Един ден се напих ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 27 Юли 2008, 21:47

Последното ми трагично напиване беше на нова година.Помня много ракия и jim beam,после е било голям срам ама къв точно незнам,че още не искат да ми разкажат кви съм ги вършил :mhihi:

На бала ми така се бях наквасил,че като съм се прибрал майка ми не могла да ме познае.Разбучала ми се е,че тръгвам да излизам с колата а баща ми за да я утрови и скочил с репликата "Я го виж колко е пиян няма да лази до центъра" и ми е дал документите и ключовете,но после ме е прибрал обратно след като ме е гледал как 15 минути немога да отключа я отворя и се чудя,защо след като алармата я отключва аз немога да се вмъкна в нея.Впоследствие се оказа на съседа колата :mhihi: Имам го снимано,но още не съм решил дали да го показвам след време на децата си :mhihi:

Толкова трагично съм се напивал,че за една нощ се возих последователно в линейка.патрулка и пожарна.Голема романтика :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 27 Юли 2008, 21:52

Някои знае ли кое е това време....... минало ,свършено и незапомнено???

Бил съм се бил напил и съм се бил бил.......

п.п.За гепената патрулка не мисля че е тук мястото да разправям....... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Юли 2008, 21:53

plradev написа:Приятели на морето(голяма групичка).....,след дискотека в ранните часове на сутринта излизат да си ходят и до някаква чешма решават да се изпикаят .Кой пикае,кой се мие на чешмата ...и по едно време в навалицата се чува :брато тука има топла вода :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .А един идиот си мие ръцете от п...та на друг идиот :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bcry: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: ...... ееее не......... :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 27 Юли 2008, 21:53

Hito написа:Някои знае ли кое е това време....... минало ,свършено и незапомнено???

Бил съм се бил напил и съм се бил бил.......

п.п.За гепената патрулка не мисля че е тук мястото да разправям....... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За мен това време е миналия петък :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Юли 2008, 22:07

аз съм пас :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Юли 2008, 22:17

Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне :mhihi:

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 27 Юли 2008, 22:23

sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне :mhihi:

Добре бреееееее........... :yes: :yes: :yes: :yes: .....хахахаххаха...... ти си ги закопал и певицата и куките :lol: :lol: :lol: :lol:

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 27 Юли 2008, 22:32

sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне :mhihi:

ти си клиничен случай, за учебниците по медицина :mhihi: :mhihi:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 27 Юли 2008, 22:41

Аз да ви покажа едно клипче след дискотека където главния герой е един мой приятел ... :arrow: http://www.vbox7.com/play:3a4b8915 и аз имам подобно клипче на същата палма, но него някой друг път :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 27 Юли 2008, 22:43

RSxRacer написа:Толкова трагично съм се напивал,че за една нощ се возих последователно в линейка,патрулка и пожарна.Голема романтика :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug: :have one: :kuku:
Изображение

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 31 Юли 2008, 8:38

Моите пиянски истории са толкова много, че няма да ми стигне живота да ги опиша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аре ше ви разкажа една.

Та преди няколко години с един приятел хващаме едно девойче да я водиме на бар, естествено със задни мисли за по-късно. :mhihi: Демек - набарали сме си чуждо. Приятеля пали голфа (червен и силен) и тая ни води в някво заведение, което се оказа некво наркоманско и пълно с метъли. Женската казва, че бармана й е приятелче, сядаме на бара и си поръчваме по бира. Та бармана се оказа гостоприемен и почва да ни черпи с шотове, ама всеки път различни. Аз надигам ли, надигам тия малки чашки, бързам да се понапия, че нещо тая среда около мен не ми е присъща.
И така, решаваме да си ходим. Приятеля пиян, аз още повече. Добре, че момичето има книжка и тя ще ни вози с ГоУфа у тях, обаче по пътя на мен ми става некво много зле и почва да ми се повдига. :mhihi:
Казвам й на тая да спира, отварям вратата и :puke: :mhihi: , като се почна едно спиране да драйфам... та 2км. за полувин час. Спомням си, че в това време ми звъня гаджето, обаче аз нямам сили да говоря и си държа телефона на ухото и само повръщам, а в слушалката се чува "Къде си бе, пияницо долен?" :mhihi: Тия двамката в колата виждат, че не става нищо от мене и ме оставят пред нас. Решавам да се поразходя малко около блока, да ми поолекне и ше им звънна. Падах, ставах, падах, ставах и се озовавам до колата ми (тогава имах червена жигула), отклювам, сядам и ше си правя събско парти в колата докато мине малко, че и ходенето не ми се отдава :mhihi: .
И така, един комшия тръгнал за работа в 6 сутринта ме буди и вика "аре спирай тая музика, че ми наду главата цяла нощ" , а аз съм заспал в много особена стойка - легнал на предните две седалки по корем, шофьорската врата отворена и краката ми отвънка и свири сръбско, ама яко.
Е НЕМА ТАКЪВ СРАМ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Събуждал съм се на много различни места в много различни пози, ама тва са други истории :mhihi:
Последна промяна ///Milen_bmw на 31 Юли 2008, 9:27, променена общо 2 пъти
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Юли 2008, 9:08

Аз скоро (преди седмица) си махнах главата с един авер в една дискотека. Решихме, че ще пием текила... много текила... 1 шише литрово си поделихме по братски, пресушихме го и си взехме още 15-тина текили. По едно време авера заспа на масата и решихме, че трябва да си ходим вече. Вдигнахме се цялата компания (2 момичета и 3 момчета) и тръгнахме да си тръгваме... Забравих да ви кажа, напиването беше в Свети Влас - градчето с най-скапаните баири. Водейки пича, дето беше заспал на масата, той реши да си прави гаври с нас, играейки си на "фъррр". Ако не се сещате, това е като 2-ма те водят и са те хванали през раменете с ръце, ти си вдигаш краката и крещиш "фъррр". Да де, ама тоя нашичкия не е от най-леките... Пък и тия баири дето ги изпъвахме не са от най-приятните. Всичко се размина с едно пикане пред някаква къща, едно падане на заспалия върху мен и прибиране около 1 час. На другата сутрин цял ден на плажа спане... Абе свинщина, от тогава не съм близвал... :puke:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 31 Юли 2008, 9:16

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Bavarcho на 01 Яну 2014, 15:27, променена общо 1 път
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 31 Юли 2008, 9:28

Ексаитърчето , ако не се запише в тая тема ... не знам . Просто като знам повечето негови историики .... не може да му стъпим на големия пръст на десния крак :mhihi:
ИзображениеИзображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 31 Юли 2008, 9:58

Абе на мен не знам кво ми стана и от три години насам почти не пия. Само по някакви поводи, ма и тогава не ми е кеф да къркам...ей така без да се усетя си спрях всякакъв алкохол. Онзи ден гледах една бира в хладилника и даже не можах да се сетя кога съм я купувал... :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата