проблем!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 31 Юли 2008, 18:59

е значи не е този откъм опашката а е този откъм съединителя :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 31 Юли 2008, 19:02

ми аз винаги съм си мислил че за него става въпрос да не би и аз да съм в грешка :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jekichan » 31 Юли 2008, 19:05

Съгласен съм май открихме ключа за палатката :mhihi: И ако наистина е тва мисля че смяната няма да е много трудна обаче задалжително трябва да се свалят скоростите и ми е много интересно колко ли ще струва тоз лагер :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BiTurbo » 31 Юли 2008, 19:08

jekichan написа:Съгласен съм май открихме ключа за палатката :mhihi: И ако наистина е тва мисля че смяната няма да е много трудна обаче задалжително трябва да се свалят скоростите и ми е много интересно колко ли ще струва тоз лагер :roll:

тоест с кое се съгласяваш с input shaft-a ли ?
и аз си мисля че като се сменя съединителя няма да излезе скъпо да се види и тоя лагер щото за него така ит ака се маха съединителя ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jekichan » 31 Юли 2008, 19:09

Разбирасе че става вапрос за този от към съединителя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jekichan » 31 Юли 2008, 19:12

Да за inpu shafta и според мен да смениш този лагер не трябва да сваляш първо съединителя защото попринцип за да смениш съединител трябва да свалиш първо скоростите

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BiTurbo » 31 Юли 2008, 19:16

jekichan написа:Да за inpu shafta и според мен да смениш този лагер не трябва да сваляш първо съединителя защото попринцип за да смениш съединител трябва да свалиш първо скоростите

aха, да разбрах те ;)

емиии ако му дойде времето ше гледам а за ся с вратите напред :mhihi: ....... не за друго ми да износиме по-бързо съединителя, че да прай ремонта по-бързо

:mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от laviatan » 31 Юли 2008, 19:18

значи последно -при смяна на съединител да си сменим и тоя лагер :roll:
Тая тема отива маи към полезни ;)
нешо инфо за самия лагер?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BiTurbo » 31 Юли 2008, 19:21

ми в реалоем-а го дават $68 някой разправяше че е не повече от 50лв. то върпоса е че труда ще е скъп а лагера си е някъв обикновен.......

а темата май наистина може да иде към полезни щото май доста колеги я имат тая болест :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от laviatan » 01 Авг 2008, 8:51

интересно-никои ли до сега не е правил тази интервенция? :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от laviatan » 02 Авг 2008, 8:41

вчера вечерта-паля колата-пак го има звука-днес сутринта-ШАК :roll: :shock: -звука вече го няма-ся незнам вече какво да правя-точно отивах към един сервиз-и сега се върнах-човека казва-абе няма звук -няма проблем :mhihi: -и ми изникна идея-данеби ако пук сложа една добавка в скоросната няма да се оправят нещата :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 02 Авг 2008, 9:19

laviatan написа:вчера вечерта-паля колата-пак го има звука-днес сутринта-ШАК :roll: :shock: -звука вече го няма-ся незнам вече какво да правя-точно отивах към един сервиз-и сега се върнах-човека казва-абе няма звук -няма проблем :mhihi: -и ми изникна идея-данеби ако пук сложа една добавка в скоросната няма да се оправят нещата :?:
    Днес ще оставям колата да й оправят разни неща,включително и този лагер.Не зная точно колко ще струва,ще ви напиша когато си взема колата.А за това,че днес не си го чул шума,най-вероятно си оглушал :mhihi: :mhihi: или пусни съединителя на свободна и пак ще си го чуеш :mhihi:
    М/у другото дрънченето на този лагер ми се появи след като ми смениха съединителя. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jekichan » 02 Авг 2008, 10:58

На мен ми се появява само кагато колата е загряла и то доста добре след дълга работа иначе като я запаля сутрин не се чува никакъв звук от лагера.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от laviatan » 02 Авг 2008, 11:25

BorisMW написа:
laviatan написа:вчера вечерта-паля колата-пак го има звука-днес сутринта-ШАК :roll: :shock: -звука вече го няма-ся незнам вече какво да правя-точно отивах към един сервиз-и сега се върнах-човека казва-абе няма звук -няма проблем :mhihi: -и ми изникна идея-данеби ако пук сложа една добавка в скоросната няма да се оправят нещата :?:
    Днес ще оставям колата да й оправят разни неща,включително и този лагер.Не зная точно колко ще струва,ще ви напиша когато си взема колата.А за това,че днес не си го чул шума,най-вероятно си оглушал :mhihi: :mhihi: или пусни съединителя на свободна и пак ще си го чуеш :mhihi:
    М/у другото дрънченето на този лагер ми се появи след като ми смениха съединителя. :dunno:

бате не съм глух-просто изчезна звука-сега малко се появи ама маи каточе ли вече не се влияе толкова от натискането на съединителя :roll: -ама е мноооооооого слаб-едва доловим ;) -ама това се питам-да пробвам ли с добавка :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 02 Авг 2008, 11:39

laviatan quote-бате не съм глух-просто изчезна звука-сега малко се появи ама маи каточе ли вече не се влияе толкова от натискането на съединителя :roll: -ама е мноооооооого слаб-едва доловим ;) -ама това се питам-да пробвам ли с добавка :([/quote]
    Доколкото съм чел по този въпрос във форума,никой не е слагал добавка за скорости по този проблем и май много хора карат така,просто дразни и допълнително дрънчи.И един страничен въпрос:
    Когато на сухо превключваш скоростите без да си запалил двигателя,предполагам,че ти влизат много плавно,като в масло.В движение по същият начин ли е,особенно 1-2 и 2-3 скорост.Има ли нещо като триене и нормално ли е това?Извини ме за офф-топика.
[/list]

ПредишнаСледваща

Назад към E36