проблем!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
jekichan написа:Съгласен съм май открихме ключа за палаткатаИ ако наистина е тва мисля че смяната няма да е много трудна обаче задалжително трябва да се свалят скоростите и ми е много интересно колко ли ще струва тоз лагер
тоест с кое се съгласяваш с input shaft-a ли ?
и аз си мисля че като се сменя съединителя няма да излезе скъпо да се види и тоя лагер щото за него така ит ака се маха съединителя

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
jekichan написа:Да за inpu shafta и според мен да смениш този лагер не трябва да сваляш първо съединителя защото попринцип за да смениш съединител трябва да свалиш първо скоростите
aха, да разбрах те

емиии ако му дойде времето ше гледам а за ся с вратите напред

- laviatan
- старши ентусиаст
-
значи последно -при смяна на съединител да си сменим и тоя лагер
Тая тема отива маи към полезни
нешо инфо за самия лагер?

Тая тема отива маи към полезни

нешо инфо за самия лагер?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
ми в реалоем-а го дават $68 някой разправяше че е не повече от 50лв. то върпоса е че труда ще е скъп а лагера си е някъв обикновен.......
а темата май наистина може да иде към полезни щото май доста колеги я имат тая болест
а темата май наистина може да иде към полезни щото май доста колеги я имат тая болест

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- laviatan
- старши ентусиаст
-
вчера вечерта-паля колата-пак го има звука-днес сутринта-ШАК
-звука вече го няма-ся незнам вече какво да правя-точно отивах към един сервиз-и сега се върнах-човека казва-абе няма звук -няма проблем
-и ми изникна идея-данеби ако пук сложа една добавка в скоросната няма да се оправят нещата 

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
laviatan написа:вчера вечерта-паля колата-пак го има звука-днес сутринта-ШАК![]()
-звука вече го няма-ся незнам вече какво да правя-точно отивах към един сервиз-и сега се върнах-човека казва-абе няма звук -няма проблем
-и ми изникна идея-данеби ако пук сложа една добавка в скоросната няма да се оправят нещата
- Днес ще оставям колата да й оправят разни неща,включително и този лагер.Не зная точно колко ще струва,ще ви напиша когато си взема колата.А за това,че днес не си го чул шума,най-вероятно си оглушал

М/у другото дрънченето на този лагер ми се появи след като ми смениха съединителя.

- laviatan
- старши ентусиаст
-
BorisMW написа:laviatan написа:вчера вечерта-паля колата-пак го има звука-днес сутринта-ШАК![]()
Днес ще оставям колата да й оправят разни неща,включително и този лагер.Не зная точно колко ще струва,ще ви напиша когато си взема колата.А за това,че днес не си го чул шума,най-вероятно си оглушал
![]()
или пусни съединителя на свободна и пак ще си го чуеш
![]()
М/у другото дрънченето на този лагер ми се появи след като ми смениха съединителя.![]()
бате не съм глух-просто изчезна звука-сега малко се появи ама маи каточе ли вече не се влияе толкова от натискането на съединителя

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
laviatan quote-бате не съм глух-просто изчезна звука-сега малко се появи ама маи каточе ли вече не се влияе толкова от натискането на съединителя
-ама е мноооооооого слаб-едва доловим
-ама това се питам-да пробвам ли с добавка
[/quote]

- Доколкото съм чел по този въпрос във форума,никой не е слагал добавка за скорости по този проблем и май много хора карат така,просто дразни и допълнително дрънчи.И един страничен въпрос:
Когато на сухо превключваш скоростите без да си запалил двигателя,предполагам,че ти влизат много плавно,като в масло.В движение по същият начин ли е,особенно 1-2 и 2-3 скорост.Има ли нещо като триене и нормално ли е това?Извини ме за офф-топика.
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5