На какво гориво карате?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
sv написа:пп Ама се чудя дали да не мина на БЕНЗИН че като сипа метан за 12-15лв.(след като съм се возил цял ден) хората да не си помислят че съм мизерник неккаф. Друго си е да СИПЕШ 50-60лв а, бензинаджийте ти се кланят, касиерките ти се усмихват еехх голяма работа.....
хахахахахах, именно колега

виж се и ти 320 караш пък не метан никъв гъзар не си според моного от съфоумците тука

по-хуу су сипвай за 50-60лв. ама друго си е да напишеш във форума че сипваш без. всички ше те знаят вече

- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
най обичаме да виждаме как се мести стрелката на бенза ... на дясно разбира се
Инъче по темата БЕНЗИН Скоро може и на нафта Но на газ или метан никога в тоя живот 

Клякам с 200 стаам с 300 

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
cHaKRa написа:най обичаме да виждаме как се мести стрелката на бенза ... на дясно разбира сеИнъче по темата БЕНЗИН Скоро може и на нафта Но на газ или метан никога в тоя живот
Да се намеся и аз във темата... Карам на бенз не щото съм гъзар ами щото не карам много, а за да сложа свястна газ ми требет 2 бона.
Е хора струва ли си да слагаш газ ако караш под 10000 на година смятайте а и имайте в предвид че това е допълнителна инсталация а всичко което не е заводско може да се каже че е в "тежест" на самата кола

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
mihal написа: ...
като питаш, аз ще си кажа:
ако караш под 10к на година няма никакъв смисъл да си съсипвате колите

обаче на 10к вече започва да става сериозно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
дитко1 е минал 6500 км - той за това е гъзар и си кара на бензинче muhihihihi
бате нещо сметка ми правиш

леко смених маслото 2-пъти ама нм зн. Пак казвам от БМВ икономия си е смех. А и преди да си го купя изрично съм писал във форума колко харчи да си правя сметка, а не да го зема и после ама много са харчливи тея БМВ-та. КАто си правиш голямата сметка зимаш 1.2 виждаш, че пак неможеш да го изхраниш на бензин и минаваш на гас.(това вече е като хората)
Това не е гъзарене да караш на бензин и отпреди това да си си направил сметката каква кола ще караш и колко ще харчи.
- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да изтръпват
Ми хора аз на ден минавам по 100-120 км.Колата ми е на метан,някой ще кажат като по-горе,че са газарчета като карат на бензин,но като имат парички да карат и аз,ако работех щях да карам на бензин,но нямам тази възможност

- ditko1
- старши ентусиаст
-
318iBMW никой не е писъл, че е гъзар че кара на бензин, просто онея по горе комплексарчета така го пишат. И на мене вски ден едно приятелче ми говори 5лв. 50 километра и все си прави голямата сметката, викам му пич земи се една Фият панда и й сложи метан и със 5лв. ще минава 300км.
Гадна история, а друг приятел голфаджия си перка на бензин, а бмв на гас
Гадна история, а друг приятел голфаджия си перка на бензин, а бмв на гас

Последна промяна ditko1 на 26 Юли 2008, 0:39, променена общо 1 път
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
95 от ромпетрол, вече трети резервоар карам от там и съм доволен.
Бенза е от братска Румъния, надявам се докато 'пробиват' на нашия пазар да не пращат лайнян бенз...
Ако друг сипва от там нека си каже мнението.
Бенза е от братска Румъния, надявам се докато 'пробиват' на нашия пазар да не пращат лайнян бенз...
Ако друг сипва от там нека си каже мнението.
sv написа:МЕТАН
10лв. на 100км. градско (София)
6лв. извънградско със скорост около 120-130км/ч
![]()
пп Ама се чудя дали да не мина на БЕНЗИН че като сипа метан за 12-15лв.(след като съм се возил цял ден) хората да не си помислят че съм мизерник неккаф. Друго си е да СИПЕШ 50-60лв а, бензинаджийте ти се кланят, касиерките ти се усмихват еехх голяма работа.....
аз днеска сипах за 150лв, касиерката до като се усмихваше аз бях така

Поздрави
- ditko1
- старши ентусиаст
-
едно приятелче кара Мерцедес Мл 63 амг и едно излизане до сентъра му е 50лв. най-малко това вече си е гъзария, а не 10лв да да сипеш и да отидеш до центъра да се върнеш спокойно и вече да си гъзар щото си сипал 10лв. бензин
такаче темата за гъзар я няма в тоя случай....
чак като маршрутка не искам да ми излиза за 3лв или 5 лв. да ходя някъде, според мен 10лв. си е нормално със кола, повече от това не ми трябва и не ми се правят тънки истории, като мога да си фана маршрутка.

такаче темата за гъзар я няма в тоя случай....
чак като маршрутка не искам да ми излиза за 3лв или 5 лв. да ходя някъде, според мен 10лв. си е нормално със кола, повече от това не ми трябва и не ми се правят тънки истории, като мога да си фана маршрутка.
Последна промяна ditko1 на 26 Юли 2008, 0:55, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Дитко,забелязъл съм,че от едно известно време само се връзваш на глупостите на разни хора...подминавай и заминавай...човека иска да му мирише на бензин,дразни се от газовата в багажника си,но не може да се примири с това и се опитва да си избие комплексите в/у теб,наричайки те гъзар...повярвай ми,в неговите очи ти найстина си такъв...остави го да се дразни,независимо кви ги говори
П.П. като ви се строшат колите сигурно от АС метал пазарувате,а?

П.П. като ви се строшат колите сигурно от АС метал пазарувате,а?

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Що пък трябва да става дума за гъзари и за не-гъзари в тази тема?
Всеки си е направил сметката и си кара на каквото е преценил, че му е най-добре.
Само дето и изказвания от типа "БМВ на газ - никога"
...що какво му е по-различното на моето 13 годишно БМВ от 13 годишния голф на съседа, че неговата газова бутилка в багажника да е морално оправдана във вашите очи, пък моята да не е? Заради емблемата с баварския флаг отпред ли? Ама моята емблема е 13 годишна, момчета...Още с това, че всички в нашия подфорум караме поне 10 годишни коли, а някои наближават и двадесетака, всички сме си направили сметката...
По същия начин както вие гледате на нас - "газаджиите", вероятно така гледат на всички нас -каращите е36, колегите с е90 и е60... В техните очи вероятно даже не караме коли...
Гаранция, че ако си купя 1-2 годишно е60 или е90 няма да им сложа газ...ама...колата ми е на 13 години...и когато я купувах преди 3 години струваше 5000 евро...или 3800 литра бензин, които пък може би съм спестил от изгаряне с газовата на е30-ката ми...
Всеки си е направил сметката и си кара на каквото е преценил, че му е най-добре.
Само дето и изказвания от типа "БМВ на газ - никога"

По същия начин както вие гледате на нас - "газаджиите", вероятно така гледат на всички нас -каращите е36, колегите с е90 и е60... В техните очи вероятно даже не караме коли...
Гаранция, че ако си купя 1-2 годишно е60 или е90 няма да им сложа газ...ама...колата ми е на 13 години...и когато я купувах преди 3 години струваше 5000 евро...или 3800 литра бензин, които пък може би съм спестил от изгаряне с газовата на е30-ката ми...

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
след този пост мисля, че няма повече какво да се каже !! Аз съм напълно съгласен с колегата someone, нека всеки сам си преценява........
Нека от тук нататък молещия за съвет си преценява сам какво да направи, също така има и много теми още във форума дори и аз съм пускал..........
Нека на истина не объщаме темата на заяждане повече..... Все пак всички тук сме се събрали и си общуваме под една идея, а в същото време се делиме и се контрираме един друг за такива неща.....
Нека от тук нататък молещия за съвет си преценява сам какво да направи, също така има и много теми още във форума дори и аз съм пускал..........
Нека на истина не объщаме темата на заяждане повече..... Все пак всички тук сме се събрали и си общуваме под една идея, а в същото време се делиме и се контрираме един друг за такива неща.....
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5