Питане ///М Огледала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
///MapTo написа:^ Щом така са го измислили русите от БМВ АГ явно има защо...лятото като завали дъжд моите стъкла си остават сухи,пък ти си търси цк ключетата къде си ги наслагал по таблото и дали някое не е изпаднало по дупките..сега сигурно и ти ще кажеш,че по-висока консумация на ток - по-голям разход...да те успокоя,смятахме го вече и се стигна до извода,че харчат ток колкото 2 крушки за пепелник
Колега доколкото те разбирам ще рече ли че заводски огледалата с подгряване са свързани по начина по които ти казваш и (Точно това и мен ме интересува -по принцип има ли изобщо отделно копче за пускане на подгрева или те са свързани като нещо със постоянен режим)???

Последна промяна guns3 на 15 Авг 2008, 23:16, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Брей...един човек да ме разбере...
ДА заводски ако има подгрев,от четирите кабела,които отиват в машинката на огледалото излизат още 2,които отиват в самото стъкло,където дефакто е подгрева....като запалиш колата подгрева работи винаги
ДА заводски ако има подгрев,от четирите кабела,които отиват в машинката на огледалото излизат още 2,които отиват в самото стъкло,където дефакто е подгрева....като запалиш колата подгрева работи винаги
- guns3
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:Брей...един човек да ме разбере...
Благодаря до тук ясно-Но в случая когато и при мен няма заводско подгряване от кои от тези четири кабела ще трябва да взема захранване или няма значение???

guns3 написа:///MapTo написа:Брей...един човек да ме разбере...
Благодаря до тук ясно-Но в случая когато и при мен няма заводско подгряване от кои от тези четири кабела ще трябва да взема захранване или няма значение???
Баце, махаш твойте огледала, слагаш новите, ръгаш буксата и става чудо ...

Марто абе бате мойте стъкла като вали не са сухи постоянно....

Деба тия дърти кочини!
- guns3
- младши ентусиаст
-
Ozir1S написа:guns3 написа:///MapTo написа:Брей...един човек да ме разбере...
Баце, махаш твойте огледала, слагаш новите, ръгаш буксата и става чудо ...Не преправяш никви кабели нищо не режеш не снаждаш само ръгаш скапаната 4 пинова букса
![]()
Марто абе бате мойте стъкла като вали не са сухи постоянно....дали да пусна тема да питам или ти имаш нещо впредвид....
Благодарско Колега!!!!!!!!!!!!!!!

Иначе просто нямаш подгряване, докато си мислиш че имаш.
- ///MapTo
-
-
Ozir1S написа:Марто абе бате мойте стъкла като вали не са сухи постоянно....дали да пусна тема да питам или ти имаш нещо впредвид....
Имам две предложения
- Смени дилъра
- Смени колата
Но честно казано вече и аз се чудя на кое от двете да се спра,сериозно

liloff написа:...
Да потърся ли връзка с някое китайче,за да ти го напиша и да ме разбереш?
към моторчето отиват 4(четири) кабела - кафяв,син,черен и бял
От черния и от синия си взимаш двата проклети кабела,които са с постоянно 12V,но при положение,че купуваш нови огледала,някой те е изпреварил и ги е пуснал тия кабели...аз спирам да пиша по темата,АМИН

Последна промяна ///MapTo на 15 Авг 2008, 23:33, променена общо 1 път
liloff написа::D Ми като нямаш "cold weather package" нямаш и кабелите към реотаните. Скапаната 4 пинова букса не "топли". Тогава сваляш схемата от полезните теми, за да не целиш насляпо, виждаш къде имаш постоянни 12V, и ги прекъсваш някъде по веригата, за да пускаш огледалата, когато прецениш. С колегата Марто не можахме да го уточним този момент.
Иначе просто нямаш подгряване, докато си мислиш, че имаш.
Колега, мойта кола освен ел. огледала няма други екстри. Как тогава като сложих хипер дупер трупер мега ///Мъ огледалата само откачих буксата от старите и я наврех на новите и топли

Деба тия дърти кочини!
- ///MapTo
-
-
^
аххаахахахахахааха
Ненененененененнее ще се задавя от смях
Един Дани преди време беше казал "Купих си скъпа кола нов внос,ма сега си чета Извън Темата и Страхотни Истории и се забавлявам" ...добре,че съм прекаран и аз каот него
аххаахахахахахааха

Ненененененененнее ще се задавя от смях
Един Дани преди време беше казал "Купих си скъпа кола нов внос,ма сега си чета Извън Темата и Страхотни Истории и се забавлявам" ...добре,че съм прекаран и аз каот него
Последна промяна ///MapTo на 15 Авг 2008, 23:44, променена общо 1 път
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
liloff написа::D Ми като нямаш "cold weather package" нямаш и кабелите към реотаните. Скапаната 4 пинова букса не "топли". Тогава сваляш схемата от полезните теми, за да не целиш насляпо, виждаш къде имаш постоянни 12V, и ги прекъсваш някъде по веригата, за да пускаш огледалата, когато прецениш. С колегата Марто не можахме да го уточним този момент.
Иначе просто нямаш подгряване, докато си мислиш че имаш.
баце опъти се към аламаджийство и ше забогатееш

ти от мухата слон си правиш на колата,не искам да съм на мястото на твойта кола

баце опъти се към аламаджийство и ше забогатееш muhihihihi
ти от мухата слон си правиш на колата,не искам да съм на мястото на твойта кола
Aко беше кола, щеше да искаш! Щеше да си вечно млад и като излязъл от завода

Мани, иначе съм на алармаджийска вълна. Ако ми остане време по-късно ще ходя да си правя двойното заключване и авт.вдигане на стъклата като включа алармата.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3