Помощ-Е36 Климатроник

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ-Е36 Климатроник

Мнение от yiov » 05 Авг 2008, 18:13

Купих преди година 318тдс 95г.След много препятствия"смених почти всичко по двигателя" дойде ред и на климатроника .Не работеше от самото начало.Разчитах ,че ще е за пълнене само защото дисплея работеше но не духаше нищо.Ходих да го пълнят -казаха ми ,че имало налягане ,проблема бил другаде -не работел компресора.Слагаха ми друга аларма и забелязали,че електронния регулатор на климатроника висял не на мястото си ,сиреч имало интервенция преди това.Въпроса ми е свързан именно с този електронен регулатор . Има ли някой на представа от къде мога да намеря повече информация за него.Къде да си търся втора ръка или нов или евентуално дали се ремонтира,схеми и въобще кой какното знае.Благодаря предварително на отзовалите се на въпросите ми :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Авг 2008, 18:39

Намираш пълните ел.схеми на колата си и почваш да четеш и да се чудиш.
Ако не можеш да се оправиш сам, разпитваш всичките си приятели за читав жичкаджия, който не работи на принципа "проба-грешка", а може да разчита схеми.

Връчваш му схемата и му седиш на врата, за да му притъпиш смелостта да прави глупости за твоя сметка :)

Назад към E36