Мечти и стремежи
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Преди всичко искам семейството ми и хората, на които държа и обичам да са добре. Да успея да замина за чужбина, да продължа образованието си там, живот и здраве след това да продължа да работя това, което искам..и така. Другите неща...ако Господ реши...мъж, деца..

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имаше подобна тема...! мойто по темата се развива така: квото съм си мечтал -неколко пъти вече съм го постигал и се налага да си измислям нови мечти...! са съм си поставил доста по-високи цели ,за да има повече време и напън да си ги постигна...!!! здравето според мен не е мечта ,а късмет и донякъде и собствени усилия да си го пазим..!! а пък зимъска се очертава още една моя голяма мечта да се сбъдне и само броя дните...! общо взето съм много доволен от живота си.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:31, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му
Някой си мечтаят просто за няква нова тенекия и толкова ли бре
Мечтайте си за "пътя" който ще извървите за да стигнете до нея

Някой си мечтаят просто за няква нова тенекия и толкова ли бре

- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
Да уча право, да карам E43, да си намеря свястна полвинка, да си купя куче, да си намеря доходна работа и да ми се връзва с ученето, Rammstein в България.... да спре войната по пътищата и инфлаацията да намалее, да падне бензина, да бъда по щастлив
- Illusion
- Бургаското явление
-
SprayMaster написа:да карам E43
Извинявай колега, ама я кажи нещо повече за тaзи кола. Че не ми е позната, не за друго.

Може и на лично.
Сори за офф-а.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз пък искам да си купя имот в Швейцария - за предпочитане в кантон Graubunden или кантон Bern (Berner oberland) , където всеки месец да ходя.За Е34 ///М5 туринг няма смисъл да споменавам
Мечтая за един по-спокоен живот в България
Здравето си ми е наред (да чукна на дърво) ,другото да видим ...
Георги Пенчев

Мечтая за един по-спокоен живот в България

Здравето си ми е наред (да чукна на дърво) ,другото да видим ...
Георги Пенчев
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
t060 написа:Evelin Cotsev написа:бяло м3 , всичко друго си имам
И аз така, ама да е бяло И м3, щото нали... абе трябват пари за бензин, задни гуми, катаджи...![]()
RESPECT
by t060
те да ми дадът една пък бензина гумите и катаджиите ще ги оправя от джобните

It`s party time !
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4