Триумя се
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
а що пък 325,а не 316
на тигровеца задното жамче беше към хилядарка вторя употреба
рендела не се коментира
на тигровеца задното жамче беше към хилядарка вторя употреба
рендела не се коментира
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Колега Flash да не би 325-та да е дизел.....щот ако е бензин ми се струва че сте се спряли на три доста далечни крайности и не мога да приема темата на сериозно
Седя ся наранина тука и умувам с кво може една тигра да се сравни с 325
.......да не говорим пък за рендето 

Седя ся наранина тука и умувам с кво може една тигра да се сравни с 325

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма имат общи неща бе...!! и трите имат по четри гуми...май! а мисля ,че и волани имат,ма за рендето не съм сигурен. щото аз миха дедо му на 19ката-едно рено-11 и като се нервирах на път за морето веднъж и удрах с юмрук по волана и той се сгъна...!!
ако случайно по некаква много голема случайност не ни гъбаркаш си земи бмв-то ,ма за майка ти е най-добре да и земете една 318ка и готово...
ако случайно по некаква много голема случайност не ни гъбаркаш си земи бмв-то ,ма за майка ти е най-добре да и земете една 318ка и готово...
Flash написа:Колеги, не разбирам много много от автомобили, затова написах тази тема.. За мен не значи, че като една кола е по-скъпа и с повече коне, е по-добра... Помолиха ме да избера аз какво се купува, защото вуйчо прави подарък, но няма книжка, а майка ми не знае какво е карбуратор.. А и аз ще карам през повечето време... Ако не одобрявате темата, поне не ме хранете..
Щом не разбираш от автомобили вземай Реното. За има-няма месец два, ще знаеш що е то торсион, тампон, носач, как се открива от къде тече масло и къде продават ELF най-евтино. Ще станеш разбирач.....
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
БАТЕ ЗЕМИ СИ мУСКАЛ
- АКО СЕ ЖЕНИШ- ЗА КОЯ БИ ИЗБРАЛ- баба ЯГА ИЛИ Наоми Кембъл- абе тоя форум стана ебати седенката

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега както повечето казаха вземи 325 и не се занимавай повече. Тиграта е кенеф супер тясна и няма да си доволен, рендака бащата има 19 шамат аз я карах също преди да си взема баварката, рендето всяка година сменяш селенови фтулки задъжително и накраиници, амортисиори, просто за нашите пътища не става рендака. От както съм с бимата просто не искам друга кола, самата возия на бимата е несравнима. От страна на горенето ако не е настъпваш няма да лапа няква фрапираща цифра, макра че бимата не е направена да се кара с 40 км.
тя си иска да караш по барзичко, но това се усеща като се качиш като трагнеш да караш с 40 и е недоволна но като е вкараш на 5000 оборота много се кефи. Такаче батка взимай бимата и не го мисли с тиграта ще се вкараш в невероиатно голям филм!
Това е от успех в покупката!

Това е от успех в покупката!
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Взимай реднето.
мани ги тези BMW-та, много са смотани. и се чупят много.
Пък и ако рендето е винтилка, 136 коня си е първа на светофара.
мани ги тези BMW-та, много са смотани. и се чупят много.
Пък и ако рендето е винтилка, 136 коня си е първа на светофара.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Kregec написа:....... Тиграта е кенеф супер тясна и няма да си доволен........
Мдааааа......и сам да си в колата пак ша са буташ....

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
SKISA написа:ма имат общи неща бе...!! и трите имат по четри гуми...май! ..........................
А аз знам че 325цата има пет виждакл съм че има резервна,за реното место резервна гума има резервен двигател,а за опела каде да има място за резервна гума....

Имам рено 19 и нищо хубаво немога да кажа за него. освен,че като видя 19-ка в задното огледало моментално бягам на далеч... Много кофти спира, не върви много,чупи се доволно частите не са евтини. За хлопела нищо немога да кажа но си е доста мъничко. Така,че май наистина Е36 е избора но ако не те притиснява по големия разход на 325-цата ако е бензинка доста ама доста върви и има сериозна опасност неопитен шофиор да свърши в бурдюр или мантинела 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Flash написа:Колеги, не разбирам много много от автомобили, затова написах тази тема.. За мен не значи, че като една кола е по-скъпа и с повече коне, е по-добра... Помолиха ме да избера аз какво се купува, защото вуйчо прави подарък, но няма книжка, а майка ми не знае какво е карбуратор.. А и аз ще карам през повечето време... Ако не одобрявате темата, поне не ме хранете..
Колега проблема е че си дал избор между 3 абсолютно различни типове коли и това дава основание да хранят колегите. Уточни за какво ти е колата и защо ако е36 трябва да е 325, ако е за предимно градско каране не става освен ако цените на горивото не те притесняват и зависи колко караш, иначе е номер едно нема база за сравнение в комфорт, лукс, качество, здравина и не на последно място вървеж. Тиграта е типично женска кола за градски условия, виж 19-ката да ме извиняват почитателите на Рено е много трошлива милата и ще сбъркаш много с нея.
Надявам се си ме разбрал, но сравнението е избирам си кола, кажете коя (Тир, автобус или баничарка), общо взете тези коли са точно толкова различни една от друга

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
тигра съм карал и е неудобна и скъпа за поддръжка, и си похарва малко повече от очакваното
рено 19 не съм карал, не искам и да карам
колкото до е36, точно 325 не съм но, принципно е36 не ги лубя особено, но май е най-добрия избор от 3-те

рено 19 не съм карал, не искам и да карам

колкото до е36, точно 325 не съм но, принципно е36 не ги лубя особено, но май е най-добрия избор от 3-те

Добре че няма и Голф3 в изброените, щото тогава щяха да са интересни коментарите
По добре според мен, си вземете едно Audi A3, идеална кола за млад човек, или жена. 325 бензин е доста мощен вариант, а щом отсега мислиш за разхода, това със сугирност не е твоята кола, лесно е за ти я купет, щом е подарък, но после ти ще я гледаш и като нямаш пари да я обслужваш дори минимално, ще се появят проблеми и ще съжеляваш за избора си

По добре според мен, си вземете едно Audi A3, идеална кола за млад човек, или жена. 325 бензин е доста мощен вариант, а щом отсега мислиш за разхода, това със сугирност не е твоята кола, лесно е за ти я купет, щом е подарък, но после ти ще я гледаш и като нямаш пари да я обслужваш дори минимално, ще се появят проблеми и ще съжеляваш за избора си

bmw
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3