диагностика на Е30 с карбуратор и електроника по него...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

диагностика на Е30 с карбуратор и електроника по него...

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Авг 2004, 6:50

обиколих всички по известни ми места из Варна където имат Елкон-и и други по-модерни уреди и никъде, ама никъде не искаха да ми напраят диагностика....в "Чайка" има един сервиз дето се слави че бил НАЙ-ДОБРИЯ във Варна, там първи ми отказаха....После ходих при някакъв дето ми обясняваше че е остарял и вече не ги умеел тия коли...После в Оазис-а дето правят само БМВ-та там ми казаха, че не можели на толкоз стар модел.. АМАН
(навсякъде казват че проблема е в това че имало електроника по карбуратора и бил от типа "Еко 1" или нещо от тоя сорт....)

Къде по дяволите да ида да ми прослушат колицата ? :?: :cry: :cry:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 29 Авг 2004, 10:33

Карал сам БМВ с тоя карбуратор и повярвай ми няма управия! :shock:
Моге да ти помогне само човек дето и преди е правил такова нещо.
На мене след като ми направиха центровка в Мототехника почна да харчи 16/100 и ми казаха че не е вазможно,тая кола да харчи толкова!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: диагностика на Е30 с карбуратор и електроника по него...

Мнение от ///Явор » 29 Авг 2004, 10:59

DEFLEPPARD написа:обиколих всички по известни ми места из Варна където имат Елкон-и и други по-модерни уреди и никъде, ама никъде не искаха да ми напраят диагностика....в "Чайка" има един сервиз дето се слави че бил НАЙ-ДОБРИЯ във Варна, там първи ми отказаха....После ходих при някакъв дето ми обясняваше че е остарял и вече не ги умеел тия коли...После в Оазис-а дето правят само БМВ-та там ми казаха, че не можели на толкоз стар модел.. АМАН
(навсякъде казват че проблема е в това че имало електроника по карбуратора и бил от типа "Еко 1" или нещо от тоя сорт....)

Къде по дяволите да ида да ми прослушат колицата ? :?: :cry: :cry:
еми отиди там, дет ония тунингист ти е казал за турбината :Dнали разбира от валове и от по 4-ри карбуратора.щом ще може да синхронизира 4,кьв му е провлема с твоя :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

Има много трудно решение на проблема

Мнение от Bavarcheto » 10 Окт 2004, 19:34

Карам същото БМВ с прословутия карбуратор пиербург.Реших проблема с нов карбуратор.Между другото твоята карана ли е на газ?Ако е няма решение... :? .Има един човек във Варна който може да ти помогне донякъде.На мен ми я закрепи докато намеря нов карбуратор, но иначе оправия няма :) .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 10 Окт 2004, 21:17

С какъв са ти го заменили?И преправял ли си цмукателния колектор..дай малко повече инфо.
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 11 Окт 2004, 19:39

Купих същия такъв карбуратор. Приятел ми го донесе от Германия.Но явно се продава незавършен (липсват някои ключове и игли) и има малко за дооправяне. Другия вариант за спасение е карбуратор от лада но в момента не мога да ти кажа точно от кой модел. Ако сложиш такъв няма нужда от никакви промени, освен че смукача ти става ръчен и се режат всякакви електроники, но според хора сложили такъв забравяш от къде се отваря капака :)

Назад към E30