диагностика на Е30 с карбуратор и електроника по него...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
диагностика на Е30 с карбуратор и електроника по него...
обиколих всички по известни ми места из Варна където имат Елкон-и и други по-модерни уреди и никъде, ама никъде не искаха да ми напраят диагностика....в "Чайка" има един сервиз дето се слави че бил НАЙ-ДОБРИЯ във Варна, там първи ми отказаха....После ходих при някакъв дето ми обясняваше че е остарял и вече не ги умеел тия коли...После в Оазис-а дето правят само БМВ-та там ми казаха, че не можели на толкоз стар модел.. АМАН
(навсякъде казват че проблема е в това че имало електроника по карбуратора и бил от типа "Еко 1" или нещо от тоя сорт....)
Къде по дяволите да ида да ми прослушат колицата ?

(навсякъде казват че проблема е в това че имало електроника по карбуратора и бил от типа "Еко 1" или нещо от тоя сорт....)
Къде по дяволите да ида да ми прослушат колицата ?

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Карал сам БМВ с тоя карбуратор и повярвай ми няма управия!
Моге да ти помогне само човек дето и преди е правил такова нещо.
На мене след като ми направиха центровка в Мототехника почна да харчи 16/100 и ми казаха че не е вазможно,тая кола да харчи толкова!

Моге да ти помогне само човек дето и преди е правил такова нещо.
На мене след като ми направиха центровка в Мототехника почна да харчи 16/100 и ми казаха че не е вазможно,тая кола да харчи толкова!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: диагностика на Е30 с карбуратор и електроника по него...
еми отиди там, дет ония тунингист ти е казал за турбинатаDEFLEPPARD написа:обиколих всички по известни ми места из Варна където имат Елкон-и и други по-модерни уреди и никъде, ама никъде не искаха да ми напраят диагностика....в "Чайка" има един сервиз дето се слави че бил НАЙ-ДОБРИЯ във Варна, там първи ми отказаха....После ходих при някакъв дето ми обясняваше че е остарял и вече не ги умеел тия коли...После в Оазис-а дето правят само БМВ-та там ми казаха, че не можели на толкоз стар модел.. АМАН
Къде по дяволите да ида да ми прослушат колицата ?![]()
![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Има много трудно решение на проблема
Карам същото БМВ с прословутия карбуратор пиербург.Реших проблема с нов карбуратор.Между другото твоята карана ли е на газ?Ако е няма решение...
.Има един човек във Варна който може да ти помогне донякъде.На мен ми я закрепи докато намеря нов карбуратор, но иначе оправия няма
.

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Купих същия такъв карбуратор. Приятел ми го донесе от Германия.Но явно се продава незавършен (липсват някои ключове и игли) и има малко за дооправяне. Другия вариант за спасение е карбуратор от лада но в момента не мога да ти кажа точно от кой модел. Ако сложиш такъв няма нужда от никакви промени, освен че смукача ти става ръчен и се режат всякакви електроники, но според хора сложили такъв забравяш от къде се отваря капака 

6 мнения
• Страница 1 от 1