Мечти и стремежи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Авг 2008, 14:32

Преди всичко искам семейството ми и хората, на които държа и обичам да са добре. Да успея да замина за чужбина, да продължа образованието си там, живот и здраве след това да продължа да работя това, което искам..и така. Другите неща...ако Господ реши...мъж, деца.. :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Авг 2008, 14:53

имаше подобна тема...! мойто по темата се развива така: квото съм си мечтал -неколко пъти вече съм го постигал и се налага да си измислям нови мечти...! са съм си поставил доста по-високи цели ,за да има повече време и напън да си ги постигна...!!! здравето според мен не е мечта ,а късмет и донякъде и собствени усилия да си го пазим..!! а пък зимъска се очертава още една моя голяма мечта да се сбъдне и само броя дните...! общо взето съм много доволен от живота си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Авг 2008, 14:55

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:31, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от Pencheva » 17 Авг 2008, 17:45

Искам да стана психолог в МВР,да пътувам много ида ми е кеф от това,да имам Ротвайлер,Боксер и питбул(колкото и глупаво да звучи е и толкова невъзможно и ми се иска още повече),да живея някъде,където да ми доставя удоволствие да съм си вкъщи..общо взето засега е това..
[Бензин в кръвта]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Авг 2008, 18:35

Искам да преместят Черно море близо до Велико Търново :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 17 Авг 2008, 18:39

Много ще се зарадвам на Eleanor... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Access_Denied » 17 Авг 2008, 19:28

Искам да стана летец - изпитател.
За мен BMW не е мания, а религия!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 17 Авг 2008, 21:30

Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му ;)

Някой си мечтаят просто за няква нова тенекия и толкова ли бре :shock: Мечтайте си за "пътя" който ще извървите за да стигнете до нея
Изображение

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 17 Авг 2008, 21:43

Макар и малко късно и след няколко неуспешни опити мечтая идната година да запиша да уча за да науча! След което мечтая да създам семейство и да мога да му осигуря добър живот... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 17 Авг 2008, 23:14

Мечтая да бъда здрав и да имам сили да се боря с живота,и любовта винаги да бъде с мен :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 17 Авг 2008, 23:32

Да уча право, да карам E43, да си намеря свястна полвинка, да си купя куче, да си намеря доходна работа и да ми се връзва с ученето, Rammstein в България.... да спре войната по пътищата и инфлаацията да намалее, да падне бензина, да бъда по щастлив

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 17 Авг 2008, 23:43

Transportera написа:Искам да преместят Черно море близо до Велико Търново :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И аз така, ама планината като не отива при Мохамед, той отива при нея и така вече 14г. :mhihi:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 17 Авг 2008, 23:49

SprayMaster написа:да карам E43

Извинявай колега, ама я кажи нещо повече за тaзи кола. Че не ми е позната, не за друго. :D
Може и на лично.
Сори за офф-а. :)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Авг 2008, 0:02

Аз пък искам да си купя имот в Швейцария - за предпочитане в кантон Graubunden или кантон Bern (Berner oberland) , където всеки месец да ходя.За Е34 ///М5 туринг няма смисъл да споменавам :)
Мечтая за един по-спокоен живот в България :confused:
Здравето си ми е наред (да чукна на дърво) ,другото да видим ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 18 Авг 2008, 3:19

t060 написа:
Evelin Cotsev написа:бяло м3 , всичко друго си имам :)

И аз така, ама да е бяло И м3, щото нали... абе трябват пари за бензин, задни гуми, катаджи... :mhihi:

RESPECT

by t060

те да ми дадът една пък бензина гумите и катаджиите ще ги оправя от джобните :mhihi:
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата