Car Insurance...???
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Car Insurance...???
Някой да има да ми даде няква идея как мога да я прескоча тази застраховка ,че голяма цифра ми обевиха става въпрос за Англия.. дали може да се замени със бг застраховка.. или нещо такова...
,че като си под 25 е нещо страшно а колата е 2003г.

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
В англия съм със английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално понеже сега малко ми е сложно като карам... дали ще стане с бг застраховка гражданска със зелена карта кадето са.. ако има някой по запознат да пише ще съм доста благодарен!
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
Ако я регистрирам с бг номера акцизите са доста ,че 2.7 T 230hp ама утре ще плащам тази застраховка няма други вариянти..!donbazil написа:Ми има вариант да я регистрираш с БГ номер и тогава с бг гражданска става. Но с чужди номера няма начин да направи гражданска отговорност в БГ
П.П. ебахти тафталогията

А защо не се пишеш като second driver в застраховката на този човек?MobbDeep написа:...английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално ...
П.П. Ако имаш и писмо от предишен застраховател, дори и в България, но преведено, че нямаш произшествия, т.н. No Claim Bonus от няколко години, тази сума ще 'падне' значително. Тук рискова е групата под 21г., на 25 трябва да намериш нещо за около 700-800 паунда, всъщност коя група е тази кола 230к.с. Виж Swift, Norwich Union etc.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
Щото от застрахователната фирма отказаха и да ме пишат като втори.. а съм на 20.. със Бг книжка.. малко не им допдна.. 

Българската книжка сега се счита EU driving licence, но щом си под 21 наистина такава е ситуацията. Не те упреквам, но 230к.с. кола на 20г. шофьор, просто крещи на езика на застрахователите - ВНИМАНИЕ. Единствен съвет - купи си застраховка за няколко месеца, докато навършиш 21, и тогава търси отново.MobbDeep написа:... а съм на 20.. със Бг книжка.. малко не им допдна...
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
На тва адаша @MobbDeep леееко не отговаряScooby написа:А защо не се пишеш като second driver в застраховката на този човек?MobbDeep написа:...английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално ...
П.П. Ако имаш и писмо от предишен застраховател, дори и в България,
но преведено, че нямаш произшествия, т.н. No Claim Bonus от няколко години, тази сума ще 'падне' значително. Тук рискова е групата под 21г., на 25 трябва да намериш нещо за около 700-800 паунда, всъщност коя група е тази кола 230к.с. Виж Swift, Norwich Union etc.

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
От както имам книжка нямам..st.George написа:На тва адаша @MobbDeep леееко не отговаряScooby написа:А защо не се пишеш като second driver в застраховката на този човек?MobbDeep написа:...английска кола ама ми обевиха едни 2700£ иначе колата си има застраховка ама на друг човек и аз искам да си направя за да мога да карам легално ...
П.П. Ако имаш и писмо от предишен застраховател, дори и в България,
но преведено, че нямаш произшествия, т.н. No Claim Bonus от няколко години, тази сума ще 'падне' значително. Тук рискова е групата под 21г., на 25 трябва да намериш нещо за около 700-800 паунда, всъщност коя група е тази кола 230к.с. Виж Swift, Norwich Union etc.![]()
![]()
![]()

13 мнения
• Страница 1 от 1