Моля за съвет..пред голяма дилема съм

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 13 Авг 2008, 21:55

Te пък във ВИНС-а една математика "Колеги, това е интеграл. В МЕИ-то дори го решават" ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 13 Авг 2008, 22:33

eraziel написа:Te пък във ВИНС-а една математика "Колеги, това е интеграл. В МЕИ-то дори го решават" ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предварително се извинявам за офтопика.
Малко камъни и в нашата градина.

- Момичета, вие от МЕИ-то ли сте ?
- Ти пък да не мислиш, че си много хубав.
:)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 14 Авг 2008, 2:02

eraziel написа:Te пък във ВИНС-а една математика "Колеги, това е интеграл. В МЕИ-то дори го решават" ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Що не го знаех тоя лаф, когато ми набримчиха над 150 интеграла като част от курсова, да за най-простия отидох на консултация при професор Дочев и той "завалията" заедно с асистента към 30 мин. го въртиха-сукаха и се отказаха. Па аз за след 5 дена си ги бех решил всичките (тука личните връзки рулират) и това с интегралите е върха на айсберга. Във ВИНС-а освен да намразиш математиката и математиците друго не може да стане.

П.С. 2+2=(3..7) -> зависи от оценката.
Ай да видим колко хора са го разбрали горния ред :)

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Моля за съвет..пред голяма дилема съм

Мнение от acho.rs » 14 Авг 2008, 12:04

S1z3 написа:Здравейте на всички съфорумци,днес ми излязоха резултатите от ВИНС-а и там съм приет Икономика на индустрията,но преди 1 ден ми излязоха резултатите и от Бургас-Асен Златаров където съм приет маркетинг.Къде според вас ще е по-добре да отида като имате напредвид,че града за мен няма особенно значение,не съм много на ти с математиката и съм пред ужасна дилема... :roll: :roll: :roll: :roll:

Тъкмо преду малко ти четох другата тема и се чудех - ТВА ИКОНОМИКА НА ИНДУСТРИЯТА ЗА КАКВО СИ ГО ПИСАЛ . Честно , времето на началник - специалноста отдавна изтече . А в студения град можеш да ходиш когато си поискаш , все ще намериш повод да идеш до София . Бургас е супер - ако гледш града , тия дето са от софия , всички ще минат през теб лятото :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 14 Авг 2008, 20:41

Asmatika написа:Там дето има пички ходи :mhihi: :mhihi:

Варна :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 15 Авг 2008, 18:51

пред двете ВИНС-а е по-удачния случай. пък и в асен златаров също се учи не малко математика. записвай винса и да не ти дреме. поне ще сме двама съфорумци от ямбол във винса :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 15 Авг 2008, 19:18

Преди малко се върнах от Варна :uups: Там се записах,мисля си,че е доста по-реномиран университет отколкото Асен Златаров,математиката ще я мислим.Въпроса с общежитието незнам как стои..понеже тая ми взе само дипломата оригинал и това беше :roll: Поне ме успокоява факта,че ще има с кой да излизам,понеже тука никой не познавам :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 16 Авг 2008, 11:59

Я всичкото съфорумник от винс-а да прати по едно л.с. и да организирам едно запиване в "морския вълк" да отбележим новия сезон заедно :have one:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Авг 2008, 3:26

Абе да попитам ВИНСА осигуряват ли общежития понеже като ходих тая ми взе само дипломата и нищо не ми каза :roll:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Авг 2008, 9:37

Слушай приятелю! Отивай във Варна и си вземи икономическото образование! После врати и пътища много,а маркетинг може да си вземиш с още една магистратура и с някакъв курс! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Предишна

Назад към Извън Темата