някои знае ли
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
някои знае ли
някои можели да ми каже цени на спирачни дискове предни,задни -и съответно марки?!?
Насочил съм се към брембо-някакви отзиви
Насочил съм се към брембо-някакви отзиви
е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките
Trust me anything you can do, I can do better than you !!!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ами насочил си се към най-доброто (лично мое мнение) гледай да са вентилирани предните .. а за цените влез в някой сайт и разгледай
пиши Брембо (анг) в гоогле и си готов
пиши Брембо (анг) в гоогле и си готов

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
На FK мисля че бяха 150евро предните винтилирани

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
аз сьм с 320 е 36 и си сложих предни нови брембо двоино вентилирани(надуп4ени вьрху спира4ната повьрхност)и не са с друг размер спрямо оригиналните просто са вентилирани с отвори и вьрху спира4ната повьрхност..разлика има и то огромна не сьм вярвал 4е може да стане така..цена 380 лв от Жоро аутофешьн..с нови накладки сам текстар..но при мене ремонта беше цялостен (прахово боядисани апарати нови гуми4ки нова спира4на те4ност)сьвет вземи си брембо спира на поразия(слагаи си колан да не излетиш като ги сложиш)

S 70/3 написа:аз сьм с 320 е 36 и си сложих предни нови брембо двоино вентилирани(надуп4ени вьрху спира4ната повьрхност)и не са с друг размер спрямо оригиналните просто са вентилирани с отвори и вьрху спира4ната повьрхност..разлика има и то огромна не сьм вярвал 4е може да стане така..цена 380 лв от Жоро аутофешьн..с нови накладки сам текстар..но при мене ремонта беше цялостен (прахово боядисани апарати нови гуми4ки нова спира4на те4ност)сьвет вземи си брембо спира на поразия(слагаи си колан да не излетиш като ги сложиш)![]()
![]()

Реших да си ги поръчам чрец ebay.de-предни вентилирани BREMBO-74.50 евро ,без доставка,която ми казаха че е още 30 евро
е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колега, аз карам ис-ка (както се вижда от профила) и въобще не знам да са ми вентилирани дисковете. Освен ако не са надупчени само отзад, щщото като ги погледна покраи спиците на джантата няма дупки ..
Wierdo написа:Колега, аз карам ис-ка (както се вижда от профила) и въобще не знам да са ми вентилирани дисковете. Освен ако не са надупчени само отзад, щщото като ги погледна покраи спиците на джантата няма дупки ..
и твоите са вентилирани самоче посредата

Колега отворите на вентилираните дискове са по периферията (не ги бъркай с отворите и каналите които някои дискове имат по "челото" където лягат накладките)
Диска (1) от скицата е невентилиран, а диска (2) е внтилиран.
Ако си с iS и не е "подобрявана" трябва да е с вентилирани предни дискове и невентилирани задни

Диска (1) от скицата е невентилиран, а диска (2) е внтилиран.
Ако си с iS и не е "подобрявана" трябва да е с вентилирани предни дискове и невентилирани задни
10 мнения
• Страница 1 от 1