Взривиха два магазина на "Пикадили" във Варна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 10 Авг 2008, 23:20

:mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 11 Авг 2008, 0:14

mitko_n1 написа:
Icco® написа:одавен

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Mнооого смешно човек да не сбърка :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Авг 2008, 13:48

///sasho написа:
Evelin Cotsev написа:.........имало корупция ... ти никога ли не си давал подкуп ? като те спрат за превишена скорост кво ще направиш ще оставиш да ти земат книжката.........

Решението на въпроса ти не е в това да дедеш подкуп , а в това , че ако си караш по правилата нито ще те спрът да ти взимат книжката , нито ще им дадваш поткуп и така ако направят всички корупцията в КАТ ще се сведе до минимум.

какво означава да си караш по правилата? за кои правила говориш? че както си караш без да нарушаваш закона... полицая изкача от храстите бие ти палката и започва да се чуди за какво да ти напшише акт... най накрая ти проверява грайфера на гумите вижда че са изтъркани ( въпреки че са на 1 седмица :mhihi: ) и те заплашва че ще ти спре колата от движение... какъв е другия вариант ако не подкуп?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 11 Авг 2008, 13:58

Абе аз как карам от токова години (и карам доста) и досега не съм дал подкуп - имам едни 4 точки взети за влизане срещу знак "забранено влизането" :) и аз си бях виновен тогава ( в Плевен срещу стоматологията дето ги затвориха тия улици и ги направиха еднопосочни - ма аз кат не съм там де да знам) . Естествено че ще си искат - всички им дават. Трябва да си сканирам талона и да го постна - за 4 години имам 4 точки взети. Не че не ме спират за проверки - спират ме, ама си ме проверяват и накрая те: лек ден. аз: леко дежурство, и всеки по пътя си.

Предишна

Назад към Извън Темата