Помощ-Е36 Климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ-Е36 Климатроник
Купих преди година 318тдс 95г.След много препятствия"смених почти всичко по двигателя" дойде ред и на климатроника .Не работеше от самото начало.Разчитах ,че ще е за пълнене само защото дисплея работеше но не духаше нищо.Ходих да го пълнят -казаха ми ,че имало налягане ,проблема бил другаде -не работел компресора.Слагаха ми друга аларма и забелязали,че електронния регулатор на климатроника висял не на мястото си ,сиреч имало интервенция преди това.Въпроса ми е свързан именно с този електронен регулатор . Има ли някой на представа от къде мога да намеря повече информация за него.Къде да си търся втора ръка или нов или евентуално дали се ремонтира,схеми и въобще кой какното знае.Благодаря предварително на отзовалите се на въпросите ми 

Намираш пълните ел.схеми на колата си и почваш да четеш и да се чудиш.
Ако не можеш да се оправиш сам, разпитваш всичките си приятели за читав жичкаджия, който не работи на принципа "проба-грешка", а може да разчита схеми.
Връчваш му схемата и му седиш на врата, за да му притъпиш смелостта да прави глупости за твоя сметка
Ако не можеш да се оправиш сам, разпитваш всичките си приятели за читав жичкаджия, който не работи на принципа "проба-грешка", а може да разчита схеми.
Връчваш му схемата и му седиш на врата, за да му притъпиш смелостта да прави глупости за твоя сметка

2 мнения
• Страница 1 от 1