Пътуване до Италия с автомобил
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Пътуване до Италия с автомобил
Нека някои, който е ходил до Италия с кола на почивка да напише кратко пътеписче, относно пътуването, хотели, забележителности - ако е видял и т.н. Неща които интересуват обикновения турист.
Силно впечатление ми направи мнението на Скица относно неговото пътуване с кола до Турция. Така че доволни и/или недоволни - нека да споделим малко опит.
Силно впечатление ми направи мнението на Скица относно неговото пътуване с кола до Турция. Така че доволни и/или недоволни - нека да споделим малко опит.
Селото се оказа точно във града
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Пътуване до Италия с автомобил
paxaH написа:Силно впечатление ми направи мнението на Скица относно неговото пътуване с кола до Турция. Така че доволни и/или недоволни - нека да споделим малко опит.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Ходил съм до Ливорно,Пиза,Флоренция,Римини,Анкона....
Кво да ти кажа магистралите се плащат не са хич евтини според мен.
От хотели нямам много впечатления бил съм само в един до Пиза...
Нямам лоши впечатления или преживявания от Италия.
Кво да ти кажа магистралите се плащат не са хич евтини според мен.
От хотели нямам много впечатления бил съм само в един до Пиза...
Нямам лоши впечатления или преживявания от Италия.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
аз патувам с бус....обиколил съм цяла европа.....не ходи там....може да те оберът особенно на юг....аз едвам се отървах краи Савона...успех.А и откъде мислиш да минеш....пи6и
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- старши ентусиаст
-
От тези, които си изброил съм била в Милано. Движенеието като цяло е доста натоварено, ужасът настава като завали дъжд...не знам защо ама изведнъж всичко спират и се влачат с 20км
Иначе Милано си е оживен град...хотелът, в който бях се намираше зад Катедралата т.е в центъра и беше приличен...като цяло нямам лоши впечатления от Италия:)

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
((:BuKcu:)) написа:ужасът настава като завали дъжд...не знам защо ама изведнъж всичко спират и се влачат с 20км![]()
И аз се чудя, вместо да са като в БГ и да дават гас на джета

- старши ентусиаст
-
///peter написа:((:BuKcu:)) написа:ужасът настава като завали дъжд...не знам защо ама изведнъж всичко спират и се влачат с 20км![]()
И аз се чудя, вместо да са като в БГ и да дават гас на джета
Не, имам предвид нали...нормално е да се намали скоростта при такива условия, ама пък чак толкова

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Работих им на тия мангали доста време не ти трябва да ходиш там, особено на юг.
И все пак ако решиш отиди до Рим, Милано, Венеция, пък ако искаш да видиш и "другата Италия" пътувай през гърция с ферибот. 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Пич ако ходиш до Тоскана, където в същност са Фиренце и Пиза, задължително, ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО разгледай Виареджо, няма друг такъв град в цяла Италия - за него казват че от там тръгва цялата европейска мода - намира се на 17-18км. от Пиза! На всяка цена си вземи навигатор и качи проверени и нови карти, защото вероятността да се набиеш в някой ремонт е голяма! Ако караш бавно и си с дизелова кола, зареди до Горе в БГ и ако успееш да направиш разход около 6 зареждай директно в Словения, нафтата е най-евтина и е по-добра от тази в Хърватска и Сърбия, не си заслужава да сменяш евра в Сърбия и Хърватска ако плащаш само магистрали, виж ако искаш да си купиш нещо за ядене или друго в Хръватска, ще те ужилят много неприятно по трънския курс...
В Тоскана мога да ти дам няколко много прилични хотелчета с цени около 50-70 евро за двойна стая, с климатици мини барове интернет и т.н. Изобщо за Тоскана давам напътствия всякакви освен автокъщите, тях си ги пазя в тайна

В Тоскана мога да ти дам няколко много прилични хотелчета с цени около 50-70 евро за двойна стая, с климатици мини барове интернет и т.н. Изобщо за Тоскана давам напътствия всякакви освен автокъщите, тях си ги пазя в тайна

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
methanol написа:Работих им на тия мангали доста време не ти трябва да ходиш там, особено на юг.И все пак ако решиш отиди до Рим, Милано, Венеция, пък ако искаш да видиш и "другата Италия" пътувай през гърция с ферибот.
каква е цената на ферито, и дай ако знаеш дестинации, най-близка до нас в гърция, и вариантите отсреща

За разхода 6 на 100 е мираж. За съжаление джипката харчи осезателно и смятам към 13 извън града.
Насти, може на лично да ми изпратиш хотели. Как се пише Виареджо на английски за да го "разгледам" в Гугъл - а?
По сайтовете гледам че ферибота е 200 - 250 евро на човек + 80 евро за джипката. Което при четири човека идва 1000 евро за една вечер. Малко скъп ми идва този вариант...
Насти, може на лично да ми изпратиш хотели. Как се пише Виареджо на английски за да го "разгледам" в Гугъл - а?
По сайтовете гледам че ферибота е 200 - 250 евро на човек + 80 евро за джипката. Което при четири човека идва 1000 евро за една вечер. Малко скъп ми идва този вариант...
Селото се оказа точно във града
Владо написа:methanol написа:Работих им на тия мангали доста време не ти трябва да ходиш там, особено на юг.И все пак ако решиш отиди до Рим, Милано, Венеция, пък ако искаш да видиш и "другата Италия" пътувай през гърция с ферибот.
каква е цената на ферито, и дай ако знаеш дестинации, най-близка до нас в гърция, и вариантите отсреща
Точно са ферибота е да ти се преплачи,направо ти идва да преплуваш морето

хех мойто пътуване до италия беше сложно щото нямахме паспорти
и трябваше да ходим до германия по работа
но тръгнахме България->Румъния(отврътителен път) -> Унгария (една права линия която няма край) -> Австрия -> Германия -> Нидерландия -> Германия -> Австрия -> Италия
ако не ти се ходи с ферибота(заради високата цена) и имаш паспорт хващай пътя през Сърбия->Хърватска-> Словения->Италия демек близо 2000 км се падат май.....относно въпроса къде спахме в италия на къмпинг в Лидо ди остиа
а иначе до италия...ако ще ходиш във венеция се приготви да се изгубиш 

Drehmoment ist nicht alles!
15 мнения
• Страница 1 от 1