Бургаският Рамбо :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Бургаският Рамбо :)
"Аз съм Рамбо. Жив циганин няма да остане тук"
"Аз съм Рамбо и ще ви избия всичките! Жив циганин няма да остане тук! Ще ме запомните за цял живот!"
Това крещял почти всяка сутрин 31-годишният Рали Милев, който с ловната си пушка простреля четири деца само на метри от полицейско управление в Бургас.
Предният ден той насъскал кучето си и го пуснал да гони ромите из квартал "Победа".
Полицията го задържа за 24 часа и днес го пусна.
"Той ще ни избие. Страхуваме се от него. Всеки ден се разхожда гол до кръста из квартала с препасан нож, с ловна пушка и брадва. Ако някой го погледне накриво - скача отгоре му и гърми на месо", твърдят съкварталците му.
А инцидентът тръгна от наглед съвсем прозаична случка.
В двора на Милев имало дърво - праскова. Децата се изкушили и изпратили най-малкото да откъсне един плод. Последвали изстрели. И четирите деца били улучени в гърба и в главите.
"Имали са късмет, че не са били улучени в слепоочието. Децата са в шок", коментират от Спешния център в Бургас.
Белезите по 10-годишния Тодор, 14-годишния Георги и 4-годишния Емил още са видни, въпреки, че лекарите са извадили сачмите.
Цялата ромска махала е настръхнала след случая с децата.
"Синът ми е непоправим", оплаква се бащата на “Рамбо” Тодор Милев.
"Прекалява с алкохола, хората ми казват, че взима и наркотици. Два пъти са го прибирали в психото, но след това го пускат. Не иска да се лекува".
Бащата потвърди за случилото се, но нищо не може да направи, защото се страхува от собственото си дете.
От Центъра за психично здраве в морския град обаче отказвали да го настанят за лечение.
Сега ще бъде изискано прокурорско разпореждане, с което Рали Милев да бъде настанен за принудително на лечение.
Сега той живеел на съпружески начала с момиче, което също е потърпевшо от неадекватните му действия и постъпки.
Цялата махала говори, че често я гонел с нож по улиците.
Рали не пожела да разговаря с журналисти от БГНЕС, но им показал оръжията си с недвусмислен жест да се махат.
Източник: Dnes.bg, а като гледам последното изречение - вероятно БГНЕС
Та въпросът, който ми се върти из главата след тази статия е "Този наистина ли е луд, или просто в България вече обявяват за луди тези, на които им е писнало от мангалите?" Щото и ние едно време сме опустошавали хорските овошки като марокански скакалци и по нас са пуцали (верно със солни патрони, не с такива за пъдпъдъци), ма никой не е обявявал пъдарите за луди. Може и по някоя награда да са отнасяли. Може би дребната подробност е, че ние си бяхме обикновени българчета и нямаше Хелзинкски комитет, който да ни намаже зачервените от солта задници с Нивеа...
"Аз съм Рамбо и ще ви избия всичките! Жив циганин няма да остане тук! Ще ме запомните за цял живот!"
Това крещял почти всяка сутрин 31-годишният Рали Милев, който с ловната си пушка простреля четири деца само на метри от полицейско управление в Бургас.
Предният ден той насъскал кучето си и го пуснал да гони ромите из квартал "Победа".
Полицията го задържа за 24 часа и днес го пусна.
"Той ще ни избие. Страхуваме се от него. Всеки ден се разхожда гол до кръста из квартала с препасан нож, с ловна пушка и брадва. Ако някой го погледне накриво - скача отгоре му и гърми на месо", твърдят съкварталците му.
А инцидентът тръгна от наглед съвсем прозаична случка.
В двора на Милев имало дърво - праскова. Децата се изкушили и изпратили най-малкото да откъсне един плод. Последвали изстрели. И четирите деца били улучени в гърба и в главите.
"Имали са късмет, че не са били улучени в слепоочието. Децата са в шок", коментират от Спешния център в Бургас.
Белезите по 10-годишния Тодор, 14-годишния Георги и 4-годишния Емил още са видни, въпреки, че лекарите са извадили сачмите.
Цялата ромска махала е настръхнала след случая с децата.
"Синът ми е непоправим", оплаква се бащата на “Рамбо” Тодор Милев.
"Прекалява с алкохола, хората ми казват, че взима и наркотици. Два пъти са го прибирали в психото, но след това го пускат. Не иска да се лекува".
Бащата потвърди за случилото се, но нищо не може да направи, защото се страхува от собственото си дете.
От Центъра за психично здраве в морския град обаче отказвали да го настанят за лечение.
Сега ще бъде изискано прокурорско разпореждане, с което Рали Милев да бъде настанен за принудително на лечение.
Сега той живеел на съпружески начала с момиче, което също е потърпевшо от неадекватните му действия и постъпки.
Цялата махала говори, че често я гонел с нож по улиците.
Рали не пожела да разговаря с журналисти от БГНЕС, но им показал оръжията си с недвусмислен жест да се махат.
Източник: Dnes.bg, а като гледам последното изречение - вероятно БГНЕС
Та въпросът, който ми се върти из главата след тази статия е "Този наистина ли е луд, или просто в България вече обявяват за луди тези, на които им е писнало от мангалите?" Щото и ние едно време сме опустошавали хорските овошки като марокански скакалци и по нас са пуцали (верно със солни патрони, не с такива за пъдпъдъци), ма никой не е обявявал пъдарите за луди. Може и по някоя награда да са отнасяли. Може би дребната подробност е, че ние си бяхме обикновени българчета и нямаше Хелзинкски комитет, който да ни намаже зачервените от солта задници с Нивеа...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
stef-- написа::ahah:![]()
на този тип трябва да му плащат
![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
100% съм сигурен, че са пратили мангалчетата да краднат и тоя ги е набарал! Преди малко гледах новините, стрелял е с въздушна пушка, не ловджийска!
Преди няколко години един роднина им взе каруцата на едни такива след като ги хвана да краднат от един двор. Естествено след това викна полицията. Онея, мангалчета през тва време отиват и се оплачат, че им е направен въоръжен грабеж
Човека има ездитни коне и един голям бич дето гърми с него като има някво шоу. Та гръмнал с него във въздуха и циганетата зарезали каруцата 
Преди няколко години един роднина им взе каруцата на едни такива след като ги хвана да краднат от един двор. Естествено след това викна полицията. Онея, мангалчета през тва време отиват и се оплачат, че им е направен въоръжен грабеж

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
За тая нещастна измет само скинари, вериги и "Бордюрче". После на сапун или в крематориума!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
ХАхаАха вече ше ги плашим циганите със Рамбо! Като тръгнат да крадат нещо или да джобат, кат им каеш, че ше насъскаш Рамбо срещу тях, и ше бегат като попарени
Пък малките циганета, преди да си легнат ще проверяват дали случайно Рамбо не се е скрил в гардероба
Нема торбалан вече, има РАМБО!!!
Сега и един Чък Норис да се намери от некаде и вервайте ми, че цигани няма да останат

Пък малките циганета, преди да си легнат ще проверяват дали случайно Рамбо не се е скрил в гардероба

Сега и един Чък Норис да се намери от некаде и вервайте ми, че цигани няма да останат

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4