Триумя се

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Авг 2008, 7:22

а що пък 325,а не 316
на тигровеца задното жамче беше към хилядарка вторя употреба
рендела не се коментира
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 20 Авг 2008, 8:15

Колега Flash да не би 325-та да е дизел.....щот ако е бензин ми се струва че сте се спряли на три доста далечни крайности и не мога да приема темата на сериозно :roll:
Седя ся наранина тука и умувам с кво може една тигра да се сравни с 325 :help: .......да не говорим пък за рендето :puke:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2008, 9:14

Къде видехте изгнила тигра само не разбрах, ама карай :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Авг 2008, 9:34

ма имат общи неща бе...!! и трите имат по четри гуми...май! а мисля ,че и волани имат,ма за рендето не съм сигурен. щото аз миха дедо му на 19ката-едно рено-11 и като се нервирах на път за морето веднъж и удрах с юмрук по волана и той се сгъна...!!
ако случайно по некаква много голема случайност не ни гъбаркаш си земи бмв-то ,ма за майка ти е най-добре да и земете една 318ка и готово...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 20 Авг 2008, 9:48

Flash написа:Колеги, не разбирам много много от автомобили, затова написах тази тема.. За мен не значи, че като една кола е по-скъпа и с повече коне, е по-добра... Помолиха ме да избера аз какво се купува, защото вуйчо прави подарък, но няма книжка, а майка ми не знае какво е карбуратор.. А и аз ще карам през повечето време... Ако не одобрявате темата, поне не ме хранете..

Щом не разбираш от автомобили вземай Реното. За има-няма месец два, ще знаеш що е то торсион, тампон, носач, как се открива от къде тече масло и къде продават ELF най-евтино. Ще станеш разбирач.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 20 Авг 2008, 9:51

БАТЕ ЗЕМИ СИ мУСКАЛ :mhihi: - АКО СЕ ЖЕНИШ- ЗА КОЯ БИ ИЗБРАЛ- баба ЯГА ИЛИ Наоми Кембъл- абе тоя форум стана ебати седенката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 20 Авг 2008, 10:25

Колега както повечето казаха вземи 325 и не се занимавай повече. Тиграта е кенеф супер тясна и няма да си доволен, рендака бащата има 19 шамат аз я карах също преди да си взема баварката, рендето всяка година сменяш селенови фтулки задъжително и накраиници, амортисиори, просто за нашите пътища не става рендака. От както съм с бимата просто не искам друга кола, самата возия на бимата е несравнима. От страна на горенето ако не е настъпваш няма да лапа няква фрапираща цифра, макра че бимата не е направена да се кара с 40 км. :mhihi: :mhihi: :mhihi: тя си иска да караш по барзичко, но това се усеща като се качиш като трагнеш да караш с 40 и е недоволна но като е вкараш на 5000 оборота много се кефи. Такаче батка взимай бимата и не го мисли с тиграта ще се вкараш в невероиатно голям филм!
Това е от успех в покупката!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 20 Авг 2008, 10:34

Взимай реднето.
мани ги тези BMW-та, много са смотани. и се чупят много.
Пък и ако рендето е винтилка, 136 коня си е първа на светофара.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 20 Авг 2008, 12:12

Kregec написа:....... Тиграта е кенеф супер тясна и няма да си доволен........

Мдааааа......и сам да си в колата пак ша са буташ.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Авг 2008, 12:25

SKISA написа:ма имат общи неща бе...!! и трите имат по четри гуми...май! ..........................

А аз знам че 325цата има пет виждакл съм че има резервна,за реното место резервна гума има резервен двигател,а за опела каде да има място за резервна гума....

:dunno: :dunno: :dunno: :gives:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 20 Авг 2008, 12:33

Имам рено 19 и нищо хубаво немога да кажа за него. освен,че като видя 19-ка в задното огледало моментално бягам на далеч... Много кофти спира, не върви много,чупи се доволно частите не са евтини. За хлопела нищо немога да кажа но си е доста мъничко. Така,че май наистина Е36 е избора но ако не те притиснява по големия разход на 325-цата ако е бензинка доста ама доста върви и има сериозна опасност неопитен шофиор да свърши в бурдюр или мантинела :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Авг 2008, 13:08

Flash написа:Колеги, не разбирам много много от автомобили, затова написах тази тема.. За мен не значи, че като една кола е по-скъпа и с повече коне, е по-добра... Помолиха ме да избера аз какво се купува, защото вуйчо прави подарък, но няма книжка, а майка ми не знае какво е карбуратор.. А и аз ще карам през повечето време... Ако не одобрявате темата, поне не ме хранете..

Колега проблема е че си дал избор между 3 абсолютно различни типове коли и това дава основание да хранят колегите. Уточни за какво ти е колата и защо ако е36 трябва да е 325, ако е за предимно градско каране не става освен ако цените на горивото не те притесняват и зависи колко караш, иначе е номер едно нема база за сравнение в комфорт, лукс, качество, здравина и не на последно място вървеж. Тиграта е типично женска кола за градски условия, виж 19-ката да ме извиняват почитателите на Рено е много трошлива милата и ще сбъркаш много с нея.
Надявам се си ме разбрал, но сравнението е избирам си кола, кажете коя (Тир, автобус или баничарка), общо взете тези коли са точно толкова различни една от друга ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Авг 2008, 14:23

тигра съм карал и е неудобна и скъпа за поддръжка, и си похарва малко повече от очакваното ;)
рено 19 не съм карал, не искам и да карам ;)
колкото до е36, точно 325 не съм но, принципно е36 не ги лубя особено, но май е най-добрия избор от 3-те ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 20 Авг 2008, 14:40

Добре че няма и Голф3 в изброените, щото тогава щяха да са интересни коментарите :mhihi:

По добре според мен, си вземете едно Audi A3, идеална кола за млад човек, или жена. 325 бензин е доста мощен вариант, а щом отсега мислиш за разхода, това със сугирност не е твоята кола, лесно е за ти я купет, щом е подарък, но после ти ще я гледаш и като нямаш пари да я обслужваш дори минимално, ще се появят проблеми и ще съжеляваш за избора си ;)
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 20 Авг 2008, 14:41

Лада си е класика. ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата