Един ден се напих ...
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Последното ми трагично напиване беше на нова година.Помня много ракия и jim beam,после е било голям срам ама къв точно незнам,че още не искат да ми разкажат кви съм ги вършил
На бала ми така се бях наквасил,че като съм се прибрал майка ми не могла да ме познае.Разбучала ми се е,че тръгвам да излизам с колата а баща ми за да я утрови и скочил с репликата "Я го виж колко е пиян няма да лази до центъра" и ми е дал документите и ключовете,но после ме е прибрал обратно след като ме е гледал как 15 минути немога да отключа я отворя и се чудя,защо след като алармата я отключва аз немога да се вмъкна в нея.Впоследствие се оказа на съседа колата
Имам го снимано,но още не съм решил дали да го показвам след време на децата си
Толкова трагично съм се напивал,че за една нощ се возих последователно в линейка.патрулка и пожарна.Голема романтика

На бала ми така се бях наквасил,че като съм се прибрал майка ми не могла да ме познае.Разбучала ми се е,че тръгвам да излизам с колата а баща ми за да я утрови и скочил с репликата "Я го виж колко е пиян няма да лази до центъра" и ми е дал документите и ключовете,но после ме е прибрал обратно след като ме е гледал как 15 минути немога да отключа я отворя и се чудя,защо след като алармата я отключва аз немога да се вмъкна в нея.Впоследствие се оказа на съседа колата

Толкова трагично съм се напивал,че за една нощ се возих последователно в линейка.патрулка и пожарна.Голема романтика

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Някои знае ли кое е това време....... минало ,свършено и незапомнено???
Бил съм се бил напил и съм се бил бил.......
п.п.За гепената патрулка не мисля че е тук мястото да разправям.......

п.п.За гепената патрулка не мисля че е тук мястото да разправям.......

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
plradev написа:Приятели на морето(голяма групичка).....,след дискотека в ранните часове на сутринта излизат да си ходят и до някаква чешма решават да се изпикаят .Кой пикае,кой се мие на чешмата ...и по едно време в навалицата се чува :брато тука има топла вода![]()
![]()
![]()
.А един идиот си мие ръцете от п...та на друг идиот
![]()
![]()

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Hito написа:Някои знае ли кое е това време....... минало ,свършено и незапомнено???
п.п.За гепената патрулка не мисля че е тук мястото да разправям.......![]()
![]()
За мен това време е миналия петък

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне 

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне
Добре бреееееее...........

sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне
ти си клиничен случай, за учебниците по медицина

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Аз да ви покажа едно клипче след дискотека където главния герой е един мой приятел ...
http://www.vbox7.com/play:3a4b8915 и аз имам подобно клипче на същата палма, но него някой друг път 

- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
RSxRacer написа:Толкова трагично съм се напивал,че за една нощ се возих последователно в линейка,патрулка и пожарна.Голема романтика

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Моите пиянски истории са толкова много, че няма да ми стигне живота да ги опиша
Аре ше ви разкажа една.
Та преди няколко години с един приятел хващаме едно девойче да я водиме на бар, естествено със задни мисли за по-късно.
Демек - набарали сме си чуждо. Приятеля пали голфа (червен и силен) и тая ни води в някво заведение, което се оказа некво наркоманско и пълно с метъли. Женската казва, че бармана й е приятелче, сядаме на бара и си поръчваме по бира. Та бармана се оказа гостоприемен и почва да ни черпи с шотове, ама всеки път различни. Аз надигам ли, надигам тия малки чашки, бързам да се понапия, че нещо тая среда около мен не ми е присъща.
И така, решаваме да си ходим. Приятеля пиян, аз още повече. Добре, че момичето има книжка и тя ще ни вози с ГоУфа у тях, обаче по пътя на мен ми става некво много зле и почва да ми се повдига.
Казвам й на тая да спира, отварям вратата и
, като се почна едно спиране да драйфам... та 2км. за полувин час. Спомням си, че в това време ми звъня гаджето, обаче аз нямам сили да говоря и си държа телефона на ухото и само повръщам, а в слушалката се чува "Къде си бе, пияницо долен?"
Тия двамката в колата виждат, че не става нищо от мене и ме оставят пред нас. Решавам да се поразходя малко около блока, да ми поолекне и ше им звънна. Падах, ставах, падах, ставах и се озовавам до колата ми (тогава имах червена жигула), отклювам, сядам и ше си правя събско парти в колата докато мине малко, че и ходенето не ми се отдава
.
И така, един комшия тръгнал за работа в 6 сутринта ме буди и вика "аре спирай тая музика, че ми наду главата цяла нощ" , а аз съм заспал в много особена стойка - легнал на предните две седалки по корем, шофьорската врата отворена и краката ми отвънка и свири сръбско, ама яко.
Е НЕМА ТАКЪВ СРАМ
Събуждал съм се на много различни места в много различни пози, ама тва са други истории

Аре ше ви разкажа една.
Та преди няколко години с един приятел хващаме едно девойче да я водиме на бар, естествено със задни мисли за по-късно.

И така, решаваме да си ходим. Приятеля пиян, аз още повече. Добре, че момичето има книжка и тя ще ни вози с ГоУфа у тях, обаче по пътя на мен ми става некво много зле и почва да ми се повдига.

Казвам й на тая да спира, отварям вратата и

И така, един комшия тръгнал за работа в 6 сутринта ме буди и вика "аре спирай тая музика, че ми наду главата цяла нощ" , а аз съм заспал в много особена стойка - легнал на предните две седалки по корем, шофьорската врата отворена и краката ми отвънка и свири сръбско, ама яко.
Е НЕМА ТАКЪВ СРАМ

Събуждал съм се на много различни места в много различни пози, ама тва са други истории

Последна промяна ///Milen_bmw на 31 Юли 2008, 9:27, променена общо 2 пъти

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз скоро (преди седмица) си махнах главата с един авер в една дискотека. Решихме, че ще пием текила... много текила... 1 шише литрово си поделихме по братски, пресушихме го и си взехме още 15-тина текили. По едно време авера заспа на масата и решихме, че трябва да си ходим вече. Вдигнахме се цялата компания (2 момичета и 3 момчета) и тръгнахме да си тръгваме... Забравих да ви кажа, напиването беше в Свети Влас - градчето с най-скапаните баири. Водейки пича, дето беше заспал на масата, той реши да си прави гаври с нас, играейки си на "фъррр". Ако не се сещате, това е като 2-ма те водят и са те хванали през раменете с ръце, ти си вдигаш краката и крещиш "фъррр". Да де, ама тоя нашичкия не е от най-леките... Пък и тия баири дето ги изпъвахме не са от най-приятните. Всичко се размина с едно пикане пред някаква къща, едно падане на заспалия върху мен и прибиране около 1 час. На другата сутрин цял ден на плажа спане... Абе свинщина, от тогава не съм близвал... 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ексаитърчето , ако не се запише в тая тема ... не знам . Просто като знам повечето негови историики .... не може да му стъпим на големия пръст на десния крак 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе на мен не знам кво ми стана и от три години насам почти не пия. Само по някакви поводи, ма и тогава не ми е кеф да къркам...ей така без да се усетя си спрях всякакъв алкохол. Онзи ден гледах една бира в хладилника и даже не можах да се сетя кога съм я купувал...