Моля за съвет..пред голяма дилема съм
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
eraziel написа:Te пък във ВИНС-а една математика "Колеги, това е интеграл. В МЕИ-то дори го решават" ...![]()
![]()
Предварително се извинявам за офтопика.
Малко камъни и в нашата градина.
- Момичета, вие от МЕИ-то ли сте ?
- Ти пък да не мислиш, че си много хубав.

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
eraziel написа:Te пък във ВИНС-а една математика "Колеги, това е интеграл. В МЕИ-то дори го решават" ...![]()
![]()
Що не го знаех тоя лаф, когато ми набримчиха над 150 интеграла като част от курсова, да за най-простия отидох на консултация при професор Дочев и той "завалията" заедно с асистента към 30 мин. го въртиха-сукаха и се отказаха. Па аз за след 5 дена си ги бех решил всичките (тука личните връзки рулират) и това с интегралите е върха на айсберга. Във ВИНС-а освен да намразиш математиката и математиците друго не може да стане.
П.С. 2+2=(3..7) -> зависи от оценката.
Ай да видим колко хора са го разбрали горния ред

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Моля за съвет..пред голяма дилема съм
S1z3 написа:Здравейте на всички съфорумци,днес ми излязоха резултатите от ВИНС-а и там съм приет Икономика на индустрията,но преди 1 ден ми излязоха резултатите и от Бургас-Асен Златаров където съм приет маркетинг.Къде според вас ще е по-добре да отида като имате напредвид,че града за мен няма особенно значение,не съм много на ти с математиката и съм пред ужасна дилема...![]()
![]()
![]()
Тъкмо преду малко ти четох другата тема и се чудех - ТВА ИКОНОМИКА НА ИНДУСТРИЯТА ЗА КАКВО СИ ГО ПИСАЛ . Честно , времето на началник - специалноста отдавна изтече . А в студения град можеш да ходиш когато си поискаш , все ще намериш повод да идеш до София . Бургас е супер - ако гледш града , тия дето са от софия , всички ще минат през теб лятото

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
пред двете ВИНС-а е по-удачния случай. пък и в асен златаров също се учи не малко математика. записвай винса и да не ти дреме. поне ще сме двама съфорумци от ямбол във винса 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Преди малко се върнах от Варна
Там се записах,мисля си,че е доста по-реномиран университет отколкото Асен Златаров,математиката ще я мислим.Въпроса с общежитието незнам как стои..понеже тая ми взе само дипломата оригинал и това беше
Поне ме успокоява факта,че ще има с кой да излизам,понеже тука никой не познавам 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Я всичкото съфорумник от винс-а да прати по едно л.с. и да организирам едно запиване в "морския вълк" да отбележим новия сезон заедно
RESPECT
by t060

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Абе да попитам ВИНСА осигуряват ли общежития понеже като ходих тая ми взе само дипломата и нищо не ми каза 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Слушай приятелю! Отивай във Варна и си вземи икономическото образование! После врати и пътища много,а маркетинг може да си вземиш с още една магистратура и с някакъв курс! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2