Бургаският Рамбо :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Бургаският Рамбо :)

Мнение от someone » 26 Авг 2008, 18:16

"Аз съм Рамбо. Жив циганин няма да остане тук"

"Аз съм Рамбо и ще ви избия всичките! Жив циганин няма да остане тук! Ще ме запомните за цял живот!"

Това крещял почти всяка сутрин 31-годишният Рали Милев, който с ловната си пушка простреля четири деца само на метри от полицейско управление в Бургас.

Предният ден той насъскал кучето си и го пуснал да гони ромите из квартал "Победа".

Полицията го задържа за 24 часа и днес го пусна.

"Той ще ни избие. Страхуваме се от него. Всеки ден се разхожда гол до кръста из квартала с препасан нож, с ловна пушка и брадва. Ако някой го погледне накриво - скача отгоре му и гърми на месо", твърдят съкварталците му.

А инцидентът тръгна от наглед съвсем прозаична случка.

В двора на Милев имало дърво - праскова. Децата се изкушили и изпратили най-малкото да откъсне един плод. Последвали изстрели. И четирите деца били улучени в гърба и в главите.

"Имали са късмет, че не са били улучени в слепоочието. Децата са в шок", коментират от Спешния център в Бургас.

Белезите по 10-годишния Тодор, 14-годишния Георги и 4-годишния Емил още са видни, въпреки, че лекарите са извадили сачмите.

Цялата ромска махала е настръхнала след случая с децата.

"Синът ми е непоправим", оплаква се бащата на “Рамбо” Тодор Милев.

"Прекалява с алкохола, хората ми казват, че взима и наркотици. Два пъти са го прибирали в психото, но след това го пускат. Не иска да се лекува".

Бащата потвърди за случилото се, но нищо не може да направи, защото се страхува от собственото си дете.

От Центъра за психично здраве в морския град обаче отказвали да го настанят за лечение.

Сега ще бъде изискано прокурорско разпореждане, с което Рали Милев да бъде настанен за принудително на лечение.

Сега той живеел на съпружески начала с момиче, което също е потърпевшо от неадекватните му действия и постъпки.

Цялата махала говори, че често я гонел с нож по улиците.

Рали не пожела да разговаря с журналисти от БГНЕС, но им показал оръжията си с недвусмислен жест да се махат.

Източник: Dnes.bg, а като гледам последното изречение - вероятно БГНЕС

Та въпросът, който ми се върти из главата след тази статия е "Този наистина ли е луд, или просто в България вече обявяват за луди тези, на които им е писнало от мангалите?" Щото и ние едно време сме опустошавали хорските овошки като марокански скакалци и по нас са пуцали (верно със солни патрони, не с такива за пъдпъдъци), ма никой не е обявявал пъдарите за луди. Може и по някоя награда да са отнасяли. Може би дребната подробност е, че ние си бяхме обикновени българчета и нямаше Хелзинкски комитет, който да ни намаже зачервените от солта задници с Нивеа...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 26 Авг 2008, 19:13

:ahah: :ahah: :ahah: на този тип трябва да му плащат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 26 Авг 2008, 19:35

stef-- написа::ahah: :ahah: :ahah: на този тип трябва да му плащат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes: ...без жени и деца само....! 8)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 26 Авг 2008, 19:43

:clap: :clap: :clap: Тва мангалите са мръсна зган и трябва да се трепят гадовете му с гадове, ако ли не то да си ходят от дето са дошле. Маината им!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 26 Авг 2008, 19:59

:ahah: :ahah: :ahah: :bang: :duel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Авг 2008, 20:17

:bowdown:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 26 Авг 2008, 20:28

100% съм сигурен, че са пратили мангалчетата да краднат и тоя ги е набарал! Преди малко гледах новините, стрелял е с въздушна пушка, не ловджийска!
Преди няколко години един роднина им взе каруцата на едни такива след като ги хвана да краднат от един двор. Естествено след това викна полицията. Онея, мангалчета през тва време отиват и се оплачат, че им е направен въоръжен грабеж :mhihi: Човека има ездитни коне и един голям бич дето гърми с него като има някво шоу. Та гръмнал с него във въздуха и циганетата зарезали каруцата :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 26 Авг 2008, 20:37

---Еваларка на бат Рамбо Милев.Като избие тамошните мангали да се прехвърли и тук.Ще го черпим с каквото иска. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 26 Авг 2008, 20:46

евалата на РАМБО :mhihi:
ако не почнем сички нищо нема да стане :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 26 Авг 2008, 21:11

veso VTK написа:---Еваларка на бат Рамбо Милев.Като избие тамошните мангали да се прехвърли и тук.Ще го черпим с каквото иска. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Майна,вие май имате излишък от тях. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Авг 2008, 21:21

За тая нещастна измет само скинари, вериги и "Бордюрче". После на сапун или в крематориума!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 26 Авг 2008, 21:26

:mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 26 Авг 2008, 22:31

ave vie ste izrudi ve q po kato kora !!! malumnici
BMW FOREVER!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 26 Авг 2008, 22:53

ХАхаАха вече ше ги плашим циганите със Рамбо! Като тръгнат да крадат нещо или да джобат, кат им каеш, че ше насъскаш Рамбо срещу тях, и ше бегат като попарени :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пък малките циганета, преди да си легнат ще проверяват дали случайно Рамбо не се е скрил в гардероба :lol: Нема торбалан вече, има РАМБО!!!

Сега и един Чък Норис да се намери от некаде и вервайте ми, че цигани няма да останат :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 26 Авг 2008, 23:03

писнало му е от циганите, защо да е луд :D :D
нищо чудно и аз така да тръгна някой ден :lol:

Следваща

Назад към Страхотни истории