отвличанията-нова мода....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Юли 2008, 7:32

А, аз да ви кажа нещо напоследък ме е страх и мен. Нещо съм се увъртял в едни каши с едни "лайна" с пари, и нещо си ме натискат.
Айде за мен майната му, но се шашкам за децата или за жената.
Може би ще трябва да излизаме винаги с някой приятел? Но това не винаги може да стане!

п.п.: Мисля да емигрирам, завинаги! Писна ми от тая държава, писна ми!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Юли 2008, 7:39

Докато не започнат да умират алчните, никой няма да се спре, не го ли разбрахте?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Юли 2008, 9:14

боби ,земи си един пищов и не пускай жена и деца сами да ходят и им еби майката ако те закачат!!!! на такива требва отпор-здрав!!! са ако дължиш пари-ше си ги връщаш-нема начин!!ма ако те напънат физически - яко опъване и да видат ,че нема лесно!!! щот те като видат ,че е лесно нема да те остават цел живот!!! извади им железото като те спрат ,па да видим кой е ербап да се праи на мъж.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Юли 2008, 10:15

SKISA написа:боби ,земи си един пищов и не пускай жена и деца сами да ходят и им еби майката ако те закачат!!!! на такива требва отпор-здрав!!! са ако дължиш пари-ше си ги връщаш-нема начин!!ма ако те напънат физически - яко опъване и да видат ,че нема лесно!!! щот те като видат ,че е лесно нема да те остават цел живот!!! извади им железото като те спрат ,па да видим кой е ербап да се праи на мъж.....

Дължа, но не съм ги усвоил, а за нещо което съм ползвал!
Не ми вървеше, 18 месеца никой не дойде да ме пита защо, и си траеха! Сега като се натрупаха викат: Дай!

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 31 Юли 2008, 7:58

...спомням си имаше едни документален филм за руските спецназ- некви чеченци бяха отвлекли от посолството хора. идват спецназ, викат парламентьор- идва парламентьора да говорят за откупа, обаче го връщат накълцан на дроб-сърма в няколко кошници. после ествено пуснали заложниците!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Юли 2008, 9:15

жената на бончев я били освободили...!!много интересен момент....!! дарил пари на фондация за рак на гърдата и я пуснаха....!тва малко като филмче за децата ми звучи...!! и са ако кажат ,че не змогат да разберат кво става -просто ченгетата да си търсат друга работа-явно за тая не стават!!
идеята на пресичането на такива случаи е ,че ако успеят да фанат са тия и ги разчекнат и ги вкарат за по 30г в затвора -другите ,особено малките престъпници ще се замислят доста дали е толко лесно да се изкарват пари от отвличания....!!! а па само за отрезан пръст или ухо требва да им дигат с 5-10г присъдата ,за да може като фанат ножицата или ножа да помислят колко ще им струва...!!! и като ги осъдят требва да се оповести навсякъде...!!! а другият вариант за да им секне ентусиазма е некой баща да ги намери като му отвлекат дъщерята и да им дават накълцаните тела по новините....!!! или глава ,търкаляща се по релсите на трамвая на стамболийски...!и после тоя татко да го наградят с орден стара планина ,щото е свършил работата на полицията...!!!тва също има възпиращ ефект -доста добър ,но вариянта с присъдите и хващането е по-добрият...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Юли 2008, 9:20

SKISA написа: а другият вариант за да им секне ентусиазма е некой баща да ги намери като му отвлекат дъщерята и да им дават накълцаните тела по новините....!!! или глава ,търкаляща се по релсите на трамвая на стамболийски...!и после тоя татко да го наградят с орден стара планина ,щото е свършил работата на полицията...!!!

Не е другия а единствения!

Предишна

Назад към Извън Темата