url]
Спенс добре го каза.. Поздрав[/url]
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4