Взривиха два магазина на "Пикадили" във Варна
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
///sasho написа:Evelin Cotsev написа:.........имало корупция ... ти никога ли не си давал подкуп ? като те спрат за превишена скорост кво ще направиш ще оставиш да ти земат книжката.........
Решението на въпроса ти не е в това да дедеш подкуп , а в това , че ако си караш по правилата нито ще те спрът да ти взимат книжката , нито ще им дадваш поткуп и така ако направят всички корупцията в КАТ ще се сведе до минимум.
какво означава да си караш по правилата? за кои правила говориш? че както си караш без да нарушаваш закона... полицая изкача от храстите бие ти палката и започва да се чуди за какво да ти напшише акт... най накрая ти проверява грайфера на гумите вижда че са изтъркани ( въпреки че са на 1 седмица

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе аз как карам от токова години (и карам доста) и досега не съм дал подкуп - имам едни 4 точки взети за влизане срещу знак "забранено влизането"
и аз си бях виновен тогава ( в Плевен срещу стоматологията дето ги затвориха тия улици и ги направиха еднопосочни - ма аз кат не съм там де да знам) . Естествено че ще си искат - всички им дават. Трябва да си сканирам талона и да го постна - за 4 години имам 4 точки взети. Не че не ме спират за проверки - спират ме, ама си ме проверяват и накрая те: лек ден. аз: леко дежурство, и всеки по пътя си.

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4