някои знае ли

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

някои знае ли

Мнение от julian_79 » 01 Сеп 2008, 23:35

някои можели да ми каже цени на спирачни дискове предни,задни -и съответно марки?!?
Насочил съм се към брембо-някакви отзиви
е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките

Trust me anything you can do, I can do better than you !!!

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 02 Сеп 2008, 1:03

ами насочил си се към най-доброто (лично мое мнение) гледай да са вентилирани предните .. а за цените влез в някой сайт и разгледай

пиши Брембо (анг) в гоогле и си готов :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 02 Сеп 2008, 10:08

На FK мисля че бяха 150евро предните винтилирани
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 02 Сеп 2008, 10:57

Колега имай предвид, че не можеш да смениш не-вентилирани с вентилирани дискове и обратно без да смениш спирачните апарати - дебелината на дисковете е различна и после не пасват накладките :!:

На iS-ките фабричните дискове са вентилирани :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 02 Сеп 2008, 11:14

аз сьм с 320 е 36 и си сложих предни нови брембо двоино вентилирани(надуп4ени вьрху спира4ната повьрхност)и не са с друг размер спрямо оригиналните просто са вентилирани с отвори и вьрху спира4ната повьрхност..разлика има и то огромна не сьм вярвал 4е може да стане така..цена 380 лв от Жоро аутофешьн..с нови накладки сам текстар..но при мене ремонта беше цялостен (прахово боядисани апарати нови гуми4ки нова спира4на те4ност)сьвет вземи си брембо спира на поразия(слагаи си колан да не излетиш като ги сложиш) :shock: :shock: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от julian_79 » 02 Сеп 2008, 17:50

S 70/3 написа:аз сьм с 320 е 36 и си сложих предни нови брембо двоино вентилирани(надуп4ени вьрху спира4ната повьрхност)и не са с друг размер спрямо оригиналните просто са вентилирани с отвори и вьрху спира4ната повьрхност..разлика има и то огромна не сьм вярвал 4е може да стане така..цена 380 лв от Жоро аутофешьн..с нови накладки сам текстар..но при мене ремонта беше цялостен (прахово боядисани апарати нови гуми4ки нова спира4на те4ност)сьвет вземи си брембо спира на поразия(слагаи си колан да не излетиш като ги сложиш) :shock: :shock: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: тва ми хареса със излитането ;)
Реших да си ги поръчам чрец ebay.de-предни вентилирани BREMBO-74.50 евро ,без доставка,която ми казаха че е още 30 евро
е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Сеп 2008, 18:09

:lol: Правилното решение. Аз си взех Brembo Max. Свириха около 2000км и им мина :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 02 Сеп 2008, 19:02

Колега, аз карам ис-ка (както се вижда от профила) и въобще не знам да са ми вентилирани дисковете. Освен ако не са надупчени само отзад, щщото като ги погледна покраи спиците на джантата няма дупки ..

Потребител
Аватар

Мнение от julian_79 » 02 Сеп 2008, 19:31

Wierdo написа:Колега, аз карам ис-ка (както се вижда от профила) и въобще не знам да са ми вентилирани дисковете. Освен ако не са надупчени само отзад, щщото като ги погледна покраи спиците на джантата няма дупки ..

и твоите са вентилирани самоче посредата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 02 Сеп 2008, 22:34

Колега отворите на вентилираните дискове са по периферията (не ги бъркай с отворите и каналите които някои дискове имат по "челото" където лягат накладките)

Изображение

Диска (1) от скицата е невентилиран, а диска (2) е внтилиран.

Ако си с iS и не е "подобрявана" трябва да е с вентилирани предни дискове и невентилирани задни

Назад към E36