отвличанията-нова мода....
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
А, аз да ви кажа нещо напоследък ме е страх и мен. Нещо съм се увъртял в едни каши с едни "лайна" с пари, и нещо си ме натискат.
Айде за мен майната му, но се шашкам за децата или за жената.
Може би ще трябва да излизаме винаги с някой приятел? Но това не винаги може да стане!
п.п.: Мисля да емигрирам, завинаги! Писна ми от тая държава, писна ми!
Айде за мен майната му, но се шашкам за децата или за жената.
Може би ще трябва да излизаме винаги с някой приятел? Но това не винаги може да стане!
п.п.: Мисля да емигрирам, завинаги! Писна ми от тая държава, писна ми!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
боби ,земи си един пищов и не пускай жена и деца сами да ходят и им еби майката ако те закачат!!!! на такива требва отпор-здрав!!! са ако дължиш пари-ше си ги връщаш-нема начин!!ма ако те напънат физически - яко опъване и да видат ,че нема лесно!!! щот те като видат ,че е лесно нема да те остават цел живот!!! извади им железото като те спрат ,па да видим кой е ербап да се праи на мъж.....
SKISA написа:боби ,земи си един пищов и не пускай жена и деца сами да ходят и им еби майката ако те закачат!!!! на такива требва отпор-здрав!!! са ако дължиш пари-ше си ги връщаш-нема начин!!ма ако те напънат физически - яко опъване и да видат ,че нема лесно!!! щот те като видат ,че е лесно нема да те остават цел живот!!! извади им железото като те спрат ,па да видим кой е ербап да се праи на мъж.....
Дължа, но не съм ги усвоил, а за нещо което съм ползвал!
Не ми вървеше, 18 месеца никой не дойде да ме пита защо, и си траеха! Сега като се натрупаха викат: Дай!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...спомням си имаше едни документален филм за руските спецназ- некви чеченци бяха отвлекли от посолството хора. идват спецназ, викат парламентьор- идва парламентьора да говорят за откупа, обаче го връщат накълцан на дроб-сърма в няколко кошници. после ествено пуснали заложниците!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
жената на бончев я били освободили...!!много интересен момент....!! дарил пари на фондация за рак на гърдата и я пуснаха....!тва малко като филмче за децата ми звучи...!! и са ако кажат ,че не змогат да разберат кво става -просто ченгетата да си търсат друга работа-явно за тая не стават!!
идеята на пресичането на такива случаи е ,че ако успеят да фанат са тия и ги разчекнат и ги вкарат за по 30г в затвора -другите ,особено малките престъпници ще се замислят доста дали е толко лесно да се изкарват пари от отвличания....!!! а па само за отрезан пръст или ухо требва да им дигат с 5-10г присъдата ,за да може като фанат ножицата или ножа да помислят колко ще им струва...!!! и като ги осъдят требва да се оповести навсякъде...!!! а другият вариант за да им секне ентусиазма е некой баща да ги намери като му отвлекат дъщерята и да им дават накълцаните тела по новините....!!! или глава ,търкаляща се по релсите на трамвая на стамболийски...!и после тоя татко да го наградят с орден стара планина ,щото е свършил работата на полицията...!!!тва също има възпиращ ефект -доста добър ,но вариянта с присъдите и хващането е по-добрият...!!!
идеята на пресичането на такива случаи е ,че ако успеят да фанат са тия и ги разчекнат и ги вкарат за по 30г в затвора -другите ,особено малките престъпници ще се замислят доста дали е толко лесно да се изкарват пари от отвличания....!!! а па само за отрезан пръст или ухо требва да им дигат с 5-10г присъдата ,за да може като фанат ножицата или ножа да помислят колко ще им струва...!!! и като ги осъдят требва да се оповести навсякъде...!!! а другият вариант за да им секне ентусиазма е некой баща да ги намери като му отвлекат дъщерята и да им дават накълцаните тела по новините....!!! или глава ,търкаляща се по релсите на трамвая на стамболийски...!и после тоя татко да го наградят с орден стара планина ,щото е свършил работата на полицията...!!!тва също има възпиращ ефект -доста добър ,но вариянта с присъдите и хващането е по-добрият...!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа: а другият вариант за да им секне ентусиазма е некой баща да ги намери като му отвлекат дъщерята и да им дават накълцаните тела по новините....!!! или глава ,търкаляща се по релсите на трамвая на стамболийски...!и после тоя татко да го наградят с орден стара планина ,щото е свършил работата на полицията...!!!
Не е другия а единствения!
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4