Питане ///М Огледала

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 15 Авг 2008, 23:14

///MapTo написа:^ Щом така са го измислили русите от БМВ АГ явно има защо...лятото като завали дъжд моите стъкла си остават сухи,пък ти си търси цк ключетата къде си ги наслагал по таблото и дали някое не е изпаднало по дупките..сега сигурно и ти ще кажеш,че по-висока консумация на ток - по-голям разход...да те успокоя,смятахме го вече и се стигна до извода,че харчат ток колкото 2 крушки за пепелник ;)

Колега доколкото те разбирам ще рече ли че заводски огледалата с подгряване са свързани по начина по които ти казваш и (Точно това и мен ме интересува -по принцип има ли изобщо отделно копче за пускане на подгрева или те са свързани като нещо със постоянен режим)??? :)
Последна промяна guns3 на 15 Авг 2008, 23:16, променена общо 1 път

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 23:16

Брей...един човек да ме разбере...
ДА заводски ако има подгрев,от четирите кабела,които отиват в машинката на огледалото излизат още 2,които отиват в самото стъкло,където дефакто е подгрева....като запалиш колата подгрева работи винаги
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от guns3 » 15 Авг 2008, 23:20

///MapTo написа:Брей...един човек да ме разбере...
ДА заводски ако има подгрев,от четирите кабела,които отиват в машинката на огледалото излизат още 2,които отиват в самото стъкло,където дефакто е подгрева....като запалиш колата подгрева работи винаги

Благодаря до тук ясно-Но в случая когато и при мен няма заводско подгряване от кои от тези четири кабела ще трябва да взема захранване или няма значение??? :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 15 Авг 2008, 23:24

guns3 написа:

Благодаря до тук ясно-Но в случая когато и при мен няма заводско подгряване от кои от тези четири кабела ще трябва да взема захранване или няма значение??? :)

Баце, махаш твойте огледала, слагаш новите, ръгаш буксата и става чудо ... :shock: Не преправяш никви кабели нищо не режеш не снаждаш само ръгаш скапаната 4 пинова букса :mhihi:
Марто абе бате мойте стъкла като вали не са сухи постоянно.... :roll: дали да пусна тема да питам или ти имаш нещо впредвид.... :roll:
Изображение
Деба тия дърти кочини!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от guns3 » 15 Авг 2008, 23:26

Ozir1S написа:
guns3 написа:

Баце, махаш твойте огледала, слагаш новите, ръгаш буксата и става чудо ... :shock: Не преправяш никви кабели нищо не режеш не снаждаш само ръгаш скапаната 4 пинова букса :mhihi:
Марто абе бате мойте стъкла като вали не са сухи постоянно.... :roll: дали да пусна тема да питам или ти имаш нещо впредвид.... :roll:

Благодарско Колега!!!!!!!!!!!!!!! :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 23:29

:D Ми като нямаш "cold weather package" нямаш и кабелите към реотаните. Скапаната 4 пинова букса не "топли". Тогава сваляш схемата от полезните теми, за да не целиш насляпо, виждаш къде имаш постоянни 12V, и ги прекъсваш някъде по веригата, за да пускаш огледалата, когато прецениш. С колегата Марто не можахме да го уточним този момент.
Иначе просто нямаш подгряване, докато си мислиш че имаш.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 23:31

Ozir1S написа:Марто абе бате мойте стъкла като вали не са сухи постоянно.... :roll: дали да пусна тема да питам или ти имаш нещо впредвид.... :roll:

Имам две предложения
- Смени дилъра
- Смени колата
Но честно казано вече и аз се чудя на кое от двете да се спра,сериозно :idea:
liloff написа:...

Да потърся ли връзка с някое китайче,за да ти го напиша и да ме разбереш?
към моторчето отиват 4(четири) кабела - кафяв,син,черен и бял
От черния и от синия си взимаш двата проклети кабела,които са с постоянно 12V,но при положение,че купуваш нови огледала,някой те е изпреварил и ги е пуснал тия кабели...аз спирам да пиша по темата,АМИН :idea:
Последна промяна ///MapTo на 15 Авг 2008, 23:33, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 15 Авг 2008, 23:32

liloff написа::D Ми като нямаш "cold weather package" нямаш и кабелите към реотаните. Скапаната 4 пинова букса не "топли". Тогава сваляш схемата от полезните теми, за да не целиш насляпо, виждаш къде имаш постоянни 12V, и ги прекъсваш някъде по веригата, за да пускаш огледалата, когато прецениш. С колегата Марто не можахме да го уточним този момент.
Иначе просто нямаш подгряване, докато си мислиш, че имаш.

Колега, мойта кола освен ел. огледала няма други екстри. Как тогава като сложих хипер дупер трупер мега ///Мъ огледалата само откачих буксата от старите и я наврех на новите и топли :shock: Че си посегнем батко, не моем така у тоя форум... :shock:
Изображение
Деба тия дърти кочини!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 23:34

Бате, верно бутай буксата, ако не бачка, викай шамана и пали ароматните билки :) Ние тука верно ще се покараме, ще ни мине, пък ти ще си с ел. хипер трипер мега гига нагреваеми огледала, които още не си купил :)
Мир да има!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 15 Авг 2008, 23:38

liloff написа:Бате, верно бутай буксата, ако не бачка, викай шамана и пали ароматните билки :) Ние тука верно ще се покараме, ще ни мине, пък ти ще си с ел. хипер трипер мега гига нагреваеми огледала, които още не си купил :)
Мир да има!

Бате трипера е друго мани не го обърквай :mhihi:
Изображение
Деба тия дърти кочини!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 23:41

^
аххаахахахахахааха
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ненененененененнее ще се задавя от смях

Един Дани преди време беше казал "Купих си скъпа кола нов внос,ма сега си чета Извън Темата и Страхотни Истории и се забавлявам" ...добре,че съм прекаран и аз каот него
Последна промяна ///MapTo на 15 Авг 2008, 23:44, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 23:42

Бе пазя се уж, ама чувам някаква екстра бил. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 16 Авг 2008, 10:34

MOGY написа:
Юзър написа:ще трябва да сложиш и М -врати

и М-вратите да са с М-стъкла :mhihi:

:mhihi: :help:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 16 Авг 2008, 11:11

liloff написа::D Ми като нямаш "cold weather package" нямаш и кабелите към реотаните. Скапаната 4 пинова букса не "топли". Тогава сваляш схемата от полезните теми, за да не целиш насляпо, виждаш къде имаш постоянни 12V, и ги прекъсваш някъде по веригата, за да пускаш огледалата, когато прецениш. С колегата Марто не можахме да го уточним този момент.
Иначе просто нямаш подгряване, докато си мислиш че имаш.

баце опъти се към аламаджийство и ше забогатееш :mhihi:
ти от мухата слон си правиш на колата,не искам да съм на мястото на твойта кола :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Авг 2008, 15:43

баце опъти се към аламаджийство и ше забогатееш muhihihihi
ти от мухата слон си правиш на колата,не искам да съм на мястото на твойта кола

Aко беше кола, щеше да искаш! Щеше да си вечно млад и като излязъл от завода :)
Мани, иначе съм на алармаджийска вълна. Ако ми остане време по-късно ще ходя да си правя двойното заключване и авт.вдигане на стъклата като включа алармата.

ПредишнаСледваща

Назад към E36