Тъп Въпрос ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Тъп Въпрос ???

Мнение от SaSo » 28 Авг 2008, 21:57

Един леко тъп въпрос... Имам един президентски стол унас... На който се счупи кръстачката щото е пластмасова... И явно не издържа дълго време 100кг да се люлеят на нея... И сега стола си седи ей така..

Та въпроса ... Някой знае ли къде продават кръстачки за тоя тип столове... за предпочитане да е метална ли там квато се води... Че тия пластамасовите не издържат... В краен случай пластмасова...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 28 Авг 2008, 22:08

остава само и президент да си намериш, пусни обява ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Авг 2008, 22:12

Пешо написа:остава само и президент да си намериш, пусни обява ?

или да отслабне :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 28 Авг 2008, 22:29

Мисля че в Дару Кар или Камор има колкото щеш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

p.s.Майтапя ти се! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 28 Авг 2008, 22:31

Можеш да пробваш във Фурнит или Антарес. Те внасят доста голяма част от столовете...Ако не се лъжа диаметъра на амортисьора е стандартен, поне при повечето столове така, че трябва да имат кръстачка...все пак зависи какъв ти е стола. Също така може да се наложи да си вземеш и колела за кръстачката, щото шанса твоите да станат на новата кръстачна е доста малък. Цялата работа ще ти излезе около 80 лв. или поне аз за толкова ги продавах едно време :mhihi: Ти си прецени дали си заслужава...Ако ти се дават толкова пари мога да питам една приятелка във Фурнит дали имат налични и колко пари са ;)

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 28 Авг 2008, 22:32

Тц! Ако ти казват, че проблема е в килограмите, не вярвай. Взимаш два посетителски стола. Единия да седнеш, другия за краката, а, ако можеш, направо ги качваш на бюрото. Няма да сгрешиш. ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 28 Авг 2008, 22:33

Абе в колиграмите си е проблема...ако е някой китайски стол...но все пак има китайски и китайски ;) По принцип ограничението е 120кг. при по евтините...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 28 Авг 2008, 22:41

Бе аз съм си нормални кила ... Кво им е ненормалното на 100кг на 186см височина.. Който иска да е слаб да си седи слаб... :) Аз се чувствам супер...

Иначе колегата който каза че познава някой който внася ще съм благодарен ако помогне и пита..
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Авг 2008, 23:41

SaSo написа:Бе аз съм си нормални кила ... Кво им е ненормалното на 100кг на 186см височина.. Който иска да е слаб да си седи слаб... :) Аз се чувствам супер...

Иначе колегата който каза че познава някой който внася ще съм благодарен ако помогне и пита..

бате остави ги тия фидани с техните диети и т.н.Нали ядем само здравословни храни(кюфтета,праджоли и кебапчета) па нека килата да са ни проблем :mhihi: Я ми пиши на скайпа къв тоя стол точно модел и марка или накарай жена ти да го напише като има време да питам тука един дет ги разбира тия работи :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 29 Авг 2008, 0:02

И аз така счупих няколко :) На по старите офис столове кръстачките им са метални с пластмасова облицовка. Ако си намериш някой бракуван да си отмъкнеш само кръстачката, ще е късмет. Иначе, от моя личен опит - само кръстачки никъде не продават :(

А, пропуснах да кажа - кръстачката може и да не е от "президентски" стол. Аз се уредих с две такива метални - от обикновени офис столове и ми вършат чудесна работа :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 29 Авг 2008, 0:25

не се занимавай да търсиш кръстачки,а намери някой електроженист да ти парне една здрава тръба със желязна кръстачка и ще те изкара цял живот ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Авг 2008, 0:45

Гадни столове! ... Преди бая години в пц клуб speed, аз спокойно си цъкам няква игра, хапвам фафли, пия си спрайт, около мен имаше бая мацки по столовете. И аз такъв все са обръщам да хвърля по един доволен поглед на едно красиво дупе, което буквално беше излезнало от дънките й. И става точно като в някъв филм, пубера аз се обръщам с бутилката и уж отпийвам, ама такъв си дзяпам и гадния стол като каза пук! Така доволно паднах назад, че за малко да й целуна задника :mhihi: Да не говоря отделно че всичката периферия пометох със себе си и всякви опаквки от сладки. :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Авг 2008, 9:05

И металните невършат работа, оня ден счупих една, ама сега и аз съм с президентски стол, ама само едното колелце му е счупено, ама то щото го карах по павираната улица пред нас :mhihi: Ама то е готино да си 100 кила, ама не е лесно :mhihi:

ПС Поздрав за феновете :mhihi: http://vbox7.com/play:d8b67551

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 29 Авг 2008, 9:20

someone написа:И аз така счупих няколко :) )
:mhihi: :mhihi: :mhihi: и аз имам 7-8 на сметката :roll: :roll: :mhihi:
Пс тези столове са пьлен т... мисля си направя едно recaro че аман вече :mhihi:
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 29 Авг 2008, 9:29

Din написа:
someone написа:И аз така счупих няколко :) )
:mhihi: :mhihi: :mhihi: и аз имам 7-8 на сметката :roll: :roll: :mhihi:
Пс тези столове са пьлен т... мисля си направя едно recaro че аман вече :mhihi:

Това за рекарото е добра идея ! :yes:

Следваща

Назад към Извън Темата