Тъп Въпрос ???
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Тъп Въпрос ???
Един леко тъп въпрос... Имам един президентски стол унас... На който се счупи кръстачката щото е пластмасова... И явно не издържа дълго време 100кг да се люлеят на нея... И сега стола си седи ей така..
Та въпроса ... Някой знае ли къде продават кръстачки за тоя тип столове... за предпочитане да е метална ли там квато се води... Че тия пластамасовите не издържат... В краен случай пластмасова...
Та въпроса ... Някой знае ли къде продават кръстачки за тоя тип столове... за предпочитане да е метална ли там квато се води... Че тия пластамасовите не издържат... В краен случай пластмасова...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Можеш да пробваш във Фурнит или Антарес. Те внасят доста голяма част от столовете...Ако не се лъжа диаметъра на амортисьора е стандартен, поне при повечето столове така, че трябва да имат кръстачка...все пак зависи какъв ти е стола. Също така може да се наложи да си вземеш и колела за кръстачката, щото шанса твоите да станат на новата кръстачна е доста малък. Цялата работа ще ти излезе около 80 лв. или поне аз за толкова ги продавах едно време
Ти си прецени дали си заслужава...Ако ти се дават толкова пари мога да питам една приятелка във Фурнит дали имат налични и колко пари са 

- Illusion
- Бургаското явление
-
Тц! Ако ти казват, че проблема е в килограмите, не вярвай. Взимаш два посетителски стола. Единия да седнеш, другия за краката, а, ако можеш, направо ги качваш на бюрото. Няма да сгрешиш. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Абе в колиграмите си е проблема...ако е някой китайски стол...но все пак има китайски и китайски
По принцип ограничението е 120кг. при по евтините...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бе аз съм си нормални кила ... Кво им е ненормалното на 100кг на 186см височина.. Който иска да е слаб да си седи слаб...
Аз се чувствам супер...
Иначе колегата който каза че познава някой който внася ще съм благодарен ако помогне и пита..

Иначе колегата който каза че познава някой който внася ще съм благодарен ако помогне и пита..
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
SaSo написа:Бе аз съм си нормални кила ... Кво им е ненормалното на 100кг на 186см височина.. Който иска да е слаб да си седи слаб...Аз се чувствам супер...
бате остави ги тия фидани с техните диети и т.н.Нали ядем само здравословни храни(кюфтета,праджоли и кебапчета) па нека килата да са ни проблем

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
И аз така счупих няколко
На по старите офис столове кръстачките им са метални с пластмасова облицовка. Ако си намериш някой бракуван да си отмъкнеш само кръстачката, ще е късмет. Иначе, от моя личен опит - само кръстачки никъде не продават
А, пропуснах да кажа - кръстачката може и да не е от "президентски" стол. Аз се уредих с две такива метални - от обикновени офис столове и ми вършат чудесна работа

А, пропуснах да кажа - кръстачката може и да не е от "президентски" стол. Аз се уредих с две такива метални - от обикновени офис столове и ми вършат чудесна работа

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
не се занимавай да търсиш кръстачки,а намери някой електроженист да ти парне една здрава тръба със желязна кръстачка и ще те изкара цял живот 

Гадни столове! ... Преди бая години в пц клуб speed, аз спокойно си цъкам няква игра, хапвам фафли, пия си спрайт, около мен имаше бая мацки по столовете. И аз такъв все са обръщам да хвърля по един доволен поглед на едно красиво дупе, което буквално беше излезнало от дънките й. И става точно като в някъв филм, пубера аз се обръщам с бутилката и уж отпийвам, ама такъв си дзяпам и гадния стол като каза пук! Така доволно паднах назад, че за малко да й целуна задника
Да не говоря отделно че всичката периферия пометох със себе си и всякви опаквки от сладки. 

И металните невършат работа, оня ден счупих една, ама сега и аз съм с президентски стол, ама само едното колелце му е счупено, ама то щото го карах по павираната улица пред нас
Ама то е готино да си 100 кила, ама не е лесно
ПС Поздрав за феновете
http://vbox7.com/play:d8b67551

ПС Поздрав за феновете

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Din написа:someone написа:И аз така счупих няколко)
![]()
![]()
и аз имам 7-8 на сметката
![]()
![]()
![]()
Пс тези столове са пьлен т... мисля си направя едно recaro че аман вече
Това за рекарото е добра идея !

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3