Малко инфо!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Малко инфо!
Здравейте колеги! Знам че по тази тема е дискотирано доста и е говорено, но не можах да открия отговорна на проблема който имам! Проблема е следния преполагам доста от вас го имат. Става въпрос за оборотите, колата първоначално ги сменяше в много малки стойности, почистих стъпковото моторче и всичко се оправи обиколих почто цяла БГ бях на море и така нататака абе много експлотация. Върнах се в София и пак започна да го прави на загрят дв. Оставих я да истине и го искарах пак го почистих и уж всичко се оправи да ама не. Когато колата не е загряла работи нормално като е покарам малко около 40 мин и загрее хубаво започва сама да качва над 1000 оборота и в следващия момент ги сваля почти до нула. И това на много чести интервали. Не съм много запознат и реших че е от това моторче че е за смяна. Въпроса ми дали в него е проблема или е някаде другаде заштото това става на загрят двигател а не на студен. Така или иначе съм решил да го сменя освен него трябва ли да сменя нещо друго за да спре да прави тия филми щото много ме дразни. Имам в предвид свещи или някакви филтри. Благодаря предварително на отзовалите се! 

пробвай с добавка за инжекцион. на мен ми менеше 2 години така оборотите обаче ми казаха че си било нормално за бмв и си я карах. менеше ги както при теб и при загрял двигател. почнах да я тъпча с добавка и хем почна да върви по добре хем се оправиха оборотите. обаче имах проблем с гърнетата и сложих едно междинно ново и ми позавариха тръбите тук там, та може и от това да се оправиха. успех.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- Kregec
- ентусиаст
-
Добре кажете каде мога да отида на диагностика, в някой читав сервиз, че ми писна от майстори измекяри. Ако е ламбата да сменям и нея, че така много ме дразни а пък искам всичко да е перфекно по колата. Мерси предварително.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Айде стига глупости
Нормално за БМВ е всичко да е по перфектно отколкото при другите коли
Как ше е нормално да ти мени оборотите,тоя дето ти го е казал да ходи да се гръмне
Колега за диагностика можеш на много места да идеш,но са малко тия дето ще я направят читаво и ще ти обърнат внимание,има обяви по форума на сервизи,попрегледай прочети отзивите пък виж кой ще си харесаш

Нормално за БМВ е всичко да е по перфектно отколкото при другите коли

Как ше е нормално да ти мени оборотите,тоя дето ти го е казал да ходи да се гръмне

Колега за диагностика можеш на много места да идеш,но са малко тия дето ще я направят читаво и ще ти обърнат внимание,има обяви по форума на сервизи,попрегледай прочети отзивите пък виж кой ще си харесаш

- Kregec
- ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега ... мога да ти кажа че на тая тема съм направо побеснял .... и моята кола горе долу се държи по подобне начин (с тази разлика че при мен оборотите не падат до нула) ... значи обиколих всички диагностики и майстори ...и само глупости ми говориха смених сума джаджи за сума пари и пак си го прави ...и за сега проблема е нерешен ..но което е странното не ми мени разход и колата има мощност (просто мени оборотите в много малки интервали м/у 700 -1000 и вероятно за това още не ми прави сериозни проблеми ). Та така като я оправиш ,което ти го пожелавам ...кажи как ...
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
голям проблем се оказаха и за мен тези обороти беше ми скъсана гофрираранта траба от филтара към двг (м42) смених го но след 1 семица сичко почна както преди и колата ми мирише на бенз нз какво да права вече 

M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
Имал съм и аз този проблем.Отидох на диагностика и ми казаха че е стъпково моторче.Бях на крачка да си го купя,понеже го чистих и проблема остана,но за всеки случай отидох и на друга диагностика.Оказа се,че проблема беше в ламбда сондата,която не отчиташе никакви стойности.Това което искам да ти кажа е да си намериш добри диагностици!Изморих се от пишман майстори!
- krehoo
- Потребител
-
- Кара: 3-ка
- Мечтае да кара: М3-ка
и аз имах същият проблем чистих мистих стъпковото моторче и пак брада след една две седмици поразпитах тук там и ми подхварлиха не го бараи нека от парите се пооцапа и от една год немам проблеми незнам тва ли е причината но вече нямам проблеми
- Kregec
- ентусиаст
-
Баце гледай какъв е филма при мен. Когато е запаля студена сутрина не мрадва няма никав проблем. Отивам на работа няма проблеми, трагвам от работа изчаквам да загрее добре, това става снощи паля тръгвам проблем няма, загряси и започнах леко да е настъпвам и пак започна, 1200 почти 0. Днеска ставам излизам за работа няма проблем към обят ходих в центъра пак няма проблем всичко ток. Разхода няма промяна всичко е ок и сега ще я закарам на диагностика щото много ме дразни. Дано на тая диагностика излезе какво е и да го оправям че много ме дразни така. А пак си има
мощоност върви нормално, незнам само се надявам да не е нещо сериозно от порядака моторче че е 350 кинта с поръчка. ще видим на 12 имам запазен час в Дару да видим какво ще кажат разбирачите там! След това ще пиша какво е станало.
мощоност върви нормално, незнам само се надявам да не е нещо сериозно от порядака моторче че е 350 кинта с поръчка. ще видим на 12 имам запазен час в Дару да видим какво ще кажат разбирачите там! След това ще пиша какво е станало.
- Kregec
- ентусиаст
-
Здравейте колеги! Както бях писал в темата имах проблем с оборотите, обаче се случи нещо много странно. Първо смених бензина имам предвид първо е карах с 95 сега слагам 98, от както слагам 98 и проблема почти изчезна, появи се един двапъти в събота ходих да сменям масла и филтри и смених и бензинов филтър и се оказа че не е сменян от както е излязла колата от завода, и в момента това прекъсване изчезна, незнам на какво се дължи но го няма дано да не се появи пак.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2