Car Insurance...???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Car Insurance...???

Мнение от MobbDeep » 18 Авг 2008, 4:03

Някой да има да ми даде няква идея как мога да я прескоча тази застраховка ,че голяма цифра ми обевиха става въпрос за Англия.. дали може да се замени със бг застраховка.. или нещо такова... :help: :help: :help: ,че като си под 25 е нещо страшно а колата е 2003г.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 18 Авг 2008, 16:14

:help:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 18 Авг 2008, 17:01

ми ако караш в БГ що ти е застраховка в Англия,или ти си в англия :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 18 Авг 2008, 18:14

В англия съм със английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално понеже сега малко ми е сложно като карам... дали ще стане с бг застраховка гражданска със зелена карта кадето са.. ако има някой по запознат да пише ще съм доста благодарен!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от donbazil » 19 Авг 2008, 12:33

Ми има вариант да я регистрираш с БГ номер и тогава с бг гражданска става. Но с чужди номера няма начин да направи гражданска отговорност в БГ

П.П. ебахти тафталогията :mhihi:
Истината е в дизела
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 19 Авг 2008, 13:28

donbazil написа:Ми има вариант да я регистрираш с БГ номер и тогава с бг гражданска става. Но с чужди номера няма начин да направи гражданска отговорност в БГ

П.П. ебахти тафталогията :mhihi:
Ако я регистрирам с бг номера акцизите са доста ,че 2.7 T 230hp ама утре ще плащам тази застраховка няма други вариянти..! :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от Scooby » 19 Авг 2008, 13:41

MobbDeep написа:...английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално ...
А защо не се пишеш като second driver в застраховката на този човек?
П.П. Ако имаш и писмо от предишен застраховател, дори и в България, но преведено, че нямаш произшествия, т.н. No Claim Bonus от няколко години, тази сума ще 'падне' значително. Тук рискова е групата под 21г., на 25 трябва да намериш нещо за около 700-800 паунда, всъщност коя група е тази кола 230к.с. Виж Swift, Norwich Union etc.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 19 Авг 2008, 14:13

Щото от застрахователната фирма отказаха и да ме пишат като втори.. а съм на 20.. със Бг книжка.. малко не им допдна.. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Scooby » 19 Авг 2008, 14:52

MobbDeep написа:... а съм на 20.. със Бг книжка.. малко не им допдна...
Българската книжка сега се счита EU driving licence, но щом си под 21 наистина такава е ситуацията. Не те упреквам, но 230к.с. кола на 20г. шофьор, просто крещи на езика на застрахователите - ВНИМАНИЕ. Единствен съвет - купи си застраховка за няколко месеца, докато навършиш 21, и тогава търси отново.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 19 Авг 2008, 15:34

Ами и на мен ми се струва най добрия вариянт .. :winky: благодаря все пак за отговорите..!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 19 Авг 2008, 16:17

Scooby написа:
MobbDeep написа:...английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално ...
П.П. Ако имаш и писмо от предишен застраховател, дори и в България,
но преведено, че нямаш произшествия, т.н. No Claim Bonus от няколко години, тази сума ще 'падне' значително. Тук рискова е групата под 21г., на 25 трябва да намериш нещо за около 700-800 паунда, всъщност коя група е тази кола 230к.с. Виж Swift, Norwich Union etc.
На тва адаша @MobbDeep леееко не отговаря :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от donbazil » 19 Авг 2008, 17:12

MobbDeep написа:Щото от застрахователната фирма отказаха и да ме пишат като втори.. а съм на 20.. със Бг книжка.. малко не им допдна.. ;)

Имам на едно приятелче - братовчед и той ми зададе същия въпрос за Англия. просто се води рисков шофьор, млад, зад мощен двигател.
Очаквайте и в БГ да стане така
Истината е в дизела
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 19 Авг 2008, 17:30

st.George написа:
Scooby написа:
П.П. Ако имаш и писмо от предишен застраховател, дори и в България,
но преведено, че нямаш произшествия, т.н. No Claim Bonus от няколко години, тази сума ще 'падне' значително. Тук рискова е групата под 21г., на 25 трябва да намериш нещо за около 700-800 паунда, всъщност коя група е тази кола 230к.с. Виж Swift, Norwich Union etc.
На тва адаша @MobbDeep леееко не отговаря :mhihi: :mhihi: :mhihi:
От както имам книжка нямам.. :mhihi:

Назад към Извън Темата